Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Ασύμμετρη Απειλή είναι ο Π.Καμμένος που στα καμμένα διαφημίζει τα Αμερικανικά UAV που μας ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ !

Τελικά ήταν οι εμπρηστές που δολοφόνησαν τους δεκάδες συνανθρώπους μας όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση και "αποδεικνύουν" τα ΜΜΕ, υπήρξε σχέδιο Αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και δράση ξένων πρακτόρων;
Την επίσημη κυβερνητική ερμηνεία αμφισβητεί η Αρθρογραφία που αποκαλύπτει ότι η καταστροφική πυρκαγιά ξεκίνησε εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας κατοίκου στην Πεντέλη που θέλησε να κάψει ξερόκλαδα!

Επίσης, τα σενάρια εμπρησμού κατασκευάζονται με ψεύτικες φωτογραφίες, όπως αποκαλύπτουν τα ellinikahoaxes.gr που κάνουν λόγο για "Fake News η φωτογραφία με τον εμπρηστικό μηχανισμό της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ"!

Αυτές όμως οι αποκαλύψεις της κυβερνητικής επικοινωνιακής πολιτικής που αποδεικνύουν την επιχείρηση χειραγώγησης του λαού μας, απόκρυψης της αλήθειας για τις συνέπειες της ακολουθούμενης αστικής πολιτικής και της οικοδόμησης του Επιχειρηματικού Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, μας βοηθούν να σταθούμε διαφορετικά απέναντι στην εντεινόμενη επιβολή "του πολέμου κατά της τρομοκρατίας" και τη φιλολογία περί ασύμμετρων απειλών...

Γιατί αποδεικνύεται ότι διεξάγουν έναν πόλεμο τρομοκράτησης εναντίον του εσωτερικού εχθρού, εναντίον του λαού μας, βασιζόμενοι τόσο στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις Δυνάμεις Καταστολής, όσο και στις Αμερικανικές.

Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει τον ασύμμετρο πόλεμο που διεξάγουν με την ΕΥΠ και τα drone, αλλά και να προβάλλει τη δράση των κατασκοπευτικών και βομβαρδιστικών αμερικανικών UAV εντός της ελληνικής επικράτειας! Μάλιστα διαλαλούν ότι η δράση των αμερικανικών UAV που εφορμούν από τη Λάρισα δεν είναι πρόσφατη καθώς εδώ και μήνες έχουν θέσει υπό στενή επιτήρηση-παρακολούθηση την Ελλάδα!
Συμπαραστάτη της σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση είχε και έχει τα καθεστωτικά ΜΜΕ.     
Διαβάζουμε λοιπόν:
«Ασύμμετρος πόλεμος» οι πυρκαγιές - Θέμα εθνικής ασφάλειας- Έρευνες ΕΥΠ με αμερικανική συνδρομή

Ως ζήτημα εθνικής ασφαλείας αντιμετωπίζεται πλέον η υπόθεση των πολύνεκρων καταστροφικών πυρκαγιών, η οποία ξεφεύγει από τις στενές αρμοδιότητες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική έχουν ξεκινήσει έρευνες υπό το άγρυπνο βλέμμα και τη συνδρομή αμερικανικών υπηρεσιών, που παρέχουν τεχνική υποστήριξη.

Οι αμερικανικές είναι σε θέση να παράσχουν πολύτιμα στοιχεία για τις έρευνες, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν θέσει υπό στενή επιτήρηση-παρακολούθηση την Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες μέρες τέθηκαν σε επιφυλακή, κινητοποιώντας μάλιστα δυνάμεις και υπερσύγχρονα τεχνικά μέσα εν αναμονή «απρόβλεπτων» γεγονότων και «ασύμμετρων φαινομένων» - κατά την έκφραση του πρωθυπουργού.
Ας δούμε τι γράφει η συντηρητική εφημερίδα «Εστία»:

• Το αμερικανικό drone που πέταξε πάνω από την Αττική την ώρα εκδήλωσης των δύο μεγάλων πυρκαγιών, κατέγραψε 45(!) αρχικές εστίες φωτιάς

• Στο Νταού Πεντέλης, στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι και τη Ραφήνα, κλιμάκιο της ΕΥΠ βρήκε υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.


Drone, επιτήρηση και ηλεκτρονικός πόλεμος

Πολύτιμη σ’ αυτή τη φάση είναι η συνδρομή των αμερικανικών υπηρεσιών, οι οποίες είναι σε θέση να παράσχουν στοιχεία και πληροφορίες όχι μόνο για τη δράση «ύποπτων» προσώπων και μηχανισμών, αλλά ακόμη και για τον τρόπο, τον τόπο και τον χρόνο έναρξης των πυρκαγιών.
Αναμένοντας προφανώς γεγονότα και εξελίξεις που συνιστούν «ασύμμετρες απειλές» οι αμερικανικές δυνάμεις στην Ελλάδα ενίσχυσαν τον τελευταίο καιρό τα τεχνικά μέσα και τον εξοπλισμό τους:
• Εφεραν από την Ιταλία ένα υπερσύγχρονο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone), που μπορεί να κατοπτεύει έκταση περίπου 30 φορές μεγαλύτερη από την Αττική
• Πρόσθεσαν επίσης στο δυναμικό τους ένα Boeing P-8, κατασκοπευτικό αεροσκάφος επιτήρησης, που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σ’ αυτό τον τομέα.
• Στον Πειραιά κατέπλευσε η ναυαρχίδα του 6ου στόλου, εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών, συλλογής πληροφοριών και ηλεκτρονικού πολέμου.
Τα στοιχεία για τις πυρκαγιές έχουν καταγραφεί από drone που πέταξε πάνω την Αττική, περίπου μισή ώρα μετά την εκδήλωση της πρώτης πυρκαγιάς στην Κινέττα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση των βίντεο και των αεροφωτογραφιών προκύπτει ότι η πυρκαγιά στην Κινέττα ξεκίνησε από 22 διαφορετικά σημεία, ενώ οι αρχικές εστίες στην πυρκαγιά της Πεντέλης-Νέου Βουτζά ήταν 45.
Η δεύτερη ξεκίνησε την ώρα που άρχισαν να πνέουν άνεμοι εντάσεως 11 μποφόρ κι ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης είχαν εστιάσει στην περιοχή της Κινέττας.
Οι έρευνες της ΕΥΠ θα συνεχισθούν με άκρα μυστικότητα και τις επόμενες μέρες δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθούν στοιχεία για την κατεύθυνση στην οποία στρέφονται και για τα ευρήματα τους.

Καθώς λοιπόν αποδεικνύεται ότι το ελληνικό κράτος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο ορμητήριο εναντίον των λαών της περιοχής, ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε την αλληλουχία πολεμικής-κατασταλτικής δράσης ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών, Ενόπλων Πολεμικών-Αστυνομικών Δυνάμεων εναντίον του ίδιου μας του λαού!
Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:

Τα 2/3 της βάσης του Ιντσιρλίκ έχουν μεταφερθεί στην Ελλάδα-οι ΗΠΑ θα φέρουν και τα Ιπτάμενα τάνκερ στην Λάρισα

Πρόσφατα, σε Ημερίδα που έγινε στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων ΙΔΙΣ, αποκαλύφθηκε ότι στην Ελλάδα έχουν μεταφερθεί τα 2/3 του Ιντσιρλίκ, της στρατηγικής βάσης των Αμερικανών στην Τουρκία!
Στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς μετατροπής της Ελλάδας σε μια απέραντη βάση, κεντρικό ρόλο πλέον παίζει η Λάρισα.

Άρθρο, το οποίο έρχεται να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά της πρόθυμης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ [που πρέπει να αναλογιστεί και τις όποιες διεθνείς ισορροπίες καθώς οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται, με τις πολεμικές προετοιμασίες να έχουν σαφή στόχο] και του Αντιπολεμικού κινήματος.

Διαβάζουμε λοιπόν:

"Σύμφωνα με πληροφορίες , οι Αμερικανοί , “βλέπουν” στην αεροπορική βάση της Λάρισας, την εναλλακτική λύση του Ιντσιρλίκ! ΄Ηδη από τη Λάρισα επιχειρούν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ9, κι όπως φαίνεται αυτή ήταν μόνο η αρχή. Οι Αμερικανοί έχουν βολιδοσκοπήσει την Αθήνα για την μεταστάθμευση οκτώ ιπτάμενων τάνκερ, τα οποία χρησιμοποιούν τη βάση του Ιντσιρλίκ. Πηγές του ΥΕΘΑ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ικανοποίησης του αμερικανικού αιτήματος. Αξιωματούχοι των ΗΠΑ έχουν πολλές φορές επιθεωρήσει την αεροπορική βάσης της Λάρισας κι έχουν δώσει το πράσινο φως για την χρήση της. Είναι μάλιστα διατεθειμένοι να αναλάβουν οι ίδιοι την εκτέλεση κάποιων απαραίτητων έργων που πρέπει να γίνουν, όπως και την κατασκευή οικημάτων για το πολυπληθές προσωπικό που υποστηρίζει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη".

Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το καθηγητικό-δημοσιογραφικό-στρατιωτικό κατεστημένο προπαγανδίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια "όαση ειρήνης" ενώ στη γειτονιά μας μαίνεται ο πόλεμος....

Στην πραγματικότητα το ελληνικό κράτος εμπλέκεται όσο ποτέ στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, έχει καταστεί μια από τις σημαντικότερες βάσεις εφόρμησης του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, εξοπλίζεται και εκπαιδεύεται συστηματικά για να αναλάβει ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, επιβάλλοντας τα δόγματα πολέμου/καταστολής σε μια τεράστια ζώνη από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή και Αφρική.

Σας καλούμε να διαβάσετε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:

Η πιο φιλοπόλεμη αστική κυβέρνηση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Τα αμερικανικά μη επανδρωμένα MQ-9 που άργησαν να ΄ρθουν 5 χρόνια!

Και ο πιο καλόπιστος απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση γρήγορα συνειδητοποιεί ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμπλέκει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον λαό μας στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους με πρωτοφανή τρόπο.
Από που να αρχίσει κανείς:
τους σχεδιασμούς εγκατάστασης αμερικανικών πυρηνικών όπλων στη βάση του Αράξου;
τις πολεμικές διευκολύνσεις που προσέφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πραγματοποίηση των βομβαρδισμών από αμερικανικά και γαλλικά αεροσκάφη στην Συρία;
την υποστήριξη που προσφέρει όσο κανείς στον Ισραηλινό Στρατό προκειμένου να προχωρά στα αλλεπάλληλα εγκλήματα εναντίον του λαού τη Παλαιστίνης, αλλά και στους βομβαρδισμούς στην Συρία;
τον πολλαπλασιασμό των αμερικανικών βάσεων στην ελληνική επικράτεια;
Θέλουμε να θίξουμε ιδιαίτερα το θέμα της εγκατάστασης των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών MQ-9 στη βάση της Λάρισας, καθώς αναδεικνύονται τρεις πολύ σοβαρές διαστάσεις:
1. Καταρχήν, παρά τα ΨΕΜΑΤΑ των καθεστωτικών ΜΜΕ που παραπλανούν συντεταγμένα και σχεδιασμένα, τα MQ-9 δεν πρόκειται να κατασκοπεύουν και να συλλέγουν πληροφορίες, όπως διέρρεαν. 
Αντίθετα επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ότι πρόκειται για UAV τα οποία θα βομβαρδίζουν, θα δολοφονούν λαούς. Ηδη, τα μη επανδρωμένα MQ-9 Reaper περιπολούν έμφορτα με πυραύλους αέρος – εδάφους Hellfire και κατευθυνόμενες βόμβες ακριβείας GBU-12, GBU-38 και GBU-49.
Και όλοι καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της νέας αμερικανικής εγκατάστασης στην Λάρισα αναλογιζόμενοι την συμμετοχή των  MQ-9 στις νέες τακτικές και μεθόδους ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.
2. Αναδεικνύεται σε πιο βαθμό ταυτίζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την Αμερικανική κυβέρνηση, τι σημαίνει "προνομιακή σχέση" με τις ΗΠΑ. 
Είναι μια πρωτόγνωρη συμμετοχή σε Βρώμικους Πολέμους και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που επιχειρείται να επιβληθεί στον λαό μας και μάλιστα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πανηγυρίζει διαμέσου των δημοσιογράφων ότι πρόκειται για μια μοναδική επιτυχία. Στον χαιρετισμό του ο Πάνος Καμμένος προς τον Αμερικανό πρέσβη, δήλωσε:
"οι πολίτες της Λάρισας «βλέπουν με θετική ματιά αυτήν τη συνεργασία και αντιλαμβάνονται όλοι πλέον ότι αυτή η στενή συνεργασία με τις ΗΠΑ στους τομείς της άμυνας και της Ενέργειας δίνει νέες δυνατότητες για την πατρίδα μας»!
Από την άποψη αυτή αξίζει επομένως να δούμε τι γράφει το φιλοκυβερνητικό militaire.gr ασκώντας κριτική στο δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου για να δώσει τα εύσημα στο δίδυμο Καμμένου-Αβραμόπουλου [ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ"]
"Τα MQ-9 ,τα αμερικανικά UAV’s μπροστά στα οποία φωτογραφήθηκαν χθες στην 110 ΠΜ στη Λάρισα, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ, “‘άργησαν” πέντε χρόνια!
Η συζήτηση για την μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013, στην επίσκεψη του τότε ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Πεντάγωνο. Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ τότε ο Τ. Χέιγκελ.
Ο Αβραμόπουλος μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης ήταν ενθουσιασμένος. Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας του είχε ζητήσει το Καστέλι για τη μεταστάθμευση αμερικανικών UAV’s. Ο Αβραμόπουλος είδε την ευκαιρία, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είχε την ίδια οπτική γωνία μ΄ εκείνον. Η ελληνική κυβέρνηση τότε έκανε το χειρότερο που μπορούσε να κάνει: δεν απάντησε καν στο αμερικανικό αίτημα! Θα ήταν προτιμότερο να είχε πει όχι παρά να μην απαντήσει, όπως κι έκανε…"
3. Τέλος, αποκαλύπτεται η σημασία της συγκεκριμένης διάστασης της πολεμικής συνεργασίας αμερικανικής-ελληνικής κυβέρνησης αλλά και η σοβαρότητα αυτής καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλημμυρίζει την ελληνική επικράτεια με βάσεις αλά Σούδα! Η Αεροπορική βάση της Λάρισας μετατρέπεται σ' ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με κομβικό ρόλο στους σχεδιασμούς τους σε Ανατολική Μεσόγειο και Βαλκάνια.
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην 110 Πτέρυγα Μάχης, σε συνέχεια και των όσων συμφώνησε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τραμπ, τον περασμένο Οκτώβρη στην Ουάσιγκτον.
Τα αμερικανικά UAV MQ-9 «Reaper» («Θεριστής») μπορούν να δρουν, κάνοντας συλλογή πληροφοριών, παρακολούθηση, αναγνώριση και βομβαρδισμούς σε μια εκτεταμένη ζώνη, από τη Βόρεια Αφρική και το Σουέζ μέχρι τη Λευκορωσία και τη Μαύρη Θάλασσα.
Ας παρακολουθήσουμε όμως την ομιλία του Π.Καμμένου που ήταν αποκαλυπτικός ως προς στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στους οποίους εμπλέκεται πλέον το ελληνικό κράτος, τονίζοντας στις επίσημες δηλώσεις του «τη σημασία της παρουσίας του εδώ, που αποδεικνύει τη στρατηγική συνεργασία της χώρας μας με τις ΗΠΑ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και στο πλαίσιο ενός ισχυρού άξονα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου» στον οποίο η Ελλάδα «παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο» σε δύο, όπως είπε, κατευθύνσεις:
Προς τα νότια «με στενές σχέσεις μέσω της Κύπρου με το Ισραήλ, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (...) τον ιδιαίτερο ρόλο της Σούδας σαν κύριο λιμάνι της Συμμαχίας στη Μεσόγειο, αλλά και τη Λάρισα που πλέον μετατρέπεται σε ένα κέντρο αεροπορικό (...) για τη στήριξη της Συμμαχίας στην ευρύτερη περιοχή».
Επίσης, αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους που αναλαμβάνει η κυβέρνηση στους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια, λέγοντας ότι «ο ίδιος άξονας σταθερότητας προς τα βόρεια επεκτείνεται με τις χώρες της Βαλκανικής, με τις οποίες στήνουμε πλέον στενές σχέσεις σε επίπεδο στρατιωτικό».
Όμως ο Πάνος Καμμένος ήταν ασυγκράτητος. Περιέγραψε την αλληλουχία των πολιτικών-οικονομικών-στρατιωτικών βλέψεων του ελληνικού αστικού κόσμου λέγοντας:
«Η Ελλάδα σε λίγο καιρό γίνεται μια παραγωγός χώρα φυσικού αερίου - και αργότερα ίσως πετρελαίου - και έχει ιδιαίτερη σημασία η στενή συνεργασία που έχουμε και η ασφάλεια που παρέχει η παρουσία των ΗΠΑ εδώ»!
Για να δεχτεί φυσικά τα συγχαρητήρια του Αμερικανού πρέσβη για την «άριστη συνεργασία» των δύο μερών, χαρακτηρίζοντας τις επιχειρήσεις των UAV από τη Λάρισα ως μια «φανταστική απόδειξη της εμβάθυνσης της συνεργασίας σε θέματα Άμυνας και Ασφάλειας που συζήτησε ο πρωθυπουργός Τσίπρας με τον Πρόεδρο Τραμπ τον προηγούμενο Οκτώβρη στην Ουάσιγκτον», «αποδεικνύοντας επίσης το ρόλο που παίζει η Ελλάδα σαν πυλώνας σταθερότητας, σαν ισχυρός ΝΑΤΟικός σύμμαχος και σαν χώρα με εξαιρετική γεωγραφία και εξαιρετικές ικανότητες». Καταλήγοντας «εμείς σαν κυβέρνηση των ΗΠΑ είμαστε αφοσιωμένοι στο να χτίζουμε πάνω σε αυτά τα θεμέλια, να εργαζόμαστε μαζί με τους Έλληνες συμμάχους μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και της Νότιας Ευρώπης».
Τις δύο παρακάτω ανακοινώσεις περιγράφαμε αυτό το πλέγμα συμφερόντων και συμμαχιών:

Με τα αεροσκάφη P-3B Orion το Ελληνικό κράτος αναβαθμίζει το ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ στη Μεσόγειο! http://diktiospartakos.blogspot.com

Γράφαμε:
Η άσκηση αυτή, που σαφώς εκφράζει την προνομιακή σχέση μεταξύ της ελληνικής και αμερικανικής κυβέρνησης, έρχεται να εξυπηρετήσει ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για τον Έλεγχο των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, περιοχή που κλιμακώνεται ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός μεταξύ ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσίας και όπου το ενεργειακό ζήτημα -ενεργειακά κοιτάσματα, αγωγοί, έλεγχος αγορών- παίζει καθοριστικό ρόλο. Εξάλλου στην περιοχή αυτή εστιάζονται και οι Μεγαλοιδεατικοί στόχοι του ελληνικού κεφαλαίου που την θεωρεί Ζωτικό του Χώρο. 
Η σύνθεση αυτών των παραμέτρων εκφράζονται σήμερα από τον Ελληνικό Στρατό που αναλαμβάνει αποστολή ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ στην περιοχή. Είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που αναλαμβάνουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιβολή των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής εναντίον των λαών όχι για λόγους Εξάρτησης-Υποταγής στον Αμερικανικό παράγοντα, αλλά γιατί και ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ στην περιοχή, γιατί έτσι προωθούν την γεωστρατηγική αναβάθμιση του ελληνικού αστικού κόσμου.
Επαναλαμβάνουμε: ο Πόλεμος και η Καταστολή, οι Βομβαρδισμοί και οι Επεμβάσεις,  η Καταστροφή λαών και η Ανοικοδόμηση είναι τα οχήματα για τα Πολιτικά και Οικονομικά κέρδη του ελληνικού καπιταλισμού! 
Αυτή την διάσταση της αστικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε να αναδείξει η ανάλυση μας για τον συνδυασμό των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων, των αναγκών του ΝΑΤΟ και πως εξυπηρετούνται από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και τους σχεδιασμούς συνολικά του Ελληνικού κεφαλαίου:
Να πληρώσουμε 1,5 δις ευρώ για τα F16 ώστε να Αστυνομεύει το ΝΑΤΟ και η Πολεμική Αεροπορία τα Βαλκάνια! http://diktiospartakos.blogspot.com
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ
Επαναλαμβάνουμε ότι το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής που Απαιτείται είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Μπλοκάρισμα των Αγορών Όπλων και τους ενεργειακούς σχεδιασμούς, την Αντίθεση με το σύνολο του αστικού σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που σημαίνει πρωτόγνωρη κλιμάκωση του Κοινωνικού Πολέμου και των Ιμπεριαλιστικών Επεμβάσεων.
Η Βάση της Λάρισας πρέπει άμεσα να Κλείσει με τους Αγώνες του Αντιπολεμικού Κινήματος.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου