Slider

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Σκυλιασμένη επίθεση του ΝΑΖΙ Μιχαλολιάκου στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προυπολογισμό

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 16ο ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Θα μπορούσε κανείς να καλέσει τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και ηγέτη των ΑΝΕΛ να δει τις συνέπειες των πολιτικών του επιλογών…
Γιατί "το εμπόριο εθνικισμού" στο Καστελόριζο από τα μέλη των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, αυτής της δολοφονικής συμμορίας, επέτρεψε να αναδείξουν "τις εθνικές της ευαισθησίες" –δηλαδή να προβάλλουν τους αισχρούς αλυτρωτισμούς- και να βγουν από την πολιτική απομόνωση εξαιτίας της Δικής τους για το φόνο του Παύλου Φύσσα.
Δεν είναι όμως δυστυχώς μόνο αυτό..
Ουσιαστικά καταγράφεται μια "Ανίερη Συμμαχία" ανάμεσα στα τμήματα της Ακροδεξιάς, καθώς το εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ λειτουργεί πολιτικά και ιδεολογικά ως συνεχές της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι ο ανταγωνισμός ύβρεων, Μεγαλοϊδεατισμού, στρατοκρατίας και απαίτησης αγοράς όπλων, μισαλλοδοξίας και ρατσισμού στο κυνήγι των ψήφων, προδιαγράφοντας όμως πολύ επικίνδυνες εξελίξεις με τους γειτονικούς λαούς. 
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ είναι κόμματα του κεφαλαίου, είναι εχθροί των εργαζομένων και της νεολαίας. 
Τα κόμματα της Ακροδεξιάς επιχειρούν να κρύψουν κάτω από την δημαγωγία και τη πατριδοκαπηλία τη βαθιά εχθρότητα τους στον κόσμο της εργασίας, καθώς πέρα από τους λεκτικούς λεονταρισμούς, ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντα υπεράσπισαν τους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου, τη παραμονή σε Ε.Ε.-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ!
Απόδειξη των παραπάνω υπήρξε η αήθης επίθεση λάσπης και η πρόστυχη αμαύρωση της αριστεράς, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, στο πρόσωπο του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο,  που επιχείρησε ξανά ο Ναζιστής Μιχαλολιάκος από τα έδρανα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.
Ο εθνικιστικός τους παροξυσμός, η καφρίλα του ρατσισμού τους είχε ανάγκη –όπως πάντα- τον λαϊκισμό και το ψέμα. Και όταν η προβοκάτσια σχετικά με τους πόσους μήνες υπηρέτησαν οι βουλευτές της αριστεράς αποδείχτηκε γρήγορα φούσκα και τους γύρισε μπούμερανγκ, ο ΝΑΖΙ Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε αφρίζοντας μια από τις γνωστές φασιστικές επιθέσεις εναντίον των αντιμιλιταριστικών κινημάτων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής έχουν εμμονή μαζί μας… 
Πρόσφατα, ο Ηλίας Παναγιώταρος, υπόδικος βουλευτής της δολοφονικής συμμορίας  στην Εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου (16/7/2016) όπου ήταν καλεσμένος εξαπέλυσε εμετική επίθεση εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτώντας την Απαγόρευση της δράση μας.
Γιατί φυσικά τους ενοχλεί η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι ΝΑΖΙ θέλουν να δρουν ανενόχλητοι στις Ένοπλες Δυνάμεις, να στρατολογούν μέλη από όλη την ιεραρχία, με επίδικο να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος εν κράτει!
Και εμπόδιο σε όλα αυτά στέκει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Η ναζιστική δολοφονική συμμορία, ο Μιχαλολιάκος και ο Παναγιώταρος μας στοχοποιούν γιατί οι Ναζί και εξαιτίας των υπόγειων διαδρομών που τους συνδέουν με τμήματα του βαθέως κράτους, ανησυχούν με την κλιμάκωση της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την εκδήλωση της κινηματικής δράσης των φαντάρων που αναπτύσσουν στην πράξη συνδικαλιστικούς αγώνες στις μονάδες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Γιατί οι ΝΑΖΙ έχουν χάσει τη δυνατότητα εκδήλωσης της απεχθούς δράσης τους στον Στρατό χωρίς συνέπειες. Η καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους φοβίζει γιατί τους αποκαλύπτει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να αναπτυχθούν καθώς η συστηματική παρέμβαση μας στις μονάδες και η δημοσιοποίηση των καταγγελιών επιστολών στρατευμένων υποχρέωσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του Αγωνιστή Παύλου Φύσσα να πάρουν μέτρα.
Μισθοδοτούμενος πράκτορας της ΚΥΠ ο Μιχαλολιάκος της ΧΑ;
Έγγραφο απ’ τη σελίδα των Wikileaks, που δεν διαψεύστηκε ποτέ από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, τον εμφανίζει ως συνεργάτη, με χρυσό μισθό http://www.candianews.gr
kyp-payroll-excerpt-1982
Το λέμε ξανά: Οι ΝΑΖΙ έχουν τρελαθεί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί όχι μόνο έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους μέσα στις μονάδες, αλλά επίσης γιατί υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των φαντάρων, απαιτώντας την εφαρμογή του Στρατιωτικού Κανονισμού, των Νόμων και των διαταγών, μπλοκάρουμε τις αυθαιρεσίες και τις επικίνδυνες πρακτικές ανώτερων και ανώτατων στρατιωτικών με τους οποίους συνεργάζονται οι φασίστες. 
Η δράση μας αυτή περιόρισε τις αυτοκτονίες και απώλειες στρατιωτών, απάντησε στα καψόνια και στην οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων. Στάθηκε απέναντι στη μετατροπή του Στρατού σε δύναμη καταστολής του εχθρού λαού, στην συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων τον πόλεμο ενάντια στους πρόσφυγες-μετανάστες, στις νέες επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
Τέλος, αυτό που ανησυχεί τους ΝΑΖΙ είναι ότι οι φαντάροι σηκώνουν το κεφάλι, διεκδικούν, ενώ συχνά, διοικήσεις μονάδων και σχηματισμών δείχνουν ενδιαφέρον για τα αιτήματα των στρατιωτών, σκύβουν πάνω από τα προβλήματα και καταβάλλουν προσπάθεια για να τα αντιμετωπίσουν.
Ε όλα αυτά, δεν ταιριάζουν στον απεχθή εθνικισμό και μιλιταρισμό των φασιστών. Δεν συμβιβάζονται με το Ναζισμό!
Εμείς όμως δεν υπάρχουμε για να ασχολούμαστε με τους ΝΑΖΙ… Αυτούς τους έκρινε η Ιστορία και τους ξανάφερε στο προσκήνιο το αστικό κατεστημένο, συγκεκριμένοι ιεράρχες και τα ΜΜΕ για να εκτονώσουν και να στρέψουν εναντίον των μεταναστών την κοινωνική οργή που προκαλούν τα Μνημόνια και η αστική πολιτική.       
Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε εναντίον του πολέμου, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, εναντίον της κυβέρνησης που μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και εργασιακά, μετατρέποντας μας σε Αναλώσιμους των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών και του Μεγαλοϊδεατισμού της αστικής τάξης που επιδιώκει την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο.   
Και σε όλα αυτά οι ΝΑΖΙ λένε ΝΑΙ… Γιατί οι ΝΑΖΙ, όπως στο παρελθόν όπως και σήμερα είναι συχνά η εμπροσθοφυλακή του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, προκειμένου να επιβληθούν οι νέοι όροι εκμετάλλευσης και καταπίεσης του κόσμου της εργασίας που απαιτεί ο νέος γύρος καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Εμείς απλώς τους λέμε:
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου