Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Επιλοχίας ΕΠ.ΟΠ. ο 22ος Νεκρός στις Ε.Δ: Τρεις (3) ΘΑΝΑΤΟΙ σε τρεις (3) μέρες!

Τρεις (3) ΘΑΝΑΤΟΙ σε τρεις (3) μέρες!
Συνολικά, τουλάχιστον 22 νέοι άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε λιγότερο από οχτώ (8) μήνες.
Αυτή τη φορά ο θάνατος χτύπησε τον Επαγγελματία Οπλίτης Τεχνικού, Βασίλειο Βουτσελά, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα.

Ποιος άραγε ενδιαφέρεται για την απώλεια τόσων ανθρώπων;
Τι κάνει το Υπουργείο πέρα από το να εκφράζει συλλυπητήρια, όταν τα εκφράζει και αυτά γιατί τα δραματικά αυτά περιστατικά καλύπτονται με πέπλο σιωπής.
Και όμως οι λόγοι που χάνονται δεκάδες νέοι άνθρωποι στον στρατό βρίσκονται στο Πεντάγωνο.
Έχουν να κάνουν με το ρόλο του σύγχρονου στρατού και τις συνθήκες που επικρατούν, με το γεγονός ότι ο Επαγγελματίας Στρατιώτης είναι Αλλοτριωμένος και Αναλώσιμος.

Θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί αυτές τις μέρες:



Γιατί τα όπλα τους και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Στρατός τους ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ εχθρούς και φίλους, εντός και εκτός συνόρων.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό-Δε θα γίνουμε εμείς οι Μισθοφόροι Στρατιώτες του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Κριμα σε ολους και σε αυτους που λενε <> δεν ισχυει γιατι αναφερεις και οταν σε δινουν αδεια πας οταν εισαι εντος και εαν εχεις δουλεια ,χανεται η μπαλα αρκει να βγει η δουλεια του αλλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή