Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Ένα Ξενοδοχείο για τους Μεθυσμένους Αμερικανούς Μισθοφόρους με Υπηρέτες τους Φαντάρους

Τα όργια των μεθυσμένων Αμερικανών Μισθοφόρων δεν πρέπει να μαθευτούν, αλλά οι Δολοφόνοι πρέπει να παρουσιαστούν ως "Καλοκάγαθοι Ήρωες της Ειρήνης και της Δημοκρατίας"!!!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σπάζει τη δημοσιογραφική και επικοινωνιακή Ομερτά, ξεπερνά τα στεγανά που οικοδομεί η Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για να αποκαλύψουμε καλά κρυμμένες πτυχές της "Προνομιακής Σχέσης" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ολόκληρου του αστικού συστήματος εξουσίας με τις ΗΠΑ!!!

Με πρωτεργάτες τους Τσίπρα και Καμμένο οικοδομήθηκε μια σχέση Πολέμου, Καταστροφής και Προσφυγιάς για τους λαούς. 
Που μετατρέπει την ελληνική επικράτεια σε ένα τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ.Αποτέλεσμα εικόνας για οι αμερικανοι στην 32η ταξιαρχια
Στο νέο σχεδιασμό των ΗΠΑ κεντρικό ρόλο παίζει η Θεσσαλία, με τις στρατιωτικές βάσεις σε Λάρισα και Βόλο. Πρόσφατα, κατά 
τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος τόνισε πως η μετακίνηση της 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών αποτελεί στρατηγικό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι’ αυτό το λόγο το Στεφανοβίκειο μετατρέπεται στη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τα ελικόπτερα.


Ουσιαστικά μεταφέρεται το σύνολο των δυνάμεων ελικοπτέρων από το Ιντζιρλίκ 



Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΩΡΩΝ-ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 32η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ 




Οι πολεμικές προετοιμασίες Ελλήνων και Αμερικανών Μισθοφόρων όμως μετατρέπουν τους Φαντάρους σε Υπηρέτες.

Και η Αγωνία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μην τυχών και πληροφορηθεί ο λαός μας για το τι πραγματικά σημαίνει η παρουσία των Αμερικανών Μισθοφόρων στο Βόλο.

Σύμφωνα με την επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν ως Ξενοδοχείο τις εγκαταστάσεις της 32ης Ταξιαρχίας, όπου ρόλο Υπηρετικού Προσωπικού διαδραματίζουν οι Φαντάροι.
Αναφερόμαστε σε όσα έγιναν στη διμερή άσκηση ΤΑΜΣ «Μέγας Αλέξανδρος 2019». 
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε από 28 Δεκεμβρίου 2018 έως 10 Ιανουαρίου 2019 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ» και Αμερικανών πεζοναυτών της 22 Marine Expeditionary Unit (MEU).
Οι Διαταγές του τότε Διοικητή, Ταξιάρχου Παπαδόπουλου -σημερινού Υποστράτηγου Διευθυντή της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμων του ΓΕΣ- προς τους φαντάρους ήταν:

"Τους Αμερικανούς δεν θα τους κοιτάτε ούτε στα μάτια. Δεν θα αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση από εσάς".

Στο σημείο που ο Ταξίαρχος Παπαδόπουλος ήταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ ήταν το εξής:

"δεν πρέπει να διαρρεύσει κανένα περιστατικό που αφορά τους Αμερικανούς".

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο τότε Ταξίαρχος Παπαδόπουλος και σημερινός Υποστράτηγος των Ειδικών Δυνάμεων ήταν ότι: 

"πρέπει να μείνει Μυστικό που δε θα το μοιραστείτε ούτε με τη μητέρα σας".

Ποια είναι αυτά τα περιστατικά που θεωρούνται επτασφράγιστα μυστικά; 
Είναι όλα τα γεγονότα που θα αποδείξουν πόσο ψεύτικη είναι η καλά οργανωμένη επικοινωνιακά λαμπερή εικόνα του "Καλοκάγαθου Ήρωα Πεζοναύτη και Πιλότου των APACHE, Υπερασπιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας"!!!
Γιατί είναι γνωστή σε ολόκληρο το προσωπικό της 32η Ταξιαρχίας η απαράδεκτη εικόνα των Αμερικανών Μισθοφόρων που επιστρέφουν κατά τις 22.00-23.00 στη μονάδα-ξενοδοχείο Μεθυσμένοι, έχοντας απολέσει  τον Αυτοέλεγχο τους, Επιθετικοί, Προσβλητικοί, ικανοί για τα χειρότερα!!!
Ότι "σέρνονται", έχοντας χάσει κάθε ίχνος Αξιοπρέπειας.
Με τους φαντάρους να καθαρίζουν και τους γιατρούς να τους παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες. 
Ακόμη και περιστατικό επιληψίας έχει σημειωθεί!!!
Όλα αυτά θεωρούνται ΑΠΟΡΡΗΤΑ από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.
Η εύνοια της διοίκησης της Ταξιαρχίας για τους Αμερικανούς δεν σταματά εδώ.
Ενώ το γεύμα των φαντάρων περιλαμβάνει ένα νερόζουμο με ένα κομμάτι κοτόπουλο να επιπλέει, την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί θα γευματίσουν με μπριζόλες και διάφορα άλλα ψητά κρέατα.
Φυσικά, οι φαντάροι Υπηρέτες έχουν Διαταχθεί να Καθορίζουν και να φροντίζουν για τα πάντα. 
Να επισημάνουμε ότι εξαιτίας της παρουσίας των Αμερικανών Μισθοφόρων υπάρχουν συχνές επισκέψεις τόσο του τότε Υπουργού Άμυνας και του τότε ΑΓΕΣ Στεφανή, αλλά και διαφόρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέπτονται τη μονάδα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε τα εξής:
Αφενός, η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων χτυπά κόκκινο και όλοι είναι στα όρια της Υπερκόπωσης.
Αφετέρου, παρά τη ¨διακοπή" της μετακίνησης  της 32ης Ταξιαρχίας στην Αττική λόγω του πολιτικού κόστους για τα καθεστωτικά κόμματα στη Μαγνησία, όλοι γνωρίζουν ότι είναι απαίτηση των ΗΠΑ να εγκατασταθούν σε Βόλο-Λάρισα, εξαιτίας της εκτίμησης που έχουν στα μορφολογικά στοιχεία της περιοχής!   
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να Αρνηθούν να Παρέχουν οποιαδήποτε Υπηρεσία.
Καλούμε στην συγκρότηση ενός κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό, ρατσισμό και φασισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Να κλείσουν όλες οι Βάσεις του Θανάτου.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία της ανεργίας, της μαύρης εργασίας, οι φαντάροι, οι πρόσφυγες και μετανάστες, σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία πρέπει να παλέψουμε ενωμένοι ενάντια στις κυβερνήσεις του εντεινόμενου κοινωνικού πολέμου που μας Απειλούν με Διακρατικό πόλεμο.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου