Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο "ξαφνικός έρωτας" του defencenet.gr για τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο, δίπλα στην αγάπη για Χρυσή Αυγή!

Η σχέση Καμμένου-defence net.gr προκαλεί γέλιο και ερωτήματα.
Ούτε ο Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ-ουν να ήταν το αντικείμενο της ανεξάρτητης και πλουραλιστικής αυτής ομάδας!
1.      Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο ακατάβλητου Πολεμοχαρούς ΕΚΑΜίτη με μοναδικές ικανότητες  
Μια εντυπωσιακή επίδοση είχε ο ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος σε αίθουσα προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μιας αμερικανικής εταιρείας η οποία συμμετέχει με προηγμένο σύστημα εξομοιωτών στην έκθεση INDEX 2015. O υπουργός δέχτηκε την πρό(σ)κληση του Αμερικανού ειδικού και με ένα πιστόλι των 9 mm κατάφερε να "εξοντώσει" συνολικά 4 τρομοκράτες επιδεικνύοντας εκπληκτικά ρεφλέξ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πλωτάρχης που συμμετείχε και αυτός στην εξομοίωση σώθηκε δύο φορές από τα εικονικά πυρά των τρομοκρατών από τον Π.Καμμένο ο οποίος του κάλυπτε τα νώτα του αναγκάζοντας τον Αμερικανό εκπαιδευτή να φωνάζει ενθουσιασμένος "υποτίθεται ότι εσύ προστατεύεις τον υπουργό και όχι ο υπουργός εσένα"».
2.      Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο Αδιάφθορου, που θα ζήλευε και ο Μπρ.ντε Πάλμα
«ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κολοσσιαίο σκάνδαλο αποκάλυψε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος: "Πλαστογράφησαν την υπογραφή του Δ.Αβραμόπουλου για να αρπάξουν προμήθεια εκατομμυρίων"!
Ένα σκάνδαλο "πέραν φάσης φαντασίας" στο οποίο πλαστογραφήθκε η υπογραφή του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας και νυν Επιτρόπου Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου το οποίος είχε καταγγείλει το defencenet.gr, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Πρόκειται για μια χονδροειδή πλαστογράφηση όχι μόνο της υπογραφής αλλά ολόκληρου του υπουργικού εγγράφου προκειμένου να αλλάξουν οι διαδικασίες επιλογής αναδόχου στον τομέα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης και αντί να εκτελεστεί η διαδικασία του διαγωνισμού από το ελληνικό δημόσιο να εκτελεστεί από τη ΝΑΤΟϊκή υπηρεσία NAMSA και να επιλεγούν μέχρι και τουρκικές εταιρείες για την ελληνική δασοπυρόσβεση!
Ένα σκάνδαλο "πέραν φάσης φαντασίας" στο οποίο πλαστογραφήθκε η υπογραφή του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας και νυν Επιτρόπου Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου το οποίος είχε καταγγείλει το defencenet.gr, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Πρόκειται για μια χονδροειδή πλαστογράφηση όχι μόνο της υπογραφής αλλά ολόκληρου του υπουργικού εγγράφου προκειμένου να αλλάξουν οι διαδικασίες επιλογής αναδόχου στον τομέα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης και αντί να εκτελεστεί η διαδικασία του διαγωνισμού από το ελληνικό δημόσιο να εκτελεστεί από τη ΝΑΤΟϊκή υπηρεσία NAMSA»
3.      Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο νέου «Πατερούλη» του λαού μας
Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, μέσω Twitter, ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε «Καλή Σαρακοστή» και θέλησε να καθησυχάσει τις αντιδράσεις, γράφοντας: «έχετέ μας εμπιστοσύνη, ό,τι είπαμε ισχύει για πάντα».
4.      Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο σύγχρονου Τζέκις Χαν!
Για τη συνεχή και αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης στις προσπάθειες για την ενίσχυση και διεύρυνση των συνεργασιών με εταιρείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψη του στο εθνικό περίπτερο και σε όλα τα περίπτερα ελληνικών εταιρειών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού «IDEX-2015» που άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο 'Αμπου-Ντάμπι.
 O υπουργός έγινε δεκτός και στα ξένα περίπτερα των εταιρειών που έχουν εν εξελίξει προγράμματα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Γενικά κινήθηκε πολύ δυναμικά και απέσπασε θετικά σχόλια από τους περισσότερους πλην εκείνων που ... κακοκάρδισε όπως στο περίπτερο της NH Industries που τους είπε ότι η απόφαση για την παύση παραλαβής των ελικοπτέρων ΝΗ-90 είναι οριστική μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το πρόγραμμα».
Φυσικά το defencenet.gr δεν ξεχνά να προβάλλει και τις θέσεις των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής:
Δήμητρα Βελέντζα στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων» (Βίντεο) Η Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Δήμητρα Βελέντζα στην τοποθέτησή της για ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και φασισμού τόνισε:
«Ο μόνος ρατσισμός και φασισμός που υφίσταται είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων, των Εθνών και των Χριστιανών».
Ο λαός μας όμως λέει:
«Δείξε μας τους φίλους σου να σου ποιος είσαι…»

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου