Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Πυροβολισμοί στο Στεφανοβίκειο στην Αεροπορία Στρατού

Σήμερα, στο στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, στο φυλάκιο πυρομαχικών και κατά την αλλαγή του σκοπού, ένας στρατιώτης δεν έβγαλε γεμιστήρα, όπλισε δις και πυροδότησε. 
Ευτυχώς δε θρηνούμε κανένα θύμα. 

Το θέμα προσπαθούν να καλύψουν τα στελέχη και η Διοίκηση καθώς αισθάνονται την πίεση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις των φαντάρων για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Aπειλή Ηπατίτιδας για τους Φαντάρους και εκατομμύρια δολάρια για μεταχειρισμένα ελικόπτερα από τις ΗΠΑ] http://diktiospartakos.blogspot.com
Αυτό είναι όμως το τίμημα ενταντικοποίησης και της εξουθένωσης των φαντάρων-χαμηλόβαθμων στελεχών λόγω της Πολεμοκαπηλείας του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Του οξυμένου ανταγωνισμού ελληνικού και τουρκικού κράτους για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
Κινδυνεύσαμε να θρηνήσουμε σήμερα στην Αεροπορία Στρατού που η μία άσκηση με τους Αμερικανούς και το Ισραήλ διαδέχεται την άλλη.
Εμείς Απαιτούμε την Ατιμωρησία του συναδέλφου και να ληφθούν άμεσα μέτρα από τη Διοίκηση.
Αυτές όμως είναι οι δικές μας θυσίες για την Προνομιακή σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη πολεμική εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού στους βάρβαρους πολέμους ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.
Απαιτείται τώρα η παρέμβαση του Αντιπολεμικού κινήματος.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου