Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τεράστιες οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας που επέτρεψε σε Ακροδεξιά σάιτ να παραπληροφορούν ότι γίνονται μετακινήσεις στρατευμάτων λόγω επερχόμενου Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το Υπουργείο Άμυνας έχει τεράστιες ευθύνες που άφησε αχαλίνωτο γνωστό φιλο-Ναζιστικό, μιλιταριστικό σάιτ, αλλά και άλλα Ακροδεξιά μέσα να διαδίδουν ότι πραγματοποιούνται μετακινήσεις στρατευμάτων στα νησιά λόγω επερχόμενου Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου!
Ένα κλίμα ανησυχίας και "εθνικής ανασφάλειας" που καλλιεργήθηκε συστηματικά και κορυφώθηκε με την πραγματοποίηση του ΚΥΣΕΑ αιφνιδιαστικά την Κυριακή!
Άραγε ποιοι ταπεινοί λόγοι εσωτερική πολιτικής οδηγούν στις άθλιες αυτές πρακτικές Ανοχής απέναντι στην Ακροδεξιά, που εργαλειοποιείται εναντίον του λαού μας για να διαδώσει το φόβο μέσω των απαράδεκτων πολεμοκάπηλων σεναρίων;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αφουγκραζόμενο την αγωνία των συναδέλφων φαντάρων και των γονιών τους ήταν η μόνη συλλογικότητα που έκανε αμέσως παρέμβαση και προσπάθησε να ενημερώσει υπεύθυνα ότι όλα αυτά είναι ΨΕΜΑΤΑ!

Επίσης, δημοσιεύουμε σχετικά ανάρτηση για τις κινήσεις της κυβέρνησης και του Υπουργείου Άμυνας.

Υπουργείο Άμυνας: Διαψεύδει τις δήθεν μετακινήσεις στρατευμάτων




Υπουργείο Άμυνας: Διαψεύδει τις δήθεν μετακινήσεις στρατευμάτων – Επιτέλους κάνει το αυτονόητο – Ας περιθωριοποιήσει και τους «παραμυθάδες».


Στην αυτονόητη διάψευση των κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων που στόχο έχουν τη δημαγωγία, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αφού τα άφησε επί δυο ημέρες να τρομοκρατούν κόσμο αφήνοντας να εννοηθεί ότι δήθεν γίνονται πολεμικές προετοιμασίες και μετακινήσεις στρατευμάτων σε νησιά, σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου το υπουργείο Άμυνας βγαίνει να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που διαρρέουν διάφοροι δήθεν ειδικοί στο διαδίκτυο.

Έφθασαν μάλιστα να υποστηρίζουν ότι κλήθηκε παππάς να μεταλάβει τα στρατεύματα που πάνε στον πόλεμο, παραγνωρίζοντας πως είναι μια συνήθης διαδικασία ακόμα και σε ασκήσεις!

Τα στρατεύματα και η δήθεν πολεμική προετοιμασία, δεν ήταν τίποτε άλλο από την άσκηση ‘’ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019’’, η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν την εκπαιδευτική δραστηριότητα εκτός στρατοπέδων μέχρι τις 23 Ιουνίου. Μετά, λόγω των εκλογών, η όποια εκπαιδευτική δραστηριότητα θα περιοριστεί μόνο εντός στρατοπέδων.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ αναφέρει:
Γνωρίζεται ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ελληνικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η επιχειρησιακή διάταξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι η συνήθης.
Οι όποιες μετακινήσεις έγιναν, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ‘’ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019’’ η οποία περατώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.
Θα μείνει μόνο στην διάψευση ή θα λάβει μέτρα για τους «παραμυθάδες» που συχνά επιχειρούν με παραπλανητικά δημοσιεύματα να χειραγωγήσουν τον κόσμο;
Δεν θα έπρεπε να έχει παρέμβει ένας εισαγγελέας για αυτή την τρομολαγνεία που σημειώνεται σε προεκλογική περίοδο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου