Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καζάνι που βράζει η ΕΛΔΥΚΟ με τους Δικτατορίσκους!

Τρομερά τα παράπονα των στελεχών Λόχου της ΕΛΔΥΚΟ για τον Λοχαγό Υποδιοικητή τους, που του καταλογίζουν Αυταρχική Διοίκηση και Αδιαφορία για τα προβλήματα τους.
Απαιτούν την παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή και περιμένουν την αντίδραση του Στρατηγού Μπίκου, Διοικητή του Γ'ΣΣ που αύριο τους επισκέπτεται   
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ 30 ΣΤΕΛΕΧΗ
Ζήτημα 1ο: ο Λοχαγός Υποδιοικητής δεν έχει γραφείο αλλά έχει φορτώσει το 1ο και 2ο Γραφείο στον αμέσως κατώτερο Λοχαγό
Ζήτημα 2ο: είναι ο μοναδικός διμοιρίτης που Απαγορεύει στο Προσωπικό να πάει για πρωινό μετά την Ανάληψη πρωινής υπηρεσίες (ακόμη και αν υπάρχει χρόνος) ενώ ο ίδιος πηγαίνει για πρωινό μετά την ανάληψη υπηρεσίας.  
Δικαιολογεί τον εαυτό του υποστηρίζοντας ότι η Απαγόρευση ισχύει μόνο για τους Υπαξιωματικούς και όχι για τους Αξιωματικούς. 
Ζήτημα 3ο: Απαγορεύει να πηγαίνουμε να παίρνουμε καφέ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας (έστω και αν δεν έχουμε υπηρεσία εκείνη την στιγμή του 8ωρου) διατάζοντας να μας φέρνει η εκάστοτε καφετέρια καφέ επειδή που και που το έχουν κάνει από καλή θέληση ή αν πάει κάποιος για καφέ την ώρα της υπηρεσίας. Απαιτεί να λαμβάνει την άδεια του όποιος πεταχτεί να αγοράσει, για απόσταση 10 μέτρων, ενώ ο ίδιος εν γνώση του Διοικητή, επειδή είναι Αξιωματικός, απουσιάζει καθημερινά εν ώρα υπηρεσίας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, σε δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν με την υπηρεσία.
Ζήτημα 4ο: έχει εκδικητική διοίκηση και αυτό φαίνεται σε προτάσεις που του γίνονται από το προσωπικό για ελάφρυνση σε κάποια σημεία της υπηρεσίας, όπου είναι εφικτό ή προβλέπεται από τους Νατοϊκούς κανονισμούς. 
Συνήθως απαντά "αφού δεν μπορώ να το κάνω εγώ δεν θα το κάνετε ούτε εσείς"!
Ζήτημα 5ο: ακολουθώντας προφορική διαταγή "στα του διοικητή" που αφορά στη μη χρήση κινητών τηλεφώνων στα πόστα, ο Λοχαγός, σε άλλα πόστα λέει να χρησιμοποιηθεί το κινητό αν είναι ανάγκη, σε συγκεκριμένο σημείο που έχει υποδείξει και σε άλλα πόστα μόνο την ώρα του φαγητού, ενώ ο ίδιος εν ώρα υπηρεσίας το χρησιμοποιεί ελεύθερα.
Είναι μια ακόμη διαταγή του που ισχύει με την πρόβλεψη αρνητικών συνεπειών για τους υπόλοιπους ενώ προσωπικά ο Λοχαγός απολαμβάνει όλες τις εφαρμογές ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου!    
Ζήτημα 6ο: ότι προβλήματα προσωπικά ή μη αναφέρει ο καθένας, δεν τα αναφέρει ή τα μεταφέρει με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που διατυπώθηκαν αρχικά (ενήλικες είμαστε όλοι, με πάνω από 10 χρόνια υπηρεσίας, όχι ηλίθιοι) και απροκάλυπτα δεν είναι συζητήσιμος μαζί μας.
Το κλίμα αυτό, που διέπει η Αδιαφορία για το προσωπικό που νοιώθει ότι το καταδυναστεύουν ισχύει τους τελευταίους 2 τουλάχιστον μήνες.

Από το παραπάνω κείμενο πηγάζουν σοβαρά συμπεράσματα.
Διαπιστώνει κανείς ποιο είναι το πραγματικό πλαίσιο των ελληνικών αποστολών εκτός συνόρων.
Τι υποχωρήσεις κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στο εξωτερικό, τι πιέσεις δέχονται, τι Παραλογισμός επικρατεί στην ΕΛΔΥΚΟ.
Όσοι θεωρούν ότι Ελληνικός Στρατός είναι οι παρελάσεις της ΣΜΥ, οι διμοιρίες επίδειξης, οι μπάντες και τα όσα φαιδρά σερβίρει η μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" ας διαβάσουν αυτό το κείμενο: 
εδώ αποκαλύπτεται το Παράλογο του Στρατού, η καταπίεση, η αυθαιρεσία της Πειθαρχίας και της Ιεραρχίας, που θεσπίζει κανόνες για να ισχύσουν μόνο για τους κατώτερους.
Αυτή είναι η Καριέρα στον Ελληνικό Στρατό- Μείνετε λοιπόν Μακρυά!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Με τα 1500 ευρώ, πλέον του μισθού μου, καταδυναστεύομαι και γω! Όταν, μάλιστα, επιλέγω εγώ ο ίδιος να μετέχω σε τέτοιου είδους αποστολές και, κυρίως, όταν γλείφω κατουρημένες ποδιές για να πάω! Επιπλέον, εάν θεωρείται ένας Αξιωματικός "δικτατορίσκος", επειδή απαιτεί την τήρηση της πειθαρχίας ειδικά σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον όπου η παραμικρή παράλειψη εκθέτει τον Ελληνικό Στρατό Ξηράς και εν γένει τη χώρα, τότε α. ξαναδείτε τον ορισμό του δικτατορίσκου σε κανένα λεξικό και β. προβληματιστείτε ορισμένοι για την ασχετοσύνη σας περί των ευθυνών και των καθηκόντων που επωμίζεται ο Έλληνας Αξιωματικός απόφοιτος της ΣΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας απαντησει ο ελληνας αξιωματικος της ΣΣΕ ποιες ειναι οι τοσες πολλες ευθυνες του. Τι είναι η ΣΣΕ?? Μηπως ειναι ενα πανεπιστημιο που προτωπορει? Που δεν κοβεται κανενας σπουδαστης της? Για να μην χαλασει η αιγλη της?? Που αυτος μαθαίνει να φιλάει κατουριμένες ποδιές απο την εισοδο του στην σχολη μιας και το 80 τις 100 των αποφειτων που αποφειτουν πρωτοι ειναι γιοι εν ενεργεια στρατηγών????Τι σας μαθαινουν αραγε εκει??? Να περιμένετε να γινετε τεταρτοετης για να μπορειται να κλεινετε (ασσους) στην ντουλαπα να κανουν το τζου μποχ ή να σας γυαλιζουν τις αρβύλες σας??? αν αυτο δεν ειναι σημαδια δικτατορισμου τοτέ τι ειναι??? Αλλωστε εχουν γινει πολλες καταγγελιες απο σπουδαστες της ΣΣΕ. Εκει σας μαθαινουν να φαιρεστε σαν ζωα στους υφυσταμενους σας??? Εκει σας μαθαινουν να καπιλεβεστε τον 20-1??? Και απο πότε τα μορια για τις θεσεις του εξωτερικου ειναι φιλιμα κατουρημενων ποδιών?????Ελληνα αξιωματικε επειδή εμαθες φυσικη, μαθηματικα και ησουν καλος μαθητης δεν σημαινει οτι εισαι αξιος να διοικησεις κιολας.Ολα αυτα απο έναν που περασε απο στην πολυφημισμενη ΣΣΕ την γευτικε και αποχωρησε σαν ΚΥΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή