Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Το φαγητό είναι είδος προς εξαφάνιση στο Στρατόπεδο Παγανής Μυτιλήνης αλλά και τα άτομα Ανύπαρκτα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
Δεν πάει άλλο να ξοδεύουμε λεφτά σε delivery.
Που μερικοί έχουν και μαγαζιά έξω και το φαγητό πλέον μέσα δεν είναι φαγώσιμο.
Λόγω κονσέρβας ή σκληρό σαν πέτρα πχ πίτσα ή αμαγείρευτο <<γαρίδες με μακαρόνια >> που ήταν σχεδόν ζωντανά, όταν είχαμε και τρώγαμε σαν Κινέζους, επειδή δεν είχαμε πλέον λεφτά.
Τα αναψυκτικά πάντα ζεστά σε κρύο περιβάλλον.
Αυτό πως το καταφέρνουν να τα έχουν ζεστά συνέχεια.

Τα άτομα να μην υπάρχουν και να περπατάς σε στρατόπεδο φάντασμα.
Τελικά θα κλείσει ή όχι; 
Δεν υπάρχουν άτομα ούτε για δείγμα.
Αυτοί που κάνουν χειρωνακτικές εργασίες να τους κοροϊδεύουν από τα γραφεία.
Υπάρχουν φήμες -σύμφωνα με την καταγγελία- ότι με δωροδοκίες και διάφορες αγορές έχουν V.I.P προνόμια και θεωρούνται πιο σημαντικά άτομα από τους απλούς θνητούς που κάνουν χειρωνακτικές εργασίες.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο έχουν φορτώσει το κόστος της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στους φαντάρους και τις οικογένειες τους.
Πληρώνουμε για να φάμε και να πιούμε νερό ενώ οι διοικήσεις κερδίζουν από την οικονομική εκμετάλλευση των συνφάνταρων, αφού μας ωθούν να ψωνίζουμε από τα ΚΨΜ.
Απαιτούμε το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει όλο το κόστος της υποχρεωτικής θητείας και να αυξηθεί ο Μισθός του φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού.
Από την άλλη μεριά καταγγέλλεται ξανά ότι γίνονται "δωράκια στον στρατό" για να εξαγοραστούν θέσεις και Άγραφες Άδειες!

Είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για φαντάρους και γονείς ο αγώνας μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
 Συνάδελφοι πρέπει να Αντιδράσουμε, πρέπει να Αγωνιστούμε.
Να βγούμε Μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να ζητήσουμε μαζικά Ακρόαση από τον Στρατηγό.
Στείλτε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τις καταγγελίες τους. Υπολογίζουν τη Δημοσιότητα. Να τους ζαλίσουμε με τις συνεχείς καταγγελίες.
Συνάδελφοι μόνο με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου πολίτη με στολή.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

1 σχόλιο:

  1. Όταν είχε άτομα μπορούσες να το φας αλλά πλέον με λίγα άτομα το φαγητό πλέον δεν τρώγεται και όπως αναφέρει για μακαρόνια με γαρίδα ήτανε ζωντανά ίσα ίσα που το μαγείρεψαν,εάν κάποιος το προτιμά ζωντανό,εμείς δεν το θέλουμε ζωντανό δεν είμαστε σαν τους Κινέζους που τρώνε χταπόδια μικρά ζωντανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή