Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

12η Μεραρχία: Οδηγίες για Παρέλαση-Μην είστε κακομοίρηδες - φουκαράδες

Άλλη μια καταγγελία που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τους συνφάνταρους που υπηρετούν στην 12η Μεραρχία, αποκαλύπτει την προπαγάνδα των Αξιωματικών και τις "απαιτήσεις τους" εν όψει της μεγάλης Μιλιταριστικής επίδειξης την 28η Οκτωβρίου.
Καλούνται λοιπόν οι φαντάροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να παρουσιάσουν εικόνα Πολεμοχαρών, έτοιμων για όλα Πολεμιστών, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το πολεμοκάπηλο και εθνικιστικό αφήγημα της κυβέρνησης.
Μια κυβέρνηση της ΝΔ που εμπλέκεται-συμμετέχει σε δύο πολέμους, σε Ουκρανία και Ισραήλ, θέλει να σβήσει τις μνήμες από την έκρηξη της αποθήκης πυρομαχικών στην Νέα Αγχίαλο, την πλημμυρισμένη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο και την αποστολή Αυτοκτονίας στη Λιβύη.
Στην παρέλαση λοιπόν της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη, Διατάζονται οι συμμετέχοντες "να μην είναι κακομοίρηδες - φουκαράδες , βαριεστημένοι. 
Πρέπει να εμπνέουν στον κόσμο που θα βλέπει την παρέλαση Σιγουριά, Αποφασιστικότητα και Υπερηφάνεια, για να εμπνευστεί και θα εφησυχαστεί. 

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Αυτός είναι ο αστικός Στρατός του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Ένας Ελληνικός Στρατός με εθνικιστικά-ρατσιστικά-Ακροδεξιά χαρακτηριστικά που συμμετέχει στον βρώμικο πόλεμο εναντίον του λαού της Παλαιστίνης και είναι συνυπεύθυνος για τη Δολοφονία χιλιάδων παιδιών.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου