Ο ΥΕΘΑ Δένδιας και η κυβέρνηση νομίζουν ότι τελείωσαν με τις αντιδράσεις των Υπαξιωματικών από την στιγμή που ψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο.
Είναι βαθιά νυχτωμένοι!
Οι Υπαξιωματικοί όχι μόνο δεν πρόκειται να υποταχθούν και να γίνουν φθηνοί Αναλώσιμοι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, των Αμερικανών, των δολοφόνων του Ισραήλ και της Ευρώπης του πολέμου, αλλά δείχνουν αποφασισμένοι να αντισταθούν σε όλα αυτά.
Είναι χαρακτηριστικά το πως οδηγούν οι ίδιοι οι Υπαξιωματικοί οδηγούν σε αποτυχία την εκστρατεία του Υπουργείου Άμυνας να στρατολογήσει μαθητές ως Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Σύμφωνα με Επιστολή που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΓΤΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, το ΓΕΣ αναθέτει σε στελέχη από ΣΜΥ -άσχετα με το αντικείμενο του Σχολικού προσανατολισμού και της προσέγγισης μαθητών λυκείου-, να πηγαίνουν στα λύκεια της Βόρειας Ελλάδας και να ενημερώνουν-προσεγγίσουν μαθητές για την ΣΜΥ.
Φαντάζεστε όλοι τι γίνεται στην πραγματικότητα.....
Αν υπήρχε έστω μια ελπίδα κάποιος μαθητής να δηλώσει ΣΜΥ, μετά την ενημέρωση σταματάει να υπάρχει ( ειδικά μετά το νομοσχέδιο).
Ο μαθητής ακούει όλα τα αρνητικά και η ομιλία κλείνει με τη φράση 'ΜΑΚΡΙΑ'!
Εμείς καλούμε τους εκπαιδευτικούς συλλόγους, την ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να παρέμβουν ενάντια στην καλλιέργεια του Μιλιταρισμού και της Πολεμοκαπηλείας, ενάντια στην τρομακτική επιχείρηση Στρατολόγησης Μαθητών.
Οι εκπαιδευτικοί σε συντονισμό με τα 15μελή συμβούλια των μαθητών πρέπει να Αντισταθούν στη μετατροπή νέων ανθρώπων σε κρέας για τα συμφέροντα Ελλήνων Επιχειρηματιών, των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
Αποκτά μεγάλη σημασία η προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου