Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

To Υπουργείο Άμυνας κάνει ΕΔΕ για τους Ακροδεξιούς Στρατιωτικούς αλλά ο Π.Καμμένος κάνει like!

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Και αποδεικνύουν ποιος είναι αυτός που δίνει τη δυνατότητα στους ΝΑΖΙ να εξαπλώνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Από τη μια μεριά έχουμε το Υπουργείο Άμυνας που διενεργεί ΕΔΕ μετά τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τις αντιδράσεις κοινωνικών και πολιτικών φορέων -χαρακτηριστική η παρέμβαση για τα εντεινόμενα φαινόμενα φασιστικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο από εν ενεργεία στρατιωτικούς από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ)...
Από την άλλη ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ηγέτης του εθνικιστικού, ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ κάνει like στο twitter στέλνοντας μηνύματα που προκαλούν εύλογα ερωτήματα σε έναν από στους ελεγχόμενους στρατιωτικούς.

Είναι χαρακτηριστικός ο σχολιασμός γνωστού μιλιταριστικού σάιτ:
like
Έμμεση απάντηση σε όσους έχουν βάλει στο μάτι την δραστήρια Ένωση Στρατιωτικών της Ηπείρου έδωσε με ένα like ο Πάνος Καμμένος.
To like έγινε στην ανάρτηση του προέδρου της ΕΣΠΕΗΠ, Γιώργου Θεοδώρου, ο οποίος έγραψε: Το Αιγαίο είναι μια Ελληνική θάλασσα εδώ και 4000 χρόνια …..και θα μείνει Ελληνική για πάντα..
Και κάπως έτσι με αυτό το like μοίρασε εγκεφαλικά σε πολύ κόσμο που νόμιζε πως η ΕΣΠΕΗΠ είναι «στριμωγμένη» 
Ας θυμηθούμε ποιοι είναι οι Στρατιωτικοί που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής για τις ακραίες αναρτήσεις και ποια είναι τα έργα τους σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που τους κατονόμασε:
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοδώρου είναι πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ) και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), ενώ με την ιδιότητα αυτή μίλησε στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας Ελλάδας και ΠΓΔΜ στις 6 Ιουνίου στα Ιωάννινα.
Πρόκειται μάλιστα για τον στρατιωτικό τον οποίο πρότεινε η Χρυσή Αυγή να μιλήσει στην επιτροπή της Βουλής όταν είχε εισαχθεί προς ψήφιση ο νόμος 4407/2016 για ζητήματα συνδικαλιστικής δράσης των στρατιωτικών.
Συνδικαλιστής είναι και ο Κωνσταντίνος Παπαδούλης, που εκλέχτηκε τον Μάρτιο πρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ). http://diktiospartakos.blogspot.com
Ρωτάμε ξανά: γιατί δείχνουν ΑΝΟΧΗ και στηρίζουν τους ΝΑΖΙ; 
Πήραμε και δημοσιεύουμε την επώνυμη καταγγελία του Γιάννη Παπαδήμα που αποδεικνύει την Ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι στους ακροδεξιούς Στρατιωτικούς που η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έπρεπε εδώ και καιρό να αντιμετωπίσει εφαρμόζοντας την στρατιωτική νομοθεσία.
Ο Γιάννης Παπαδήμας έχει προβεί σε συγκεκριμένη καταγγελία προς το Υπουργείο Άμυνας, η οποία μένει Αναπάντητη.
Προχώρησε επομένως σε ανάρτηση στο διαδίκτυο:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Δημοσιεύω καταγγελία που έκανα στο ΓΕΣ για απαράδεκτες δημοσιεύσεις στρατιωτικών, ρατσιστικές, ομοφοφικές, σεξιστικές, βαθιά αντιδημοκρατικές και δημοσιεύσεις που ζητούν την επέκταση των συνόρων της χώρας. 
"Έπειτα από μία σύντομη έρευνα σε ανοιχτά (δημόσια) προφίλ στα facebook στρατιωτικών ήρθα αντιμέτωπος με δημοσιεύσεις που μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν. 
Στρατιωτικοί που αμφισβητούν δημόσια τα σύνορα της χώρας, παίρνουν θέση υπέρ κινητοποιήσεων ή και συμμετέχουν σε αυτές, ασκούν απαράδεκτα κριτική στη ανώτερη από αυτούς πολιτική εξουσία (ακόμα και με κρεμάλες και λόγια περί εσχάτης προδοσίας!), ονειρεύονται τη μεγάλη Ελλάδα καλλιεργώντας τον εθνικισμό και το μίσος μεταξύ των λαών, δείχνουν έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο και το απαραβίαστο των συνόρων, κάνουν την Ελλάδα να μοιάζει αντί για πυλώνας σταθερότητας (να τον χαίρεστε) κράτος που δείχνει να επιδιώκει την επέκτασή του, επιτρέποντας και σε γειτονικές χώρες να σκέφτονται έτσι, παρά το ότι η χώρα θέλει να δείξει ότι έχει το ρόλο του παίχτη που σέβεται τη διεθνή νομιμότητα. Ρατσιστικά, ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια είναι επίσης μέσα στις δημοσιεύσεις. Πού ακούστηκε στρατιωτικοί, μερικοί από τους οποίους είναι και πρόεδροι στρατιωτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων να δημοσιεύουν χάρτες της Μεγάλης Ελλάδας και να στηρίζουν δημόσια κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές τις στηρίζει η Χρυσή Αυγή; Πού ακούστηκε να δημοσιεύουν εικόνες με κομμένα κεφάλια πολιτικών ή με μία κρεμάλα πάνω από το πρόσωπο του Πρωθυπουργού; 
Παραβιάζουν αυτές οι δημοσιεύσεις τα άρθρα 6 , 7, 10, 13 παρ 1 γ και ε, 15 παρ 1 β, 63 παρ 2 β 1) και 7), 63 παρ 2 γ 7), 8)και 10), 69 παρ 21 α), δ), στ) του Στρατιωτικού Κανονισμού; Οι διατάξεις αυτές προβλέπουν την υποχρέωση των στρατιωτικών να πειθαρχούν στην Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που στις δημοκρατίες είναι ανώτεροί τους και να τους σέβονται. Για βαρύτατα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν σχέση με τη στρατιωτική ποινή και πειθαρχία προβλέπεται η έκπτωση, το ίδιο και για υπονόμευση του δημοκρατικού πολιτεύματος (69 παρ 21 α), δ), στ)). Είναι υπονόμευση το «43 χρόνια δημοκρατία, φονιάδες του έθνους», όταν γίνεται την ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας; Ο πρωθυπουργός με την κρεμάλα; Τι είναι υπονόμευση δηλαδή; Υπάρχει αυθάδεια και έλλειψη σεβασμού προς την πολιτική εξουσία (63 παρ 2 β 1) και 7)), όταν οι στρατιωτικοί γελοιοποιούν τον Πρωθυπουργό ή τον Υπουργό Άμυνας; Συνιστά απαγορευμένη πολιτική δραστηριότητα η προτροπή μαθητών σε κινητοποιήσεις ή η συμμετοχή σε συλλαλητήρια, όπως για το μακεδονικό ζήτημα; Διότι γνωρίζουμε ότι οπλίτες που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις, όπως η επέτειος του Πολυτεχνείου ή η πορεία της Πρωτομαγιάς τιμωρήθηκαν ή τουλάχιστον ζητήθηκε η τιμωρία τους. Τι είναι πολιτική δραστηριότητα; Μόνο η κομματική μήπως; Θα έλεγα ξεκάθαρα όχι.
Επιπλέον όσοι ονειρεύονται δημόσια κατακτήσεις περιοχών, δεν έρχονται σε αντίθεση με τη εξωτερική πολιτική της χώρας; Εκτός κι αν η χώρα ονειρεύεται κατακτήσεις και δεν σέβεται τα σύνορα και τις διεθνείς συνθήκες, όπως της Λοζάνης, πράγμα για το οποίο κατηγορεί γείτονες χώρες. Τα επιτρέπει αυτά η Ελλάδα και το ΓΕΣ στους στρατιωτικούς της; Aυτοί οι συνδικαλιστές τι ρόλο παίζουν; Συνάδουν με τα χρηστά ήθη τα ρατσιστικά, σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια.
Σας αποστέλλω τα προφίλ που εντόπισα. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν, κάποια από αυτά με σκίαση των ονομάτων, για να μην υπάρχει πιθανότητα να είναι το προφίλ ψεύτικο ή να μην είναι ο ιδιοκτήτης του εν ενεργεία στρατιωτικός." https://www.facebook.com

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε αποφασιστική πάλη ενάντια στον φασισμό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Πάλη όμως που συνδέεται με την αμφισβήτηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της κυβέρνησης που συγκροτεί "εθνικά μέτωπα" με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα στον Στρατό τους ενσωματώνει επιχειρησιακά -Λέσχες Εφέδρων, ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ- προκειμένου να τους στρέψει ενάντια στις θεωρούμενες ασύμμετρες απειλές, το εργατικό κίνημα, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου