Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

211 Μ/Κ ΤΕ Ρόδου: ποιος φαντάρος έχει σειρά για Ηλίαση;

Στον Ελληνικό Στρατό οι Διαταγές και οι Νόμοι είναι για να Παραβιάζονται!!!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Θα ήθελα να αναφέρω το άσχημο γεγονός των υπηρεσιών ταυτόχρονα με την εκπαίδευση των ΣΠΕΝ. 

Βάση εντολής διοικητή αναγκάζουν τους φαντάρους να εκτελούν κανονικά την υπηρεσία τους και άμεσα μόλις έρθει η ώρα της εκπαίδευσης να ετοιμάζονται για την εκπαίδευση. Το ίδιο ισχύει και όταν τελειώσει η εκπαίδευση, αν μερικοί στρατιώτες δεν έχουν προλάβει να φάνε τους αναφέρουν ότι θα φάνε μετά την υπηρεσία.

Επίσης ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετές αγγαρείες χωρίς να σε αφήνουν να ξεκουραστείς έστω και λίγο. Στελέχη δεν υπάρχουν αρκετά και όποιον στρατιώτη βρίσκουν ελεύθερο είτε ξυπνάνε ακόμα και άτομα (έπειτα από υπηρεσία) για να χρεωθούν δουλειές στελεχών. Εξαιτίας αυτών όταν υπάρχει έξοδο πολλοί προτιμάνε να ξεκουραστούν εντός στρατοπέδου αλλά οι αγγαρείες δεν παύουν να λείπουν. 

Επίσης αναγκάζουν μέσα στην ζέστη να είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι ακόμα και με αλεξίσφαιρο. Μερικά άτομα πάθανε ηλίαση άλλοι έκαναν εμετό. Έπειτα από τα κρούσματα αυτά δεν έχει αλλάξει κάτι. 

Υπάρχουν αρκετά λίγα άτομα, δεν έρχεται κάνεις για βοήθεια, εμπλοκή υπάρχει ήδη από την προηγούμενη ΕΣΣΟ,.

Οι περισσότεροι θέλουν να φύγουν με μετάθεση, άλλοι να γίνουν άοπλοι. Μερικοί στρατιώτες έχουν αλλάξει συμπεριφορές προς το χειρότερο. 

Ακόμα, άδειες δεν γίνονται δέκτες ακόμα και για 2-3 μέρες με την δικαιολογία ότι είναι πολύ νωρίς για μας τους στρατιώτες να την έχουμε και δεν έχουμε πειθαρχία. 

Παρακαλώ όσοι γίνετε να δημοσιεύουν συνεχώς ότι συμβαίνει στο Στρατόπεδο, όποια Αυθαιρεσία, Παρανομία και Παραβίαση των Δικαιωμάτων μας.
Άντε να δούμε τι θα κάνει το ΓΕΣ, ο Ταξίαρχος και ο Μέραρχος.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.

Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου