Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Στη Χίο ταλαιπωρούν τους φαντάρους με τις Εορταστικές Άδειες

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 96 ΤΥΕΘ 96 ΜΕΘ
Οι επιστολές καταγγελιών φαντάρων από την Χίο ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση κατά της Ταξιαρχίας και των διοικήσεων των μονάδων, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Γράφαμε λοιπόν:

ΔΟΥΛΕΙΑ...

Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να αντιστοιχεί στην Υποχρεωτική Στράτευση.

Η χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τους φαντάρους πολιτική ηγεσία που έχει περάσει από το Υπουργείο Άμυνας είναι αυτή των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με ευθύνη των Επιτελείων Πολεμικής Αεροπορίας και Στρατού Ξηράς, με πρωταγωνιστές τους διοικητές των μονάδων, ακολουθούν πανάθλιες μεθόδους.

Καταρχήν, τα Επιτελεία πρόσφατα και προκειμένου να διευκολύνουν το στρατιωτικό προσωπικό όρισαν πότε θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες.
Η άδεια θα δοθεί ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ως εξής: 
Πρώτη Περίοδος: Από 16 Δεκεμβρίου 2017 έως και 27 Δεκεμβρίου 2017 
Δεύτερη περίοδος: Από 29 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018 
Ο σκοπός που ορίστηκαν τα γκρουπ τόσο νωρίς ήταν για να μπορέσουν οι αδειούχοι που θα ταξιδέψουν, να βρουν και να βγάλουν φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.
Για να δούμε όμως το πως εφαρμόζονται όλα αυτά και το πως οι Διοικητές καταστρατηγούν τις διαταγές.
Καταρχήν, έχουν σε ομηρία τους φαντάρους καθώς μας αναγκάζουν -εμάς και μόνο εμάς- να πληρώσουμε πανάκριβα αεροπορικά εισιτήρια αφού μας υποχρεώνουν να κάνουμε κράτηση την τελευταία στιγμή.
Στην Χίο συγκεκριμένα οι φαντάροι υποχρεώνονται να πληρώσουν τα πανάκριβα αεροπορικά εισιτήρια των 150-200 ευρώ πέφτοντας θύματα του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ της Ιδιωτικής Αεροπορικής εταιρείας και του γεγονότος ότι οι διοικητές όρισαν τα γκρουπ την τελευταία στιγμή!
Επίσης, παρά τα γκρουπ των αδειών είναι δύο (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά), αυτοί θα φτιάξουν (μόνο για τους φαντάρους) και ένα τρίτο, για τα Φώτα!
Στις σπάνιες περιπτώσεις που στο παρελθόν δημιουργούνταν αυτό του γκρουπ, έδιναν επιπλέον μέρες άγραφης άδειας για να αντισταθμίσουν το γεγονός ότι δεν θα κάνεις Γιορτές με τους δικούς σου ανθρώπους.
Τώρα, τους "υπόσχονται" ότι κάποια στιγμή "θα εξετάσουν¨ τη δυνατότητα -αν βγαίνουν οι υπηρεσίες, αν υπάρχει κόσμος στη μονάδα- για να τους δώσουν κάποιες μέρες επιπλέον άδεια. 
Υποσχέσεις δηλαδή, καμιά Δέσμευση! 
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;
Οι διοικητές προκαλούν, λέγοντας ότι οι φαντάροι δε θα πάρουν τις προβλεπόμενες άδειες γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες.
Γιατί;
Μα γιατί, οι διοικητές για να κάνουν καριέρα και καλές δημόσιες σχέσεις, αναλαμβάνουν ένα υπέρογκο αριθμό υπηρεσιών, ο οποίος φυσικά βαραίνει τις πλάτες των φαντάρων. 
Επιπλέον, δεν βάζουν τους ΕΠ.ΟΠ. να κάνουν υπηρεσίες φρούρησης (σκοπιά-περίπολα κλπ), αλλά προτιμούν να "λιώνουν" τους στρατιώτες.
Αλήθεια, ο ΑΓΕΣ Στεφανής τι λέει για όλα αυτά;
Οι ευθύνες του ΑΓΕΣ Στεφανή και του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου είναι τεράστιες.
Καταρχήν, οι όποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις γίνονται αφορούν ΜΟΝΟ τους στρατιωτικούς και ΟΧΙ τους φαντάρους.
Μάλιστα, για να καλοπιάσουν την ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ των στρατιωτικών ΧΩΝΟΥΝ και ΑΔΙΚΟΥΝ τους Φαντάρους.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τα Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας να δώσουν λύση τώρα. 
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι και να υπερασπίσουν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Καλούμε τους γονείς να παρέμβουν και να "σπάσουν" τα τηλέφωνα των μονάδων και των Επιτελείων εκφράζοντας τα παράπονα τους.
Οι φαντάροι περισσότερο από τον καθένα έχουν ανάγκη την άδεια και να περάσουν Ανθρώπινα αυτές τις μέρες.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση για τις Εορταστικές Άδειες.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου