Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

194-193 MLRS: Ακροδεξιοί Στρατιωτικοί οργανώνουν Πογκρόμ εναντίον "Ομοφυλόφιλων και Σλαβόφιλων"!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ενώ το αντιφασιστικό κίνημα οργανώνει την αγωνιστική αντίδραση του ενάντια στο πανευρωπαϊκό κάλεσμα φασιστικών – νεοναζιστικών οργανώσεων την 1η Νοεμβρίου, ανήμερα της δεκαετούς επετείου της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη....
Στον Στρατό, και πιο συγκεκριμένα στις 194-193 MLRS, με κατεύθυνση που εκκινεί από ακραίους "γνωστούς άγνωστους" Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού, Ακροδεξιοί Στρατιωτικοί οργανώνουν Πογκρόμ εναντίον "Ομοφυλόφιλων και Σλαβόφιλων"!

Ο Στόχος είναι είναι η εξαφάνιση των συναδέλφων και στρατιωτικών που δεν συνάδουν στο πρότυπο "του άγριου άνδρακλα πολεμιστή", καθώς προκρίνουν την εξώθηση τους  σε απομάκρυνση από τις δύο μονάδες.

Επίσης και εξαιτίας της πρόσφατης αντιπαράθεσης συνφάνταρου που υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας ονομάζεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και όχι Σκόπια όπως υποστήριζαν Ακροδεξιοί φιλοχουντικοί στρατιωτικοί, προκρίνεται η πάταξη τέτοιων φωνών, οι οποίες αμφισβητούν φιλοπόλεμες μισαλλόδοξες εμετικές ακροδεξιές αντιλήψεις.

Οι Ακροδεξιοί στρατιωτικοί που έχουν βρει τον μπελά τους με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, δεν μπορούν να κρύψουν την ανησυχία τους λόγω των συνεχών αποκαλύψεων μας.
Παρουσιάζονται προβληματισμένοι καθώς αποκαλύπτονται οι επικίνδυνες και προκλητικές πράξεις και αντιλήψεις τους, γεγονός που καμουφλάρουν πίσω από την αγωνία τους "για την επαναλαμβανόμενη έκθεση των συγκεκριμένων μονάδων στα ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα"...
Μονάδες πραγματικές γιάφκες της Ακροδεξιάς. 
Ταυτόχρονα αναδεικνύονται όλες οι αντιφάσεις του ελληνικού στρατού και του εθνικού αφηγήματος για την 28ης Οκτωβρίου.
Την επέτειο της έναρξης του ελληνο-ιταλικού πολέμου που η προπαγάνδα παρουσιάζει ως αγώνα ενάντια στην φασιστική Ιταλία, ξεχνώντας όμως ότι επικεφαλής του ελληνικού αστικού κράτους βρίσκοντας ο φασίστας Μεταξάς, που είχε προβεί σε Δικτατορία με την συνδρομή του ελληνικού αστικού κόσμου, του βασιλιά και της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. 
Την επέτειο επομένως αυτή επιλέγουν οι ακροδεξιοί στρατιωτικοί για να διεξάγουν αυτό το εμετικό πογκρόμ.
Μια επέτειο όμως που βρίσκει την κυβέρνηση της ΝΔ και τον ελληνικό αστικό στρατό να συμμετέχει-εμπλέκεται στο βρώμικο πόλεμο του κράτους Κατακτητή Ισραήλ που εξελίσσεται σε Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

Καλούμε σε μαζικό και μαχητικό κίνημα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στην πολεμοκάπηλη κυβέρνηση της ΝΔ και την συμπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
   Το καθήκον των φαντάρων και συνολικά του Αντιπολεμικού Κινήματος είναι το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής.

Να εκφράσουμε μαζικά και αποφασιστικά την Άρνηση Εμπλοκής-Συμμετοχής μας στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.

Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης

Στην 112 ΠΜ που μετατρέπεται σε ένα ακόμη πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις τρεις (3) φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα.

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου.    
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου