Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

H Μητέρα θεωρεί ότι δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε ο 22χρονος συνάδελφος Φαντάρος στην Ρω

Το πένθος βαραίνει την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του αδικοχαμένου παλικαριού.

Κανείς δε μπορεί να αποδεχτεί την τραγική απώλεια.
Μάλιστα, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσέφυγε την Τετάρτη με αίτηση-δήλωσή της η μητέρα του άτυχου οπλίτη στη Ρόδο, ο οποίος αυτοκτόνησε στη Ρω ενώ φύλαγε σκοπιά.
Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η μητέρα του
Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, η μητέρα του προσέφυγε την Τετάρτη με αίτηση – δήλωσή της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.
Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Μπορεί η μητέρα και η οικογένεια να έχει να διαβεί Γολγοθά, αλλά σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι συνάδελφοι που υπηρετούσαν μαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 22χρονου μεταφέρθηκε στη Ρόδο με ελικόπτερο «Σινούκ». Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι με το ίδιο ελικόπτερο μεταφέρθηκαν στη Ρόδο και οι πέντε στρατιώτες που υπηρετούσαν στη Ρω μαζί με τον νεαρό Κρητικό. 
Οι οπλίτες, οι οποίοι βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, απομακρύνθηκαν από τη Ρω και αντικαταστάθηκαν από άλλους στρατιώτες.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και της χαροκαμένης μάνας.
Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και ήμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε σε ότι χρειαστεί.
Κυρίως όμως κλιμακώνουμε την αγωνιστική προσπάθεια για να μπει ένα τέλος στις αιτίες που προκαλούν τις απώλειες νέων ανθρώπων στον Στρατό, σε καιρό ειρήνης.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Κανένας οπλίτης δεν έφυγε με ελικόπτερο απτήν Ρω, στο Καστελόριζο βρισκόμαστε ακόμη όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή