Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

1η ΜΑΛ: το ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ του Ελληνικού Στρατού-τα τρελά καψόνια και η Τρομοκρατία τρελαίνουν τους φαντάρους!


1η ΜΑΛ: τα τρελά καψόνια και η Τρομοκρατία τρελαίνουν τους φαντάρους!
Ο ΥΕΘΑ Καμμένος και ο Διοικητής της 1ης ΜΑΛ δεν ξέρουν γιατί ο συνέδελφος στρατιώτης άρχισε να πυροβολεί μέσα στο στρατόπεδο;
ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ: Σταματήστε τα βασανιστήρια και την Τρομοκρατία!
Θα θρηνήσουμε ΝΕΚΡΟΥΣ! 
Πρόσφατα ένας συνάδελφος φαντάρος ενώ ήταν στην σκοπιά του στρατοπέδου της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, ξαφνικά όπλισε το Μ16 που είχε και άρχισε να πυροβολεί.
Όταν έσπευσαν από την ασφάλεια του στρατοπέδου, έχοντας επικεφαλής το διοικητή της 1ης ΜΑΛ, αφού πυροβόλησε εναντίον τους, διέφυγε προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου του Μάλεμε και στην συνέχεια περνώντας από τον ποταμό μετέβη στον Ταυρωνίτη. Από εκεί έκλεψε ένα αυτοκίνητο και διέφυγε για να εντοπιστεί και να συλληφθεί στην συνέχεια από την αστυνομία.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού επισημαίνει τα εξής:

"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές."

Ο Ελληνικός Στρατός δεν γνωρίζει γιατί ξέσπασε ο συνάδελφος...

Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ουσιαστικά επέρριψε τις ευθύνες στους γονείς γιατί δεν δήλωσαν ότι το παιδί τους αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα...



ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; Ή ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ 1η ΜΑΛ;  

Σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από φαντάρους που καταγγέλλονται αισχρά βασανιστήρια και χυδαίο κλίμα τρομοκρατίας.
Πρωταγωνιστές των βαναυσοτήτων στους νέους φαντάρους είναι και σε μια ακόμη μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων, οι Εκπαιδευτές, δηλαδή οι παλιοί φαντάροι που μόλις πριν από λίγους μήνες ήταν οι ίδιοι θύματα της βίας.
Δηλαδή, οι Ειδικές Δυνάμεις δρουν οι βιομηχανίες παραγωγής βασανιστών που εναλλάσσουν το ρόλο θύτη-θύματος.
Αυτό γίνεται αφενός για να τσακίζει και υποτάσσει ο ένας φαντάρος τον άλλο, αφετέρου, αν αναζητηθούν ευθύνες, τα στελέχη να μην εμπλέκονται άμεσα.
Και εδώ αποκαλύπτεται το σκηνικό του τρόμου που έχει στηθεί με ευθύνη του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΣ, του Διοικητή και των στελεχών, για να καταλήξουμε στους φαντάρους.
Τα καψόνια πρέπει να γίνονται σε κλειστούς χώρους ώστε να μην τα δει, εκτεθεί και πρέπει να λάβει μέτρα ο διοικητής.
Όμως η βία ενορχηστρώνεται, κατευθύνεται και καθοδηγείται από τον αρμόδιο Λοχαγό και Υπολοχαγό, που καλύπτουν φυσικά τους παλιούς φαντάρους!
Καψόνια που γίνονται όλη τη μέρα μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Εκπαιδευτές-Ανδρείκελα της βίας θα επιτεθούν με κραυγές και βρισιές στις 1.30 ή στις 2.00 το πρωί στους νέους φαντάρους. Αφού τους ξυπνήσουν πετώντας τους από τα κρεβάτια (τα οποία πρέπει να στρώσουν αργότερα), θα τους διατάξουν να εκτελέσουν τις πιο άνανδρες, παράλογες, αναξιοπρεπείς και επικίνδυνες βαναυσότητες για όση ώρα τους κάνει κέφι.
Κάμψεις, έρπειν μέσα στους θαλάμους ώστε να μην τους δουν...
Επαναλαμβάνουμε, Λοχαγός και Υπολοχαγός είναι ενήμεροι για όλες αυτές τις ασχήμιες...
Οι βρισιές και οι απειλές δεν σταματούν ποτέ από τους ανδρειωμένους αυτούς Εκπαιδευτές που κάνουν χρήση της εξουσίας που τους παραχωρήθηκε από τη διοίκηση:
"είσαι μπάσταρδ..."
"είσαι και είστε μαλάκ.."
"άντε στο διάολ..."
"τρεχάτε ζώα και κουράδ..."
Η μέρα εξάλλου ξεκινά με βρισιές και φωνές.
Για να συνεχιστεί με παραλογισμό και καθυπόταξη, θυμίζοντας όμως τις σύγχρονες συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, για τις οποίες σε εκπαιδεύουν:
Για να πας τουαλέτα θα πρέπει να πάρεις άδεια.
Ο Εκπαιδευτής θα σου πει πόσος χρόνος χρειάζεται (2 μέχρι 3 λεπτά), αφού ακούσει το αίτημα σου και τον λόγο για τον οποίο θέλεις να πας τουαλέτα.
Το ζητούμενο είναι να Εκπαιδεύσουν ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ και ΑΜΙΛΗΤΑ,αδίστακτους και πλήρως ελέγξιμους Αναλώσιμους Ράμπο που θα σκοτώσουν και σκοτωθούν για ξένα συμφέροντα.
Στα εστιατόρια δεν επιτρέπεται να ακουστεί "κιχ".
Όποιος διανοηθεί να κοιτάξει γύρω του ή να ψιθυρίσει στον διπλανό του Τιμωρείται με μέρες κράτησης.
Μέθοδοι Νταχάου που επιδιώκουν την Υποδούλωση.
Και φυσικά τα βασανιστήρια συνεχίζονται και εμπλουτίζονται με κάμψεις και έρπειν μέσα σε αγκάθια και χαλίκια μέχρι το Πεδίο Βολής!
Ο Ελεύθερος χρόνος  είναι Απαγορευμένος.
Όσος χρόνος προβλέπεται τα βράδυ ώστε οι φαντάροι να κάνουν ένα μπάνιο και να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα, είναι στην πραγματικότητα αφιερωμένος στους Εκπαιδευτές Σαδιστές για να πέσουν ως αγέλη άγριων βασανιστών και πάλι πάνω στους νέους φαντάρους για καψόνια...
Αλήθεια, αναρωτιούνται ακόμη ο Π.Καμμένος, ο ΑΓΕΣ Στεφανής και ο Διοικητής της 1ης ΜΑΛ γιατί ο φαντάρος "τρελάθηκε" εξαιτίας όλων αυτών και άρχισε να πυροβολεί;
  Καυχιούνται ότι έτσι να μας κάνουν Άνδρες, ενώ στην πραγματικότητα μας κάνουν Υποταγμένα, φοβισμένα και Αναλώσιμε Στρατιωτάκια. 
 Η Ακροδεξιά ηγεσία στο Υπουργείο Άμυνας δεν είναι γραφική. 

Είναι επικίνδυνη!
Συνεχίζει την αντιδραστική πολιτική των προηγούμενων ηγεσιών και την εμβαθύνει συστηματικά με τον εθνικισμό-μιλιταρισμό και την πολεμοκαπηλεία της.
Έχοντας βεβαίως την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας.
Ο ΑΓΕΣ Στεφανής είναι συνυπεύθυνος για ότι συμβαίνει.
Οι πυροβολισμοί και η δραματική φυγή στους δρόμους των Χανίων ήταν το ξέσπασμα ενός 21χρονου φαντάρου που κατατάχθηκε στην Σειρά Μαϊου, ήταν "νέος" στην 1η ΜΑΛ, επομένως ήταν αποδέκτης των βασανιστηρίων-καψονιών από τους "παλιούς" φαντάρους και τα στελέχη.
Γιατί όμως η 1η ΜΑΛ είναι η πιο χυδαία και βάναυση μονάδα του Ελληνικού Στρατού;
Μα η απάντηση είναι εύκολη αν δει κανείς το επιχειρησιακό της πλάνο: η 1η ΜΑΛ περιλαμβάνει τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ Αλεξιπτωτιστές που θα θυσιαστούν σε περίπτωση θερμού επεισοδίου σε Καστελόριζο και Κύπρο.

Είναι αυτοί που θα θυσιαστούν μαζί με τους συναδέλφους τους για τις ΑΟΖ και τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI!  

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να Αντισταθούν σε όλα αυτά, να δώσουν την μάχη μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και ρατσισμό, το φασισμό και το μιλιταρισμό.

 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου