Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Θα κάνει το ΓΕΣ Διάλεξη για το "πως μαγειρεύεις γιουβαρλάκια";

Το τελευταίο διάστημα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει με συγκεκριμένες παρεμβάσεις του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι φαντάροι.
Οι επιστολές με τις καταγγελίες των στρατιωτών από τον Έβρο μέχρι την Κω και από την Βέροια μέχρι την Σάμο, φωτίζουν την Αθλιότητα της Υποχρεωτικής  Θητείας.
Η Βυσματοκρατία που έταξε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ότι θα εξαφανίσει είναι κάτι από παραπάνω από προκλητική. Δείτε τι γίνεται π.χ. στην ΑΤΑ και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο!
Οι συνθήκες άθλιες και επικίνδυνες: 
από την Σάμο μέχρι τα στρατόπεδα του Έβρου τα ποντίκια και οι κοριοί κυριαρχούν, ο κίνδυνος είναι τεράστιος για την υγεία των φαντάρων εξαιτίας των όσων απαράδεκτων συμβαίνουν σε μαγειρεία και μπάνια-θαλάμους, ενώ τα στρατιωτικά είδη που μας παρέχουν είναι ελλειπή, βρώμικα και άθλια.
Το φαγητό είναι ελάχιστο, ενώ συχνά ούτε νερό δεν υπάρχει.
Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσεις την τεράστια οικονομική εκμετάλλευση μας από έναν Στρατό που παράγει κέρδη για τους εφοπλιστές, τα ΚΤΕΛ και την ιδιωτική αεροπορική εταιρεία.
Τα καψόνια είναι καθημερινότητα και γνωρίζουν την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του Επιτελείου...
Τέλος, σε όλη αυτή την Αθλιότητα πρέπει να προσθέσουμε την διείσδυση της Χρυσής Αυγής, της δολοφονικής συμμορίας που Ανέχεται και Υποθάλπει το Υπουργείο Άμυνας.
Βλέπεις η "εθνική ενότητα" τους και ο Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που θεωρεί κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες, μειονότητες ως εσωτερικούς εχθρούς, έχει ανάγκη τους ΝΑΖΙ.

Είναι θέματα που θίγουμε καθημερινά και γνωρίζουν τη δημοσιογραφική κάλυψη.
Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν τα γνωρίζουν.
Όμως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.
Νοιάζονται μόνο  για το πως θα διαφυλάξουν το Γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων, το πως δεν θα υπάρξει πολιτικό κόστος, εν όψει εκλογών, για τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ηγούνται στο Υπουργείο Άμυνας, ενώ φυσικά οι κρίσεις των Αρχηγών πλησιάζουν και οι φιλοδοξίες δεν κρύβονται.
Με κριτήριο λοιπόν το πως θα κερδίσουν τις ψήφους των Ακροδεξιών στρατιωτικών...
Επιχειρούν να ωραιοποιήσουν τον Στρατό, να αποδείξουν ότι ο Στρατός άλλαξε, έγινε σύγχρονος και δημοκρατικός.
Αντί λοιπόν να απαντήσουν στις καταγγελίες μας και να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων...
Βγάζουν ανακοινώσεις για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το ΓΕΣ...
Με θέμα την ομιλία «Τα Καρυκεύματα της Ζωής» που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΓΕΣ, στο στρατόπεδο  «ΠΑΠΑΓΟΥ», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018.
Αυτό είναι το Έτος Μέριμνας Προσωπικού που ανακοίνωσε ο ΑΓΕΣ Στεφανής

Περιμένουμε με ανυπομονησία την συνταγή για γιουβαρλάκια!!!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου