Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/12301732_10153402307224022_1623842922168016905_n.jpg?oh=57d16e50ffe0fdd0258389ed850fa99b&oe=56D45B4C

Ποιά είναι η ιδιωτική εταιρεία G4S που πρόκειται να αναλάβει τη φύλαξη των κέντρων κράτησης;


Ποια είναι η ιδιωτική εταιρεία G4S που πρόκειται να αναλάβει τη φύλαξη των κέντρων κράτησης ;
Κέρδος εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Η G4S βγάζει κέρδος παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλο τον κόσμο. 
Η G4S έχει υπογράψει συμβόλαια για τη διαχείριση της ασφάλειας σε Αφγανιστάν και Ιράκ και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των κέντρων κράτησης μεταναστών και στις απελάσεις ως εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών, βγάζοντας κέρδος από την εκμετάλλευση των μεταναστών.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...Ανησυχητική μείωση των αποθεμάτων βομβών και πυραύλων για τις Αεροπορικές Δυνάμεις της Γαλλίας και των ΗΠΑ


ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 
ΤΟΥ 
ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΑΙΤ 
armyna.gr
Το ζήτημα της επάρκειας αεροπορικών όπλων κρούσης εν μέσω πολεμικών επιχειρήσεων επανέρχεται στο προσκήνιο αυτή την φορά για την Αμερικανική και τη Γαλλική Αεροπορία.
Σύμφωνα με το CNN η Αεροπορία των ΗΠΑ ζήτησε την έγκριση περεταίρω χρηματοδότησης από την κυβέρνηση για την αγορά περισσότερων βομβών και πυραύλων αφού από το Σεπτέμβριο του 2014 έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις κατά του ISIS στο Ιράκ και τη Συρία 20.000 βόμβες και πύραυλοι.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-Εικόνες - σοκ από τις συνθήκες υγιεινής των προσφύγων στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο


ΕΔΩ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ
Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η ροή προσφύγων που καταφθάνουν καθημερινά στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβον Ντο με τους υπεύθυνους του κέντρου φιλοξενίας να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τον όγκο των προσφύγων, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία όσων φιλοξενούνται στο φαληρικό στάδιο. 


Περί εθνικών μύθων συνέχεια -του Χάρη Ζάβαλου

alexiptoto
Ότι ο Μεγαλέξανδρος ήταν εκπολιτιστής και μέγας του ελληνικού πολιτισμού (και όχι ένας ακόμα σφαγέας και εξολοθρευτής πολιτισμών), είναι ένας “εθνικός μύθος”.
Ότι το Βυζάντιο ήταν η δεύτερη φάση της ιστορίας του Ελληνισμού και φυσική συνέχεια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και ότι η Κωνσταντινούπολη ήταν (και θα είναι) η “φυσική” μας πρωτεύουσα, είναι ένας “εθνικός μύθος”.

Hybrid war: Νέο πολεμικό δόγμα Αμερικής και ΝΑΤΟ


Του Σεϊτ Αλντογάν
«Στην περιοχή υπάρχει ένας ηθοποιός που δεν ξέρουμε πότε και τι μπορεί να κάνει. Αυτός ο ηθοποιός δεν είναι η Ρωσία αλλά η Τουρκία». (spiegelonline.de 24.11.2015). Τα λόγια αυτά ανήκουν στον αντιπρόεδρο της γερμανικής κυβέρνησης και πρόεδρο του κόμματος SPD Siegmar Gabriel.
Το ΝΑΤΟ και οι δυτικές ιμπεριαλιστικές χώρες τους τελευταίους μήνες επιμένουν συνεχώς για την «ασφάλεια της Τουρκίας» ως μέλος του ΝΑΤΟ. Φαίνεται ότι οι εξελίξεις που ξεκίνησαν με την κατάρρευση του αεροπλάνου έβγαλαν στη φόρα τα σχέδια και το σκοπό των ιμπεριαλιστών. Την προηγούμενη βδομάδα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ αποφασίστηκε να μετατραπούν σε αποθήκη πολεμικών εξοπλισμών η Ανατολική Μεσόγειος και η Τουρκία. Η Γερμανική Βουλή αποφάσισε να επιτρέψει την αποστολή ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή. Προς την ίδια κατεύθυνση πηρε απόφαση και το Αγγλικό Κοινοβούλιο.

Φαντάρος από την Πάτρα, πολύτεκνης οικογένειας με μηδενικό εισόδημα πήρε μετάθεση για Αλεξανδρούπολη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΣΑΝΟ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΥΡΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον ελληνικό στρατό υπερβαίνουν την όποια καλή διάθεση και θέληση επίλυσης συγκεκριμένων προβλημάτων και επαναφέρουν στο προσκήνιο την πραγματική ουσία της υποχρεωτικής στράτευσης.
Κυρίως αποδεικνύουν την αδυναμία της λαϊκής οικογένειας να αντεπεξέλθει σε αυτό το βάσανο, που μεταξύ άλλων υποχρεώνει σε αυτή τη μορφή δυσβάστακτης και άδικης έμμεσης φορολόγησης. Οικογένειες, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας του καθενός μας, που έχουν χτυπηθεί άγρια από τη Μνημονιακή πολιτική και τις άγριες συνέπειες των όσων μας επέβαλαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  

Ευρώπη-φρούριο: Αυτονόμηση Frontex με επεμβάσεις στα σύνορα χωρίς άδεια-Στρατόπεδα κράτησης για πρόσφυγες-μετανάστες!

Τελικά η πληροφορία που διέρρευσε είχε βάση. Η Ευρώπη-φρούριο γιγαντώνεται με γοργούς ρυθμούς. Η Frontex αναλαμβάνει άμεσα δράση στα σύνορα και θα έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει σε περιόδους κρίσεις με περιπολίες, χωρίς να έχει λόγο, η εμπλεκόμενη χώρα-μέλος της ΕΕ. Παράλληλα, Γαλλία και Γερμανία εισηγούνται τη δημιουργία κέντρων υποχρεωτικής κράτησης για όλους, πρόσφυγες και μετανάστες, για όσο διάστημα χρειασθεί!
Η “καμπάνα” χτυπάει προφανώς για την Ελλάδα, την οποία οι εταίροι εγκαλούν για πλημμελή φύλαξη των συνόρων και αδυναμία ελέγχου των μεγάλων προσφυγικών ροών. Την πρόταση που δεν είναι θεωρητική αλλά υπαρκτή κατέθεσαν Γαλλία και Γερμανία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το οποίο επικαλείται επιστολή των υπουργών Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ και της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την περασμένη εβδομάδα.

Χιλιάδες στην κηδεία Παλαιστίνιου υποστηρικτή του PFLP που σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι συμμετείχαν στην κηδεία του 19χρονου Μάλικ Άκραμ Σαχίν, το πρωί της Τρίτης, κάποιες ώρες μετά που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, κατά τη διάρκεια επιδρομής για συλλήψεις στο στρατόπεδο προσφύγων Νταχέισα, νότια της Βηθλεέμ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ- ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Επιχείρηση "Ειδωμένη" με σκούπα και σε δημοσιογράφους! Αλητεία μεταμφιεσμένη σε αριστερά

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ειδομένη περιέγραψε στη Voria.gr ο δημοσιογράφος Αντ. Ρεπανάς, ο οποίος έκανε λόγο για «φίμωση του Τύπου»
VORIA.GR|ΑΠΟ ΚΑΤΙΑ ΓΕΡΑΚΑΡΙΤΟΥ

Ειδομένη: Γκεσταπίτικη επίθεση των ΜΑΤ των Τσίπρα-Καμμένου εναντίον των μεταναστών Δεν θέλουν μάρτυρες και αλληλέγγυους στην επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας-Συλλαμβάνουν Δημοσιογράφους!

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκάλυψε το πραγματικό αυταρχικό, ολοκληρωτικό της πρόσωπο. Ξημερώματα, την ίδια ώρα που και πάλι πνίγονταν παιδιά και πρόσφυγες στο Αιγαίο, δολοφονημένοι από την κυβέρνηση και την Ευρώπη Φρούριο.
Την ίδια ώρα, ξημερώματα, την ώρα που επιτίθονταν οι Γκεσταπίτες και η ΕΣΑ της Χούνατς των Συνταγματαρχών, οι Πραιτοριανοί των στρατιωτικοποιημένων τμημάτων των Δυνάμεων Καταστολής των Μουζάλα-Τόσκα, επιτέθηκαν στους μετανάστες, στην Ειδομένη.

2015 ΣΤ' ΕΣΣΟ ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ!
 Συνάδελφοι φαντάροι το να αντιμετωπίζουν οι ανώτεροι τους νεοσύλλεκτους με σεβασμό, το να μη γίνονται καψώνια και άλλα φαινόμενα αυθαιρεσίας των στελεχών δεν είναι κάτι το αυτονόητο. Σε προηγούμενες ΕΣΣΟ στο ΚΕΠΒ αυτό δεν τηρήθηκε ένω ακόμα δεν τηρείται σε άλλα ΚΕΝ. 
Γιατί άλλαξε αυτό;
 Επειδή οι φαντάροι προηγούμενων ΕΣΣΟ δεν υποταχθήκανε, επειδή διεκδικήσανε τα απαραίτητα για μια ανθρώπινη θητεία κι επειδή εμείς συνεχίσαμε δυναμικά στο δρόμο που αυτοί χαράξανε.

Κάλεσμα Αγώνα στους συναδέλφους φαντάρους της Σειράς Νοεμβρίου που φεύγουν για τις μονάδες

Η Σειρά του Νοέμβρη έδωσε συγκλονιστικές μάχες στα περισσότερα κέντρα της χώρας. Θα δώσει τώρα νέα δυναμική στους αγώνες που δίνει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος στις μονάδες της παραμεθορίου.
Συνάδελφοι, σήμερα που βγαίνουν οι μεταθέσεις, σας ενημερώνουμε για το τι θα αντιμετωπίσετε στις μονάδες και σας καλούμε να κλιμακώσουμε την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο-εθνικισμό-ρατσισμό-ρατσισμό, να Αρνηθούμε την συμμετοχή μας στον Πόλεμο κατά των Μεταναστών και στις νέες επεμβάσεις σε Συρίας-Βόρεια Αφρική και Βαλκάνια.  
Αρνούμαστε τα σύγχρονα δόγματα άμυνας-ασφάλειας, δεν αναλαμβάνουμε αστυνομικά καθήκοντα, δεν καταστέλλουμε κοινωνικούς αγώνες, δεν κυνηγάμε μετανάστες. Αποκαλύπτουμε και μπλοκάρουμε τη συνεργασία με FRONTEX, λιμενικό, αστυνομία. Δε δεχόμαστε τη μετάθεση σε μονάδες με καθαρά αστυνομικά καθήκοντα όπως η 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία. 

Ασυντήρητα οχήματα και ανεύθυνοι ΕΠ.ΟΠ. οδηγοί απειλούν την ακεραιότητα και την ζωή των φαντάρων

Τρέμει πραγματικά η καρδιά των γονιών με τα όσα τους μεταφέρουν τα στρατευμένα παιδιά τους που υπηρετούν σε μονάδα Τεθωρακισμένων στην Κομοτηνή.
Τα οχήματα είναι ασυντήρητα και σε άθλια κατάσταση.
Οι ΕΠ.ΟΠ. οδηγοί οδηγούν ανεύθυνα και επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία μια ανεύθυνη και αντι-επαγγελματική συμπεριφορά.
Το γεγονός ότι δεν έχει συμβεί ακόμη σοβαρό ατύχημα οφείλεται καθαρά σε σύμπτωση.
Όπως μας καταγγέλλουν γονείς, τα στρατιωτικά τζιπάκια που μεταφέρουν τους συναδέλφους στα φυλάκια, υπερφορτώνονται, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα δρομολόγια και να γίνει οικονομία.
Πρόσφατα όμως, και ενώ ο οδηγός ΕΠ.ΟΠ. του οχήματος οδηγούσε εξαιρετικά επικίνδυνα, άνοιξε πόρτα του οχήματος που δεν κλείνει καλά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πεταχτεί στον δρόμο συνάδελφος. 

Τα κοράκια ήταν οι επενδυτές της Αριστεράς

2011-1-1
Δίνουν σπίτια και επιχειρήσεις σε οικονομικούς εγκληματίες – Τα επενδυτικά δάνεια που τάζουν θα πάνε στις νέες κοινοπραξίες Τραπεζών με funts.
Το χειρότερο σενάριο απ” όλα επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση για τα «κόκκινα δάνεια» βάζοντας ως διαχειριστές ξένα funts και την κυριότητα των ακινήτων θα την έχουν οι τράπεζες. Φτιάχνουν κοινοπραξίες μαφιόζικης προέλευσης στις οποίες Τράπεζες και funts θα ορίζουν την περιουσία των Ελλήνων ιδιωτών και επαγγελματιών. 

"Ερντογάν-Νταβούτογλου τσακώθηκαν μ΄όλους"! Από το "στρατηγικό βάθος" στο στρατηγικό λάθος


Image
Ένα δημοσίευμα από την Τουρκία περιγράφει με έκδηλη αγωνία την “μοναξιά” της χώρας. Στην οποία την καταδίκασαν αυτοί που είχαν υποσχεθεί “μηδενικά προβλήματα” με τους γείτονες. Ερντογάν και Νταβούτογλου.

Η SOZCU αναφέρεται με επικριτικά σχόλια στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του AKP καθώς και του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν την οποία ονομάζει «προβληματική», απαριθμώντας παράλληλα τις χώρες με τις οποίες πλέον η Τουρκία δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις και αναλύοντας τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν. 
Ειδικότερα αναφέρει:

Ανακοίνωση Οργανώσεων Επαναστατικής Αριστεράς της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης: Ενάντια στις Δικτατορίες, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στον Da’esh (ISIS), στην κρατική καταστολή και στον ρατσισμό

Διεθνής ανακοίνωση: Παλεύουμε ενάντια στις δικτατορίες, στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις και στον Da’esh. 
Απορρίπτουμε την πολιτική της «εθνικής ασφάλειας», του ρατσισμού και της λιτότητας. Ήρθε η ώρα να κινητοποιηθούμε!
Τους τελευταίους μήνες, οι λαοί σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή έχουν πληγεί από την εντατικοποίηση των συγκρούσεων στη Συρία και το Ιράκ. Αυτή η κλιμάκωση έχει προκληθείτόσο από τις παγκόσμιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις - κυρίως τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και χώρες της Ευρώπης – όσο και από τις περιφερειακές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, όπως τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Τουρκία και το Ιράν. 

ΝΤΑΧΑΟΥ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Οι Φινλανδοί θα βάζουν τους αιτούντες άσυλο να δουλεύουν τζάμπα!

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας θα ζητήσει από τους αιτούντες άσυλο να εργάζονται αμισθί και να «επιμορφώνονται» όσον αφορά τον πολιτισμό και την κοινωνία της Φινλανδίας, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, παρουσιάζοντας μέτρα για την αυστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής.
«Η νέα σειρά μέτρων θα καταστήσει αυστηρότερες τις πρακτικές μας και θα εξαλείψει πιθανούς παράγοντες έλξης» των προσφύγων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιούχα Σιπίλα στους δημοσιογράφους.

Ρωσικό υποβρύχιο εκτόξευσε πύραυλο κατά του ISIS! ΒΙΝΤΕΟ


Image
Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία έπληξε για πρώτη φορά στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία με πυραύλους Κρουζ (τύπου Kalibr) οι οποίοι εκτοξεύθηκαν από το ρωσικό υποβρύχιο Ροστόφ επί του Ντον, που επιχειρεί στην Μεσόγειο, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης είπε επίσης πως οι αρχές της Ρωσίας δεν πρέπει να ανοίξουν τις συσκευές καταγραφής των δεδομένων πτήσης του ρωσικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από την τουρκική πολεμική αεροπορία, χωρίς την παρουσία διεθνών ειδικών.

Η Τουρκία έχει "πλάτες"! Δεν αποσύρεται από το Ιράκ και... απειλεί με μέτρα τη Ρωσία


Image
Η Τουρκία έχει σταματήσει την ανάπτυξη στρατιωτών στο βόρειο Ιράκ για τώρα, αλλά δεν θα αποσύρει εκείνους που βρίσκονται ήδη εκεί, δήλωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, μετά την απαίτηση της Βαγδάτης να αποσυρθούν οι στρατιώτες που στάλθηκαν κοντά στην υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους Μοσούλη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιρακινό ομόλογό του χθες βράδυ ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επανέλαβε πως η Τουρκία σέβεται την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτζ.

Ο θρησκευτικός-πετρελαϊκός πόλεμος

Οι φόβοι της Ευρώπης για τρομοκρατικές επιθέσεις, λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή κορυφώνονται, με τους κινδύνους μίας πετρελαϊκής κρίσης να  αυξάνονται – η οικονομική και ενεργειακή εξάρτηση της Τουρκίας από το Ιράκ 
«Η άποψη, σύμφωνα με την οποία η κρίση στο Ιράκ δεν έχει καμία σχέση με τη Μ. Βρετανία είναι λανθασμένη. Η δημιουργία μίας ισλαμικής κυβέρνησης στο κέντρο του Ιράκ, θα έχει σοβαρά επακόλουθα και για εμάς. Οι ισλαμιστές σχεδιάζουν να μας επιτεθούν και εδώ, στο σπίτι μας, στη Μ. Βρετανία.

Τι συμβαίνει πραγματικά με τους πρόσφυγες στην Τουρκία;

Περίπου 400.000 σε σύνολο 2,2 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων που ζουν τώρα στην Τουρκία, απασχολούνται σε «μαύρη εργασία | AP Photo/Emrah Gurel
Συντάκτης: efsyn.gr
Με το επιχείρημα ότι «φιλοξενεί» σε καταυλισμούς στο έδαφος της πάνω από δυο εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες, η Τουρκία ζητά ανταλλάγματα από την Ευρώπη για να τους κρατήσει εκεί και να τους προσφέρει στέγη, δουλειά και μόρφωση.
Όμως πού βρίσκονται αυτοί οι πρόσφυγες; Πάντως, όχι στους καταυλισμούς... 

Donald Trump’s barber reveals hair piece is used to cover swastika tattoo

Donald Trump swastikaDonald Trump has no choice but to continue the use of a ridiculous hair piece, after his former barber revealed it is used to conceal a swastika tattoo on his scalp.
Despite years of ridicule for his decision to cover his head with possibly the most fake looking thatch in world politics, the presidential hopeful actually has no choice in the matter according to his former stylist.
Retired barber Chuck Williams told us, “Donald doesn’t enjoy that preposterous hair style, he’ll happily admit it makes him look like a vain moron – but it’s simply a case of having to.”

ΕΙΔΟΜΕΝΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΤΑ ΜΑΤ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ!









Δυνάμεις των ΜΑΤ, απομακρύνουν τους μετανάστες 
ΩΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ, ΜΟΥΖΑΛΑΣ-ΤΟΣΚΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Έχει αποκλειστεί η περιοχή σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων, με δυνάμεις των ΜΑΤ, να απομακρύνουν τους μετανάστες. Νωρίτερα είχαν κάνει το ίδιο με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στην περιοχή. 

Ανείπωτη τραγωδία στο Φαρμακονήσι! 11 νεκροί πρόσφυγες σε ναυάγιο – Πέντε παιδιά πνίγηκαν!

Δεν έχει τέλος το δράμα των προσφύγων στο Αιγαίο 
- Νέο ναυάγιο με θύματα πρόσφυγες στο Φαρμακονήσι 
- Έχουν ανασυρθεί νεκροί 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, δυο γυναίκες και τέσσερις άνδρες 
- Αγνοούνται ακόμη 13 άνθρωποι, έχουν διασωθεί 26 
Ακόμη ένα ναυάγιο. Ακόμη μια τραγωδία στο Αιγαίο. Κι άλλοι νεκροί πρόσφυγες. Κι άλλοι άνθρωποι που θαλασσοπνίγηκαν στην προσπάθεια να βρουν ένα καλύτερο αύριο. Το Αιγαίο, ξανά, γίνεται υγρός τάφος. 11 είναι σήμερα και μέχρι στιγμής οι νεκροί από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. Αγνοούνται όμως ακόμη 13 πρόσφυγες.