Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Και ο γιος Πρετεντέρη στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ γιατί ο μπαμπάς δεν έχει να τον στείλει παραμεθόριο;

Και ο υιός του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ανάμεσα στους στρατιώτες-βύσματα που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα. Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ. Χθες έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου. Το ΓΕΣ έχει στείλει ήδη 1350 φύλλα πορείας σε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε μονάδες μεγάλων αστικών κέντρων, κυρίως στην Αττική και στην Πελοπόννησο. 
Βεβαίως, για να μην αδικούμε τον συγκεκριμένο στρατιώτη, εξετάζουμε το σενάριο ο μπαμπάς του να μην είχε τα χρήματα που απαιτούνται από την λαϊκή οικογένεια για να τον στείλει παραμεθόριο.
Σε αυτή την προσπάθεια μας βοηθά το περιοδικό UNFOLLOW, που αποκάλυψε τους μισθούς της "αγίας δημοσιογραφικής οικογένειας του MEGA".
Ποσά που ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους. 
Tο δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την... αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:
"Τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από... 700.000 ευρώ,
ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ,
ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ,
ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ
και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ   
Μην μιλήσει κανένας κακοπροαίρετος για Διαπλοκή…
Φτωχολογιά…
Από την άλλη μεριά βεβαίως, η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας χρησιμοποιεί αυτές τις επικοινωνιακές ρουκέτες για να κρύψει τις καθοριστικές ευθύνες των αστών πολιτικών, ανώτατων στρατιωτικών, αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας στη διαμόρφωση του βρωμερού πελατειακού κράτους, που έχει τα πλοκάμια του σε όλους τους πολιτικούς χώρους…
Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι τώρα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κανένα όνομα πολιτικού ή δεν έχει τιμωρηθεί κανένας εμπλεκόμενος στρατιωτικός…
Αντίθετα σενάρια θέλουν τον ΑΓΕΣ Μανωλά να ετοιμάζεται για ΑΓΕΕΘΑ!!!
Συγκάλυψη και ατιμωρησία είναι λοιπόν η νέα «εθνική συμφιλίωση»…
Κυρίως όμως αποκρύπτουν ότι πλέον όλοι οι στρατιώτες θα λαμβάνουν απολυτήριο από τα σύνορα, οι μονάδες θα έχουν πολεμική ετοιμότητα (γιατί άραγε), ενώ οι τυχοδιωκτικοί πολεμικοί τους σχεδιασμοί (ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα-αναβάθμιση του ρόλου τους στην Ανατολική Μεσόγειο, συμμετοχή σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ κλπ) θέλουν τους φαντάρους κρέας στα κανόνια τους και άμισθους δούλους.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν σε όλα αυτά και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Στο σύγχρονο εθνικισμό και μιλιταρισμό που αντιμετωπίζει την νεολαία  ως κρέας στα κανόνια τους για την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: