Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΑΒΕΤ 862, Ράντη: Μια φυλακή για φαντάρους με αισχρό φαγητό και μπόλικη τρομοκρατία

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλησπέρα! 
Θα ήθελα να αναφέρω ένα στρατόπεδο στο Ρέντη. Το ΑΒΕΤ 862, στο οποίο υπηρετώ. 
Αρχικά, ενώ όλοι οι φαντάροι βρισκόμαστε κοντά στα σπίτια μας, ο Λοχαγός  καθημερινά τιμωρεί φαντάρους με στερήσεις και κρατήσεις ανούσια, με αποτέλεσμα να μένουν στο στρατόπεδο 3 με 4 ημέρες περισσότερες από όσες μας βγάζουν οι ανάγκες του στρατοπέδου. 
Επιπλέον, το γεγονός αυτό δημιουργεί προβλήματα στις "τσέπες" των φαντάρων καθώς το φαγητό μέσα στο στρατόπεδο είναι αισχρό, "αναγκάζοντας" τους να παραγγέλνουν από γειτονικά καταστήματα... 
Εξ αιτίας αυτού ακολουθούν προβλήματα μεταφοράς στα σπίτια τους λόγω χρημάτων κτλ. 

Ακόμη, επικρατεί μεγάλη πίεση εντός του στρατοπέδου, δημιουργώντας περισσότερο άγχος από όσο θα έπρεπε στους φαντάρους αφού φοβούνται μην τιμωρηθούν χωρίς αιτία, άγχος αφού δεν γνωρίζουν το πότε θα βγουν (συγκαταλέγονται τα άτομα τα οποία έχουν δηλώσει πως υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά τους), άγχος για το αν θα προλάβουν να ξεκουραστούν για να συνεχίσουν τις υπηρεσίες και τις κυριολεκτικά ατελείωτες αγγαρείες τους διότι οι ώρες ξεκούρασης είναι ελάχιστες και όχι συνεχόμενες!

Τέλος η συμπεριφορά προς τους φαντάρους πολλές φορές είναι απαράδεκτη, δέχονται σχόλια περί κρατήσεων και στέρησης εξόδου σε περίπτωση που δεν κάνουν κάτι σωστά (πχ αν είναι έστω λίγο βρώμικο το όπλο τους). 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου