Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Mε 15 μέρες φυλακή τιμωρήθηκε ο στρατιώτης που απηύθυνε χαιρετισμό σε αντιπολεμική διαδήλωση

Με 15 ημέρες φυλακή τιμωρήθηκε τελικά ο συνάδελφος στρατιώτης Γιώργος Συργουνιώτης, ο οποίος προ ημερών, φορώντας τη στολή συμμετείχε και απηύθηνε χαιρετισμό σε Αντιπολεμική συγκέντρωση καταγγέλλοντας το Ισραήλ ως «κράτος-δολοφόνο» και τη στάση της κυβέρνησης εν γένει στην ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την απόπειρα Τρομοκράτης των φαντάρων που αντιδρούν στη φιλοπόλεμη κυβερνητική πολιτική και την βίαιη Παραβίαση των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Μια επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης που βρίσκεται συνοδοιπόρους στην ομάδα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Πλεύρη πρώην βουλευτή ΛΑΟΣ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Δεν είμαστε στρατιωτάκια ακούνητα-πειθαρχημένα-αναλώσιμα για τα συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών, των Αμερικανών, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Καταδικάζουμε την συμμετοχή-εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγει το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, επιδιώκοντας ο πόλεμος να εξαπλωθεί στη Μέση Ανατολή για να επιβληθούν τα κατακτητικά σχέδια του Μεγάλου Ισραήλ και οι ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις των Αμερικανών.

«Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του συνφάνταρου και απαιτούμε σεβασμό των δικαιωμάτων φαντάρου με στολή. 
Δεν κυνηγάμε πρόσφυγες που προκαλούν οι βρώμικοι πόλεμοι που εμπλέκεται το ελληνικό αστικό κράτος. 
Να Ακυρωθούν οι πολεμικές συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία και Ισραήλ. 
Να Ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. 
Να γυρίσουν πίσω τα στρατεύματα, οι φρεγάτες και όλα τα πολεμικά μέσα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στο εξωτερικό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου