Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

“Σεξ, ψέμματα, ξυλοδαρμοί και “χακί παρατυπίες”!


Κοίτα ρε ποιοι καταδίκασαν το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια
Στις 21 Μαρτίου 2017 πραγματοποιείται η εκδίκαση της Έφεσης για την καταδίκη σε δίχρονη φυλάκιση του Νίκου Αργυρίου, μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια που γίνονταν σε ΚΕΝ της Βορείου Ελλάδας.
Να θυμίσουμε ότι η αρχική εκδίκαση ουσιαστικά διεξήχθη σε συνθήκες Στρατοδικείου του Εμφυλίου.
Με ένα εισαγγελέα που ενώ αρχικά συμπέρανε ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ προσφέρει πολύτιμο έργο και αδυνατούσε να προτείνει την Τιμωρία μας, στο τέλος της διαδικασίας, και ενώ είχε προηγηθεί 18λεπτο διάλειμμα της διαδικασίας, απαιτούσε την 5μηνη φυλάκιση μας.
Με την Πρόεδρο του δικαστηρίου να θυμίζει τον στρατοδίκη και μετέπειτα Πραξικοπηματία να αλλάζει την κατηγορία και εκτοξεύει την ποινή στη δίχρονη φυλάκιση.
Γιατί το Στρατιωτικό και Δικαστικό κατεστημένο έπρεπε να στείλει μήνυμα φρονηματισμού.
Γιατί το Στρατιωτικό και Δικαστικό κατεστημένο έπρεπε να εκδικηθεί το Κίνημα των Φαντάρων, έπρεπε να τσαλακώσει το ανώτερο ηθικό και πολιτικό μας περιεχόμενο, έπρεπε να διαιωνίσει την Αναξιοπρέπεια, την Υποταγή, την Καταπίεση και άγρια Εκμετάλλευση της νεολαίας που λέγεται Υποχρεωτική Στράτευση.
Γιατί το Στρατιωτικό και Δικαστικό κατεστημένο έπρεπε να εξασφαλίσει ότι θα είμαστε κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, Αναλώσιμοι χωρίς καμιά αντίρρηση στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Ποιο είναι όμως το δικαστικό και στρατιωτικό κατεστημένο;
Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με την ηθική, το δίκαιο, τα δικαιώματα, την Αξιοκρατία;      
ΚΑΜΙΑ...

Δείτε ένα απλό επεισόδιο συγκάλυψης των τραμπουκισμών στρατιωτικού εις βάρος της πρώην συζύγου του και την προνομιακή μεταχείριση του ίδιου στρατιωτικού και λειτουργού της αστικής δικαιοσύνης.

Αυτός όμως είναι ο αστικός κόσμος, ο Στρατός και η Δικαιοσύνη τους... ΒΡΩΜΑΕΙ...  

Διαβάζουμε λοιπόν στο militaire.gr

Ας υποθέσουμε, ότι ένας στρατιωτικός φθάνει στο διαζύγιο με τη σύζυγό του, με αφορμή την αποκάλυψη παράνομης ερωτικής σχέσης του με δικαστική λειτουργό. Το διαζύγιο δεν είναι σχεδόν ποτέ ομαλό όταν υπάρχει τρίτος άνθρωπος και στην προκειμένη περίπτωση ο εκνευρισμός οδήγησε τον στρατιωτικό να χειροδικήσει εναντίον της συζύγου του! Απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο…
Η σύζυγος καταθέτει μήνυση στην εισαγγελία, στην οποία υπηρετεί η “πέτρα του σκανδάλου”, δικαστική λειτουργός! 
Συνεχίζοντας τις υποθέσεις ρωτάμε τι μπορεί να περιμένει η σύζυγος όταν ανακαλύπτει ότι:
•Η δικαστική λειτουργός ουδέποτε ελέγχθηκε για την υπόθεση. Να σημειώσουμε ότι προβλέπεται ο πειθαρχικός έλεγχος για εξωσυζυγικές σχέσεις δικαστικών και το είδαμε στην γνωστή υπόθεση Μπουρμπούλια.
•Όχι μόνο δεν ελέγχεται αλλά μετατίθεται εκεί που ίδια είχε ζητήσει .
Σίγουρα τίποτα αισιόδοξο δεν θα ΄χε να σκεφτεί μια σύζυγος μ΄ αυτά τα δεδομένα.
Εκτός αν υποθέσουμε ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ κινητοποιούσε τους μηχανισμούς που ο νόμος προβλέπει και διενεργούσε μια εμπεριστατωμένη έρευνα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της οποίας θα είχαμε λογικά και τις ανάλογες κυρώσεις…
Υποθέτουμε…
Βέβαια αν αφήσουμε όλα αυτά τα υποθετικά και θυμηθούμε γεγονότα δεν μπορούμε να μην επαναφέρουμε στη μνήμη μας τις περιπτώσεις αμετάκλητα καταδικασμένων για ατιμωτικά αδικήματα στρατιωτικών οι οποίοι καμία απολύτως επίπτωση δεν είχαν…Κανενός τ΄ αυτί ακόμη τουλάχιστον δεν έχει ιδρώσει…
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος…
Όχι δεν πρόκειται περί “κουτσομπολίστικου ρεπορτάζ”! 
Γιατί οι πρωταγωνιστές, προάγονται κανονικότατα εις βάρος άλλων που δεν έχουν τίποτα επιλήψιμο στην καριέρα τους. 
Πολλές φορές οι πρώτοι “επιβραβεύονται” μάλιστα και οι δεύτεροι… αποστρατεύονται!!! Στην Ελλάδα όλα γίνονται όταν έχεις τις κατάλληλες “επαφές”.
ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου