Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩN














Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η δράση του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων έχει ενοχλήσει πολλούς. Πλήρης  στοίχισηΠαρακολουθήσεις τηλεφώνων, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα εξαγριωμένων ακροδεξιών, διαρροή πληροφοριών σχετικά με παρακολούθηση από την ΕΥΠ «ύποπτων» αντιεθνικιστικών blog είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά της ξέφρενης και αλλόφρονης επιχείρησης τρομοκράτησης μας από κρατικούς μηχανισμούς και ακροδεξιούς κύκλους που δρουν στο σκοτάδι.
Και όλα αυτά γιατί ενημερώνουμε τους φαντάρους για τα δικαιώματα τους, που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τον Στρατιωτικό Κανονισμό. Για να πάψει του «Παραλόγου η Θητεία», να απαντηθεί η αυθαιρεσία αξιωματικών και διοικητών, να μην γίνονται καψόνια, να υπάρχουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.
Όμως ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, όπως παλαιότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκης, διαφωνούν και επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ακόμη και μέσα στη Βουλή. Ζητάνε να σταματήσουμε.
Ή καλύτερα, ζητάνε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλο να μας σταματήσει!
Πως; Μήπως να μας συλλάβουν έξω από τα στρατόπεδα την ώρα που ενημερώνουμε τους γονείς και τα στρατευμένα παιδιά για τα δικαιώματα τους, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν έξω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου; Όταν, μετά την κατακραυγή του τύπου και των μαζικών φορέων, κανείς μεταξύ αστυνομίας και στρατού, δεν αναλάμβανε την ευθύνη για την παράνομη και αναίτια σύλληψης μας!
Και όμως βρέθηκε βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που αν και δικηγόρος ο ίδιος, παρασυρμένος από τα ακραία φρονήματα του, απαιτεί από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, επίσης γνωστό συνταγματολόγο, να λάβει παράνομα μέτρα εναντίον μας και να μας εμποδίσει να διαδίδουμε τις ιδέες μας.
Είναι αποκαλυπτική η παρέμβαση του βουλευτή του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, Μ.Βορίδη, που επικαλούμενος δημοσίευμα της γνωστής ακροδεξιάς φυλλάδας των περιττωμάτων (ξέρετε, αυτά που πετούν πάνω στο μνημείο του δολοφονημένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα) απαιτεί να ληφθούν μέτρα εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.


Εμείς του θέτουμε απλώς ορισμένα ερωτήματα:

Πως αισθάνεται που ταυτίζεται πολιτικά με τις αποκρουστικές ιδέες και μεθόδους της Χρυσής Αυγής;

Γιατί αγωνιά που πλέον οι φαντάροι αναζητούν πηγές αντιπληροφόρησης, γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και τα υπερασπίζονται;

Του είναι ανυπόφορο να αποδεχτεί ότι ο Φαντάρος Είναι Πολίτης Με Στολή και ότι τα δικαιώματα του δε μένουν έξω από την πύλη των στρατοπέδων;

Αισθάνεται δυστυχής που οι γονείς ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους, δε θέλουν να κακοπεράσουν και να ταλαιπωρηθούν, πολύ περισσότερο, ότι τα θέλουν πίσω όπως ακριβώς τα παρέδωσαν στους διοικητές των Κέντρων Εκπαίδευσης;

Ανησυχεί ο Μ.Βορίδης γιατί πλέον οι φαντάροι δε δέχονται να υποταχθούν στην κάθε αυθαιρεσία, δεν πειθαρχούν στις παράνομες διαταγές, αντιστέκονται στα καψόνια, στα πολεμοκάπηλα τραγουδάκια και στην εθνικιστική-ρτσιστική προπαγάνδα, Αρνούνται να συναινέσουν στην παράνομη μετάθεση τους στην ΕΛΔΥΚ, όταν έχουν δηλώσει την άρνηση τους.

Γνωρίζουμε, όπως και η πλειοψηφία της κοινωνίας μας, ότι η υποκρισία και η πολεμοκαπηλεία, στην πλάτη των άλλων, ποτέ δεν έλειψαν από την Ακροδεξιά. Υπέρμαχος του Στρατεύματος παρουσιάζεται ένα ακραίο κόμμα που έχει ως Εκπρόσωπο Τύπου ένα φυγόστρατο που παρανόμησε και ένα πολιτικό αρχηγό που κόπτεται περί Ανδρείας-Τιμής-Αρετής, αλλά ξέχασε γρήγορα τις υποσχέσεις κάθαρσης του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ από ανθρώπους που είχαν παραποιήσει επίσημα έγγραφα για προσωπικό όφελος.
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η Ακροδεξιά αποτελεί το λαγό στη κούρσα επιβολής της βάρβαρης ταξικής πολιτικής που συμφωνούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-Εργοδότες, προκειμένου να αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα των εργαζομένων, να στραγγαλίσουν κάθε λαϊκή ελευθερία!
Καλούμε κάθε συλλογικότητα του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταδικάσει την εκστρατεία φίμωσης και τρομοκράτησης που επιχειρείται από φανερά και σκοτεινά αυταρχικά και αντιδραστικά κέντρα, που στρέφονται ενάντια σε κάθε φωνή που υπερασπίζει τα δικαιώματα των Φαντάρων και απαιτεί τη διεύρυνση τους.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Χαρίζουμε στο βουλευτή του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Μ.Βορίδη ένα video με την εναπόθεση περιττωμάτων στο μνημείο του Ν.Τεμπονέρα, από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, της οποίας τυγχάνει θερμός αναγνώστης και έναν τόμο του Συντάγματος.
Τον καλούμε να μελετήσει το άρθρο 2. Παρ.1
«Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας», θυμίζοντας του τις δεκάδες αυτοκτονίες φαντάρων και μονίμων τα τελευταία χρόνια, καθώς και τα εκατοντάδες ατυχήματα που συνέβησαν και συμβαίνουν στο Στρατό.
Το άρθρο 5, Παρ. 1
«Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητα του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη».
Και τέλος, το άρθρο 14, Παρ. 1
Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους».
Λεπτομέρειες θα μας πείτε κύριε Μ.Βορίδη….

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

Αναδημοσιεύουμε την επερώτηση του Μάκη Βορίδη, βουλευτή του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και αναγνώστη του ΣΤΟΧΟΥ, της ναζιστικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ
Πρόσκληση για ανυπακοή στους νεοσύλλεκτους από ομάδες αριστεριστών

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Θέμα: «Πρόσκληση για ανυπακοή στους νεοσύλλεκτους από ομάδες αριστεριστών»

Σύμφωνα με πληροφορίες που πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Στόχος» (17/12/09) , κατά τις ημερομηνίες της τελευταίας κατάταξης στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων της Τρίπολης μέλη της ακροαριστερής ομάδας «Δίκτυο Σπάρτακος», έλαβαν θέση στους χώρους εκτός των στρατοπέδων προκειμένου να «ενημερώσουν» με φυλλάδια τους νεοσύλλεκτους για τα δικαιώματά τους και τη στρατιωτική θητεία.
Στο εν λόγω «φυλλάδιο» περιέχονταν απαξιωτικές κρίσεις για το στράτευμα και τον ρόλο του σήμερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «…το «αξιόμαχο» του ελληνικού στρατού συνεχίζει να περνά πάνω από τις ζωές των στρατευμένων…» και προτρέποντας τους στρατεύσιμους για άρνηση της υποταγής προς τους ανωτέρους τους καθώς και «προτάσεις» για «σύγκρουση με φασιστικά, εθνικοπατριωτικά άσματα και μαθήματα…», κλπ.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Έλαβε γνώση το Υπουργείο για την κυκλοφορία των φυλλαδίων αυτών εντός και εκτός των στρατοπέδων κατάταξης και αν όχι, γιατί;
2. Είναι αποδεκτή η πρακτική της «ενημέρωσης» με φυλλάδια τέτοιου περιεχομένου εκτός των στρατοπέδων κατάταξης νεοσυλλέκτων και αν όχι, με ποια μέτρα αντιμετωπίστηκε από τη Διοίκηση του στρατοπέδου;
3. Επιτρέπεται η προπαγάνδιση οποιασδήποτε ιδέας με τον τρόπο αυτόν, από οποιαδήποτε οργάνωση ή ομάδα επιθυμεί να «ενημερώσει» για θέματα θητείας τους νεοσύλλεκτους;

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Χ. ΒΟΡΙΔΗΣ

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει και το Δίκτυο Σπάρτακος...

    Ας μας πουν οι Βουλευτές όμως σε ποιά στρατόπεδα υπηρέτησαν και τα ξαναλέμε!!!

    -Ελεύθερος για πάντα!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha simfoniso me to ko voridi....
    pou ipiretisate..ke voridi...
    borite na anartisete gia na voulosoume.. ti foni
    tou spartakoy ta stratopeda... pou ipiretisan oi
    triakosioi toy siemenhouse...??
    eine poli eykolo na tous rotisete na sas poun
    axizei to kopo..gia na katalavi o spartakos
    oti eiste oloi entimoi ke den sikonete miga st spathi sas ston pirgo siemenhouse
    xero exete anilimennes ypoxreoseis na nomothetisete ti veltiomeni ekdosi tou "nomou peri eythinis ypoyrgon"
    bibi
    hovig hiver

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί απλώς να ρωτήσει κανείς που και πως υπηρέτησε ο εκπρόσωπος τύπου του ακροδεξιού κόμματός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha parakalousame to blog sas na vali ena link diko mas sti delida tou ..tha mas voithouse poli...
    zitame tin ipostiriksi sas gia na akougete amerolipta i gnomi olon apo to blog mas opos kai alloste tha diapistosate kai eseis....
    efxaristoume

    www.ksipnistere.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή