Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Οι Αμερικανοί στηρίζουν τον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο και τον καλούν σε γεύμα αμέσως μετά το ΚΥΣΕΑ της Συγκάλυψης!

To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προσπαθεί με τις συνεχείς του παρεμβάσεις να φωτίσει το τεράστιο σκάνδαλο της παρακολούθησης από την ΕΥΠ του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου και να θέσει τα καίρια ερωτήματα, τα οποία επιχειρεί να αποφύγει η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης.
Με βάση της ανάλυση μας για τις εξελίξεις και τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζουν οι στρατιωτικοί και διπλωματικοί εκπρόσωποι των ΗΠΑ στην σημερινή Ελλάδα, που εξαιτίας των πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, δεν ήταν έκπληξη το δείπνο μεταξύ του Αμερικανού πρέσβη Τσούνη και του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου.
Ένα δείπνο που ήρθε αμέσως μετά το ΚΥΣΕΑ της Συγκάλυψης που αποφάσισε την παραμονή του Αντιστράτηγου Φλώρου στην Αρχηγεία του ΓΕΕΘΑ  για μια ακόμη χρονιά.
Ένα δείπνο που στέλνει σε όλους το μήνυμα ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τον Κ.Φλώρο.
Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο Κ.Φλώρος προώθησε από τη θέση του στο ΓΕΕΘΑ όλες τις κρίσιμες επιλογές των ΗΠΑ:
  • Βάσεις παντού, 
  • ενεργός, κρίσιμος ρόλος στον πόλεμο στην Ουκρανία και συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ
  • αποστολή όπλων και πυρομαχικών στον Ουκρανικό στρατό
  • συνεχείς συνεκπαιδεύσεις μεταξύ Ελληνικών και Αμερικανικών δυνάμεων
  • κρίσιμοι σχεδιασμοί ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου για την Κρήτη ως ορμητήριο των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου, στο πλαίσιο της νέας Αρχιτεκτονικής Ασφάλειας των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης για τα Βαλκάνια-Μέση Ανατολή Αφρική
  • Αποστολή των ελληνικών PATRIOT στην Σαουδική Αραβία
  • Ενεργό στρατιωτικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ ενάντια στην Ρωσία, με εκκίνΗση την συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ.  
Όλα αυτά όμως σημαίνουν πολεμικούς εξοπλισμούς και οι ΗΠΑ ανταγωνίζονται σκληρά με τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες των ΗΠΑ για τις νέες παραγγελίες του Πολεμικού Ναυτικού.
Λέτε όλα αυτά να μην συζητήθηκαν στο γεύμα Φλώρου-Τσούνη;

Υπάρχει όμως και μια άλλη διάσταση που αναδεικνύουν στρατιωτικοί συντάκτες οι οποίοι τονίζουν το ενδεχόμενο ο Αντιστράτηγος Φλώρος να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.
Η πολιτική δραστηριοποίηση των Στρατοκρατών αναδεικνύεται σε χαρακτηριστικό του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας καθώς μετά την υπουργοποίηση των Φραγκούλη Φράγκου, Ευάγγελου Αποστολάκη, Αλκιβιάδη Στεφανή, τώρα ακούγεται και το όνομα του Κ.Φλώρου.
Το καθεστώς Εμπόλεμης Ειρήνης που μας επιβάλλουν θέλει και τους στρατοκράτες να μας φορτώνονται στα στρατόπεδα,  στα κανάλια και στα Υπουργεία.
Οι επαγγελματίες του πολέμου γίνονται αιχμή ενός κράτους  που θεωρεί Εχθρό τον κόσμο της εργασίας εντός και εκτός συνόρων.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου