Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις (ΚΑΑΥ) Καραβόμυλου: 18 ΩΡΕΣ δουλειά στη δουλοπαροικία του Ελληνικού Στρατού


Γιατί άραγε καταγράφεται ρεκόρ αυτοκτονιών στον Ελληνικό Στρατό;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ήμουνα στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και παρόλο που ο Διοικητής είχε την διάθεση να διευκολύνει φαντάρους αιτούμενος επιπλέον φαντάρους δύο και τρεις φορές, δεν έγινε τίποτα. 

Η δουλεία συνεχίστηκε σε εξοντωτικούς ρυθμούς... 

Δουλεύαμε σαν σκλάβοι, κάποιοι έως και 18 ώρες μαζί με τη σκοπιά και με 3 ώρες ύπνο κάθε μέρα...

Όταν υπήρχαν κοριοί στο κρεβάτι σου και άλλα έντομα τότε γινότανε 2 ώρες ύπνου.

Σαν να μην έφτανε αυτό υπήρχαν και στελέχη με απαράδεκτη συμπεριφορά, στο ρόλο του προϊσταμένου που φωνάζανε και απειλούσαν με φυλακές, παίζοντας με την ελευθερία των δούλων τους που ήταν υπεύθυνοι να επιβλέπουν.
Κλείστε τη δουλοπαροικία του ΕΣ. 
Διαβάστε και αυτό:
ΚΑΑΥ Καραβόμυλου: Πόσο "θα ψηθούν" οι φαντάροι για τα μπριζολάκια του Υποστράτηγου;

Καθώς στα ΚΑΑΥ Καραβόμυλου τελείωσε πρόσφατα η προηγούμενη περίοδο φιλοξενίας στρατιωτικών και μεσολάβησαν οι απίστευτες καθαριότητες-καλλωπισμοί που απαιτούνται για να υποδεχτούν αύριο τους νέους παραθεριστές...
Είπε ο Υποστράτηγος να κάνει μια έκτακτη επιθεώρηση.
Να επιθεωρήσει δηλαδή τα αποτελέσματα του κόπου και του ιδρώτα των φαντάρων που παρανόμως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μετατρέπει σε ΥΠΗΡΕΤΕΣ των Αξιωματικών για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
Στις 11 ώρες έφτασε λοιπόν η Υπηρεσία των ΔΟΥΛΩΝ στα χακί για να προετοιμαστεί η Τουριστική μονάδα που δηλώνεται ως ΚΑΑΥ για να λειτουργεί με ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους φαντάρους.
Φαντάροι που πλένουν-καθαρίζουν για ώρες και μετά θα πάνε για 6ωρη υπηρεσία στα πόστα και στις Υπηρεσίες φρούρησης.
Γιατί οι φαντάροι δεν πλένουν-καθαρίζουν-σερβίρουν τους Αξιωματικούς, αλλά τους φυλάνε...
Λες και είναι Εταιρεία SECURITY...
Στα ΚΑΑΥ με τους ελάχιστους φαντάρους- ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, όπου πρόσφατα 7 πήραν άδεια εξοντωμένοι και 5 πήγαν να τους αντικαταστήσουν με ΑΠΟΣΠΑΣΗ που δεν ζήτησαν!
Σε αυτά τα ΚΑΑΥ ήταν που 18χρονος φαντάρος συνετρίβη ψυχολογικά, χρειάστηκε την υποστήριξη από ειδικευμένους ιατρούς σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο και όταν αποφασίστηκε από τους τελευταίους να Απαλλαγεί από τα ΚΑΑΥ τιμωρήθηκε από το διοικητή του με 5 μέρες "φυλακή"!
Σήμερα λοιπόν οι φαντάροι δεν είχαν μόνο να πλύνουν-καθαρίσουν, αλλά χρειάστηκε εσπευσμένα το απόγευμα να ενισχυθεί "το χαράκωμα" στην ΨΗΣΤΑΡΙΑ με επιπλέον επάνδρωση φαντάρων που αφαιρέθηκαν από άλλα πόστα.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ!!!
Και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό...
    Συνάδελφοι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΑΥ
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Οι υπηρεσίες μειώνονται ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν αντιδράσεις, ΜΟΝΟ όταν οι φαντάροι Αμφισβητούν.
Οι υπηρεσίες ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ σε κάθε περίπτωση που οι φαντάροι βγήκαν ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ, αγωνίστηκαν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, βγήκαν επιστολές με τις καταγγελίες των συναδέλφων.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
Δείτε μια επιστολή καταγγελίας από το παρελθόν:
«Είμαστε στρατιώτες στο ΚΑΑΥ Καραβόμυλου. Γενικά τα πράγματα εδώ λόγω και θερινής περιόδου είναι σε οριακό σημείο. Η μονάδα δεν έχει πολύ κόσμο οπότε όλοι τρέχουν πάνω κάτω όλη μέρα. Ο Ύπνος υπάρχει με το σταγονόμετρο (2-3 ώρες τη μέρα όταν έχεις και υπηρεσία), το φαγητό δεν είναι καλό, οι δουλειές είναι άπειρες και τα βύσματα που υπάρχουν επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση γιατί χώνονται οι υπόλοιποι για τις δουλειές που θα έκαναν αυτοί. Γενικά μια κατάσταση πολύ ζόρικη. Δεν την παλεύουμε άλλο εδώ».
Απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή των φαντάρων από ΚΑΑΥ-Λέσχες Αξιωματικών. Οι ανάγκες αυτών να καλυφθούν από πολιτικό προσωπικό. Καμιά αύξηση στην στρατιωτική θητεία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου