Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

7η ΕΜΑ ΕΒΡΟΣ: ο Σεξισμός, ο Αυταρχισμός και η καφρίλα των Ανδρών και Γυναικών Αξιωματικών!

Αυτό είναι το έργο που άφησε πίσω του ο ΑΓΕΣ Καμπάς!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Τα καλά που υπάρχουν σε αυτή τη μονάδα ξεκινούν και τελειώνουν στο ζεστό νερό. Από εκεί και πέρα οι συνθήκες που επικρατούν είναι απαράδεκτες.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φυσικά είναι ο χρόνος. Δεν υπάρχει χρόνος για έξοδο, για ξεκούραση, για ύπνο. Βγαίνουμε με έξοδο το πολύ μία φορά την εβδομάδα και αυτή η συνθήκη δε φαίνεται να βελτιώνεται ούτε τώρα που ήρθε η νέα σειρά.
Εξάλλου από τους 16 νεοσύλλεκτους οι 6 φεύγουν κατευθείαν με μετάθεση! Οι υπηρεσίες είναι τυπικά 8 ώρες το 24ωρο. Οι περισσότεροι όμως κάνουν διπλουπηρεσίες για να βγει το πρόγραμμα. Συνεχώς είμαστε στο τρέξιμο από τη στιγμή που οι αγγαρείες για καθαριότητες είναι πάρα πολλές.
Οι φρουρές είναι κουραστικές και χρονοβόρες. Κάνουμε άλλη φρουρά με τον ΑΥΔΜ, άλλη με τον επόπτη. Είμαστε λίγα άτομα και πηγαίνουμε συνέχεια οι ίδιοι. Σημαία-φρουρά-υπηρεσία-καθαριότητα, χάνονται συνέχεια πολλές ώρες ξεκούρασης. Ακόμη και για φαγητό που παρεμπίπτοντος είναι χάλια, ίσα που προλαβαίνουμε.
Κοιμόμαστε 5 ώρες την ημέρα και αυτές σπαστά. 



Τα στελέχη δε βοηθούν καθόλου. Πολλές φορές ακόμα και για τον καφέ τους στέλνουν φαντάρους.
Η βραδινή αναφορά γίνεται στις 10 και μισή το βράδυ και παραβρισκόμαστε όλοι υποχρεωτικά.
Σε πολλές μονάδες της περιοχής αφήνουν όσους έχουν βραδινή υπηρεσία να ξεκουραστούν από τις 8 το βράδυ.
Η συμπεριφορά των στελεχών είναι τουλάχιστον αυταρχική. Υπάρχουν περιστατικά με καψόνια και πρωινά τρεξίματα επειδή δεν έγιναν καλά οι καθαριότητες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και γυναίκες αξιωματικοί αναπαράγουν σεξισμό για να μας μειώσουν. ‘Κάνετε σαν γκόμενες, ούτε τα κρεβάτια σας δεν ξέρετε να στρώσετε σωστά’. Ακόμα και άδειες που είχαν προγραμματιστεί ένα μήνα πριν, κόβονται ξαφνικά.
Γενικά ό,τι να’ ναι γίνεται σε αυτή τη μονάδα με θύματα πάντα εμάς τους λιγοστούς φαντάρους της.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου