Τετάρτη 21 Μαΐου 2025

Άθλιο Καθεστώς Μεταθέσεων: η σχέση Τακτικών-Έκτακτων Μεταθέσεων για να βολέψουν τους στρατιωτικούς βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει το άθλιο σύστημα των Μεταθέσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις που έχει στήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Πιο συγκεκριμένα περιγράφουμε το πως στήνεται το βόλεμα και τα Ρουσφέτια για τα βύσματα στρατιωτικούς της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πως λειτουργεί το σύστημα Ρουσφετιών μεταξύ Τακτικών και Έκτακτων Μεταθέσεων.  

Αποδεικνύοντας ότι το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ έχουν Καταργήσει τα Μόρια, αλλά και κάθε κανόνα προκειμένου να βολέψουν τα δικά τους παιδιά, στέλνοντας το μήνυμα ότι μόνο το πολιτικό μέσο υπάρχει, μόνο οι πελατειακές σχέσεις παίζουν ρόλο.

Στις Τακτικές Μεταθέσεις που έγιναν πρόσφατα ουσιαστικά μετατέθηκαν οι πρώτοι στα μόρια στρατιωτικοί σε Έβρο και νησιά.

Καταρχήν το Υπουργείο Άμυνας μπλοκάρει τις ενστάσεις των αδικημένων στρατιωτικών όπως περιέγραψε γνωστός δικηγόρος:

 Μεταθέσεις Στρατιωτικών: Αλητείες Υπουργείου και Επιτελείων, υποστηρίζει δικηγόρος!

http://diktiospartakos.blogspot.com/2025/05/blog-post_50.html

Σε επόμενο επίπεδο, στις θέσεις που κατείχαν στρατιωτικοί με περισσότερα μόρια, θα έρθουν στρατιωτικοί με λιγότερα μόρια, τα βύσματα της ΝΔ, εντός  ενός μηνός, οπότε και θα  πραγματοποιηθούν οι Έκτακτες Κρίσεις όπως ανακοίνωσε το kranos.gr., με το ΓΕΣ να προφασίζεται υπηρεσιακούς, οικογενειακούς λόγους κλπ.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό το άθλιο σύστημα που έχει στήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το Υπουργείο Άμυνας.

 Στρατιωτικός που υπηρετεί π.χ. σε μονάδα στην Ήπειρο, παίρνει αυτεπάγγελτα μετάθεση σε μονάδα του Έβρου.

Στρατιωτικός με λιγότερα μόρια από τον μετακινούμενο στον Έβρο, δεν μετακινείται στις Τακτικές Μεταθέσεις (αφού δεν έχει τα μόρια), αλλά περιμένει τις Έκτακτες Κρίσεις, για να βολευτεί στη θέση του στρατιωτικού με τα περισσότερα μόρια που μετατέθηκε στον Έβρο!  

Έτσι λειτουργεί το σύστημα...

Και μετά βγαίνουν Μητσοτάκης-Δένδιας και προπαγανδίζουν την ανάγκη Αξιολόγησης και  απειλούν με Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων! 

Κανένας νέος δεν πρέπει να καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Μισθοφόρος ΧΣτρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ.
οι μαθητές δεν πρέπει να δηλώσουν στρατιωτικές σχολές και να μπλέξουν την ζωή τους με τον Στρατό και τον Πόλεμο, την Υποταγή και την Προσβολή της Αξιοπρέπεια τη ς και της Προσωπικότητας, Διαφθορά και τη Διαπλοκή!
ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου