Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Eκδήλωση με διωκόμενους αγωνιστές, φαντάρους και μαχόμενους δικηγόρους στο φεστιβάλ Αναιρέσεις

To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει στο Φεστιβάλ των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ Αθήνας.
Μια ιδιαίτερα αναβαθμισμένη συμμετοχή εξαιτίας των φόβων μετατροπής του εντεινόμενου κοινωνικού πολέμου σε Διακρατική σύγκρουση εξαιτίας της όξυνσης του Ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί λοιπόν και η εκδήλωση "Ποιος την ζωή μου κυνηγά" θέλοντας να περιγράψουμε την σχέση Πολέμου-Καταστολής ή όπως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ αρέσκονται να λένε Άμυνας/Ασφάλειας.
Δίνοντας το παρόν σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις για τους συντρόφους Θεοφίλου και Ηριάννα, τους αντιφασίστες συναγωνιστές της ΟΡΜΑ, τους συντρόφους του ΝΑΡ-ΕΕΚ -ΕΑΑΚ-Εργατικών σχημάτων-Αυτονομίας που διώχθηκαν για την αγωνιστική τους δράση,
τους Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές που η κυβέρνηση επιχείρησε να απελάσει, αλλά και τους φαντάρους που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ τον πόλεμο, τον ρατσισμό και εθνικισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ...
Θεωρούμε αναγκαία αυτή την εκδήλωση τώρα που το ελληνικό κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού αναδεικνύεται σε ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ των λαών σε Βαλκάνια-Αφρική-Μέση Ανατολή και ο ΥΕΘΑ Καμμένος δηλώνει ότι Στρατός και Αστυνομία έχουν κοινό επιχειρησιακό ρόλο.
Αναζητώντας τους δρόμους Εναντίωσης και διεκδικώντας τους όρους Ενότητας του Κινήματος συζητάμε όλα αυτά, με την επιπλέον συμμετοχή του αγωνιστή δικηγόρου Κώστα Παπαδάκη.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου