Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ναζιστικά καραγκιοζιλίκια: Η Ζαρούλια Μιχαλολιάκου στα έδρανα της Βουλής με στρατιωτική μπλούζα

Οι παλιάτσοι της δολοφονικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής για μια ακόμη φορά δίνουν φασιστικό και μιλιταριστικό σόου: Στα έδρανα της Βουλής φορώντας στρατιωτική μπλούζα, παρουσιάστηκε σήμερα η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.
Φυσικά η φασιστική παράσταση είναι καταδικαστέα από κάθε σοβαρό άνθρωπο. Αλλά δείχνει τις συνέπειες του εναγκαλισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στην "εθνική ενότητα" που οικοδομούν με τις εθνικιστικές παραστάσεις στο Καστελόριζο, στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ και στις τελετές σε στρατόπεδα σε όλη την επικράτεια.
Το σημαντικό βέβαια είναι ότι εξαιτίας της δράσης του Κινήματος των Φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ οι ΝΑΖΙ δεν τολμούν να εμφανιστούν στον Στρατό.
Κρύβονται φοβισμένοι.
Θυμίζουμε: 

Τρεις (3) ΕΔΕ τρέχουν εναντίον Χουντικών και Ακροδεξιών Στρατιωτικών εξαιτίας του Κινήματος των Φαντάρων


H Αντιφασιστική πάλη Μέσα στον Στρατό κλιμακώνεται...
Το 2019 μας βρίσκει να περιμένουμε τα αποτελέσματα τρεις ΕΔΕ που στρέφονται εναντίον Ακροδεξιών στρατιωτικών. 
Γιατί μπορεί η πολιτική ηγεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΝΛ στο Υπουργείο Άμυνας να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν θύλακες της Ακροδεξιάς στον Στρατό…. 

Γιατί μπορεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού να επιχείρησε να Συγκαλύψει για μια ακόμη φορά τις επώνυμες καταγγελίες… 

Αλλά η καθημερινή δράση του Κινήματος Μέσα και Έξω από το Στρατό κατάφερε να τους χαλάσει τα σχέδια, να σπάσει τα στεγανά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το φως της δημοσιότητας έπεσε πάνω σε ακραία φαινόμενα που γνώριζαν την Ανοχή της στρατιωτικής ηγεσίας τόσο του ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκη, όσο και του ΑΓΕΣ Στεφανή, ο εργαζόμενος λαός μας και η νεολαία έγιναν κοινωνός των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 

ΕΔΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ
Η ανακοίνωση μας είναι αποκαλυπτική για το ποιος αγωνίζεται και ποιος συγκαλύπτει:
To Υπουργείο Άμυνας κάνει ΕΔΕ για τους Ακροδεξιούς Στρατιωτικούς αλλά ο Π.Καμμένος κάνει like!
 Από τη μια μεριά έχουμε το Υπουργείο Άμυνας που διενεργεί ΕΔΕ μετά τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τις αντιδράσεις κοινωνικών και πολιτικών φορέων -χαρακτηριστική η παρέμβαση για τα εντεινόμενα φαινόμενα φασιστικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο από εν ενεργεία στρατιωτικούς από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ)...
Από την άλλη ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ηγέτης του εθνικιστικού, ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ κάνει like στο twitter στέλνοντας μηνύματα που προκαλούν εύλογα ερωτήματα σε έναν από στους ελεγχόμενους στρατιωτικούς. http://diktiospartakos.blogspot.com

ΕΔΕ ΤΡΙΤΗ

ΕΔΕ για το πουλί της Χούντας στο 401 ΣΝ: Τον μπελά τους βρήκαν οι Φασίστες με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΓΕΣ για το "πουλί της Χούντας' που κάποια στελέχη έκριναν σκόπιμο να προβάλλουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Ελάχιστο χρόνο μετά την σχετική καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την Κυριακή το βράδυ, "μπήκε" στο 401 ΣΝ ο Διευθυντής του και μαζί με τους Επόπτες επισκέφτηκε το Γραφείο Κίνησης που υπήρχε το Αυτοκόλλητο με "το Πουλί της Χούντας"! 
Επίσης, την Κυριακή το βράδυ το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέταξε ΕΔΕ για να διερευνήσει την προκλητική αυτή ενέργεια των φασιστών και νοσταλγών της Χούντας των Συνταγματαρχών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει γενικευμένη καταδίκη των προκλητικών ενεργειών των νοσταλγών της Χούντας από φαντάρους και στελέχη.
Μάλιστα, μεταξύ των συναδέλφων υπάρχει ξεχωριστική ικανοποίηση για τα επιτυχή αποτελέσματα της δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στους φασίστες κλιμακώνεται και φέρνει αποτελέσματα.
Τα συνθήματα τους στην εκπαίδευση κόβονται μαχαίρι μετά τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων.
Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του Κινήματος των Φαντάρων, που ολοένα συχνότερα επικοινωνούν με τον λαό μας και διαμέσου των μάχημων δημοσιογράφων, αναγκάζονται να πάρουν μέτρα.
Το κλίμα Ανοχής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας αμφισβητείτε καθημερινά.
Αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία των φαντάρων που δείχνουν αποφασισμένοι να συγκρουστούν με το Φασισμό και όποιον τον υποθάλπει.   
ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα κλιμακώσει τη δράση του ενάντια στην Δολοφονική Ναζιστική Συμμορία της Χρυσής Αυγής, ενάντια στους νοσταλγούς της Χούντας και τους αντιδραστικούς στρατιωτικούς.
 Φωτογραφίες: το Πουλί της Χούντας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Πόσα ακόμα στοιχεία πρέπει να παραθέσουμε στο ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αντιμετωπίσουν όλο αυτό το φασιστικό και χουντικό συμφερτό που θρέφουν και προστατεύουν στον ελληνικό στρατό;
Πόσο ακόμη θα σφυρίζουν αδιάφορα και θα  καλύπτουν όλους τους νοσταλγούς του Χίτλερ και της Χούντας των Συνταγματαρχών;
Τα παρακάτω στοιχεία έρχονται από το Γραφείο Κίνησης του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου... που από ότι φαίνεται μάλλον τον τελευταίο καιρό βρήκαν ευνοϊκό πεδίο να ανανεώσουν και να βάλουν πιο κεντρικά το χουντικό τους αυτοκόλλητο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανούρη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Ο ΑΝΥΕΘΑ στη διάρκεια της επίσκεψής του περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για την αποστολή, τη λειτουργία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο του, μας ενημερώνει το Υπουργείο Άμυνας.

Αυτά δεν τα είδε;

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε αποφασιστική πάλη ενάντια στον φασισμό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Πάλη όμως που συνδέεται με την αμφισβήτηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της κυβέρνησης που συγκροτεί "εθνικά μέτωπα" με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα στον Στρατό τους ενσωματώνει επιχειρησιακά -Λέσχες Εφέδρων, ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ- προκειμένου να τους στρέψει ενάντια στις θεωρούμενες ασύμμετρες απειλές, το εργατικό κίνημα, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου