Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΦΩΤΟ: Πολεμική προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων υδρογονανθράκων...

Η είδηση "ΓΕΕΘΑ: Διάλεξη για την ασφάλεια σε εγκαταστάσεις υδρογονανθράκων"
που παρουσίασε το armynow.net πέρασε στα ψιλά.
Και όμως...
Είναι αποκαλυπτική τόσο για τον σύγχρονο ρόλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που με την προπαγάνδα περί "άμυνας-εδαφικής ακεραιότητας-διασφάλισης κυριαρχικών δικαιωμάτων" καμουφλάρουν τον σύγχρονο ταξικό τους ρόλο, εντός και εκτός συνόρων που δεν είναι άλλος από την επιβολή των σύγχρονων δογμάτων Πολέμου-Καταστολής ενάντια στον εργαζόμενο λαό.
Γιατί ο Ελληνικός Στρατός αντιμετωπίζει ως ασύμμετρη απειλή τόσα τα κινήματα ενάντια στην οικολογική καταστροφή της Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδας από τις πετρελαϊκές εταιρείες, τους διαδηλωτές στην Κοζάνη που θα αγωνιστούν για να εμποδίσουν τις ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικών τομέων της οικονομίας (βλέπε ΔΕΗ), τους κατοίκους και τους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης που θα κοντράρουν τον ΤΑΡ.
Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί στην Ανατολική Μεσόγειο για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι η προέκταση των όσων συμβαίνουν στην ελληνοαλβανική και ελληνομακεδονική μεθόριο. 
Ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός για αυτό μας απειλεί με πόλεμο, η πρόσφατη ένταση των ελληνορωσικών κρατικών σχέσεων με αυτά τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα και σχεδιασμούς σχετίζονται.
Η ΑΠΕΙΛΗ του Λάτση, Βαρδινογιάννη, ENERGEAN, EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI είναι εδώ.
Αυτών τα συμφέροντα υπηρετούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είτε με τα εθνικά εθνόσημα, είτε ως ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ.
Ας δούμε λοιπόν τι εξυπηρετούν οι πρόσφατες αγορές όπλων που όλα είναι για τις ανάγκες στην Ανατολική Μεσόγειο -ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ORION, γαλλικές φρεγάτες και πυραυλικά συστήματα, UAV, σκάφη για τις Ειδικές Δυνάμεις-, οι Ασκήσεις μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου-ΗΠΑ-χωρών των αντίστοιχων ευρωπαϊκών χωρών, η αναδιοργάνωση και η δράση της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ και των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων.  
Ταυτόχρονα, το δημοσίευμα μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε όλη τη διαπλοκή και το μαύρο μέτωπο που συγκροτούν κυβέρνηση-καθεστωτική αντιπολίτευση-Στρατός-συστημικά ΜΜΕ και μιλιταριστικά σάιτ-Πανεπιστήμια.
Διαβάζουμε λοιπόν: 
«Νομικό Καθεστώς των Τεχνητών Νησιών και Εγκαταστάσεων Υδρογονανθράκων: Κανόνες και Σενάρια για την Ασφάλεια» ήταν το θέμα της διάλεξης που έγινε στο ΓΕΕΘΑ
Μια άκρως επίκαιρη διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΕΘΑ την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 με θέμα «Νομικό Καθεστώς των Τεχνητών Νησιών και Εγκαταστάσεων Υδρογονανθράκων: Κανόνες και Σενάρια για την Ασφάλεια».
Το θέμα από μόνο του έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον σε μια εποχή που η Τουρκία προκαλεί στις περιοχές της Κυπριακής ΑΟΖ όπου γίνονται γεωτρήσεις αυτή την εποχή και με το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο μέλλον και σε ελληνικές περιοχές.
Ομιλητής της διάλεξης ήταν ο κ. Γεράσιμο Ροδοθεάτος, Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Την διάλεξη παρακολούθησαν αντιπροσωπείες στελεχών όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

To Θέμα δεν είναι Αν και Πότε θα γίνει Πόλεμος - Το θέμα είναι να Αγωνιστούμε για να μην τους Επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν στην Σφαγή - Να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου