Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Στρατόπεδο Νταλίπη στη Θεσσαλονίκη: όταν φαντάροι παραπονέθηκαν ότι δεν έχουν χρόνο να κοιμηθούν ο διοικητής είπε να πίνετε 3-4 καφέδες

Αυτός είναι ο Στρατός του Π.Καμμένου και του Ρήγα...
Αυτή είναι η Απανθρωπιά και η Αδιαφορία στον Στρατό του ΑΓΕΣ Στεφανή που μιλά για "Έτος Μέρομνας Προσωπικού" εννοώντας τα προνόμια των αξιωματικών.
Αυτών που κοιτούν την καριέρα τους και λιώνουν τους συναδέλφους στρατιώτες!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
 Άλλη μια φορά που στρατιώτες παραπονέθηκαν ότι δεν έχουν χρόνο για ύπνο ο διοικητής είπε να πίνετε 3-4 καφέδες

Ο Λόχος ΜΕΡΥΠ και γενικά η Μεραρχία είναι στο στρατόπεδο Νταλίπη στη Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά.
Γενικά στον λόχο δεν υπάρχουν άτομα. 

Έχουμε 8 αποσπασμένους και κάνεις δεν κάνει κάτι για να γυρίσει κάποιος πίσω. 

Ο διοικητής του λόχου (υπολοχαγός από ΣΜΥ) δεν κάνει τίποτε για εμάς. 
Όλοι οι φαντάροι έχουμε πόστα εκτός από 2 που είναι 7:00-15:00 κωλυόμενοι στην πύλη. Τα στελέχη όλα γενικά κάνουν ζωάρα και οι στρατιώτες τρέχουν για όλες τις δουλείες. 
Οι οδηγοί κάνουν μεγάλα δρομολόγια σε άλλες πόλεις και το βράδυ σκοπιά. Όταν ένας οδηγός παραπονέθηκε ότι δεν αντέχει άλλο η απάντηση του διοικητή ήταν πάλι καλά να λες που σε κρατάμε απασχολημένο για να μην σκέφτεσαι πολύ και αυτοκτονήσεις. 
Οι γραφείαδες τρέχουν να βγάλουν όλη τη δουλειά των γραφείων και ταυτόχρονα κάνουν θαλαμοφύλακες και κάμερες κωλυόμενοι και κάθε μέρα αγγαρείες στην μεραρχία καθαριότητες κουβαλήματα και όταν τελειώνουν πρέπει να βγάλουν και όλη τη δουλειά των γραφείων. 
Τις προάλλες που ήταν η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή που ήταν η προάσκηση τα στελέχη του λόχου πήγαν σπίτι κανονικά και οι φαντάροι έμειναν μέσα χωρίς κανένα λόγο. Μόλις ξεκίνησε το νυχτερινό 4ημερο τελικά αποφάσισαν ότι ο λόχος μας δεν είναι ασκούμενους στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ και τα στελέχη πήγαν σπίτι τους αλλά οι φαντάροι πάλι έμειναν μέσα χωρίς κανέναν λόγο και ίσα ίσα μετά από πολύ πίεση πήραν λίγα υπηρεσιακά για να πάρουν λεφτά πράγματα κτλ.

Χθες Τρίτη 16/10 είχαμε επιθεώρηση από τον Ταξίαρχο (υποδιοικητής μεραρχίας) και δεν έμεινε ευχαριστημένος επειδή τα κρεβάτια μας ήταν μέσα στην σκόνη. Και ενώ ο διοικητής είχε δει τον θάλαμο και δεν μας είχε πει τίποτα γιατί θεωρούσε ότι όλα ήταν κομπλέ στην τελική επειδή "έφαγε σκέτο" μας κράτησε όλους μέσα μας έκοψε διανυκτερεύσεις και υπηρεσιακά και είπε μέχρι να γίνουν όλα τα κρεβάτια δεν βγαίνει κανένας. 
Και χθες ίσα που καταφέραμε κατά λάθος να βγάλουμε 1 διανυκτερεύοντα που στην τελική έμεινε μέσα και σήμερα είμαστε 11 άτομα για 11 υπηρεσίες και τώρα θέλει τον λίγο χρόνο που έχουμε για να ξεκουραστούμε, γιατί όλη μέρα τρέχουμε, να τον χάσουμε για να κάνουμε τα κρεβάτια.
Αλλά τα στελέχη ακόμα δεν βοηθάνε σε τίποτα απλά κάνουν την ζωάρα τους φεύγουν το μεσημέρι και πληρώνονται. 
Επίσης όταν κάποιοι στρατιώτες παραπονιούνται ο διοικητής λέει ναι αλλά όταν παίρνετε τα υπηρεσιακά καλά είναι. 
Μας έδινε απλά κάποια υπηρεσιακά και παίρνουν όλοι 5 μέρες τιμητική άδεια απολύσεως για το πόστο τους και θεωρεί ότι με το οι φαντάροι να βγάζουν τα μεροκάματα τους μερικά υπηρεσιακά και 5 μέρες τιμητική είναι δίκαιη ανταμοιβή. 
Οι μάγειρες κάνουν μόνοι τους όλη τη δουλειά, κανένα στέλεχος δεν έχει μαγειρέψει ούτε μισή φορά και επίσης δέχονται πολύ άσχημη συμπεριφορά από τα στελέχη που είναι υπεύθυνοι. 
Όταν ένας στρατιώτης ζήτησε ακρόαση απ τον στρατηγό ο διοικητής αρνήθηκε γιατί ξέρει ότι είναι εκτεθειμένος!

Αλήθεια το ΓΕΣ και ο Στρατηγός, ο Ταξίαρχος τι κάνουν για όλα αυτά...
Σκέφτονται τα Αναδρομικά τους και τι θα φάνε το μεσημέρι στην Λέσχη Αξιωματικών;;;
Τα εθνικιστικά σας παραμύθια τα χορτάσαμε όπως και την Καταπίεση και την Εκμετάλλευση!!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 


στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου