Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Προβληματισμένοι οι πολίτες στη Μυτιλήνη με όσα τραβούν οι φαντάροι στο Στρατόπεδο Πολιχνίτου

Προβληματισμός επικρατεί στους πολίτες της Μυτιλήνης καθώς πληροφορήθηκαν και από τα τοπικά σάιτ την δραματική κατάσταση των φαντάρων στο 246 ΤΕ Πολιχνίτου.
Σε επικοινωνία τους με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ απαιτούν να δοθούν άμεσα λύσεις και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που καταγγέλλουν οι συνάδελφοι φαντάροι.
Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα 
"Τι συμβαίνει στο Στρατόπεδο του Πολιχνίτου;" στο σάιτ stonisi.gr:
Επώνυμες καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών

Τις συνθήκες που επικρατούν στο 264 στρατόπεδο του Πολιχνίτου καταγγέλλουν στο «Ν» γονείς στρατιωτών που υπηρετούν εκεί την θητεία τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ,άδειες δεν μπορούνε να πάρουνε μέχρι τον Νοέμβριο ενώ ορισμένοι από τους στρατιώτες μετρούν ακόμα και 52 μέρες χωρίς έξοδο. Το μόνο που υπάρχει είναι τα ολιγόωρα Υπηρεσιακά Σημειώματα για τον Πολιχνίτο.

Επίσης καταγγέλλουν ότι οι στρατιώτες διατάζονται να βρίσκονται από τις 6 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα σε αλλεπάλληλες υπηρεσίες, ενώ το βράδυ συμμετέχουν σε υπηρεσίες φύλαξης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην καταγγελία «κανένας γονιός δεν στέλνει το παιδί να υπηρετήσει την πατρίδα και να μαθαίνει ότι είναι σε δωμάτιο νοσηλείας επειδή έπαθε ηλίαση και υπερκόπωση από τις εξαντλητικές ώρες κοψίματος χόρτων. Τα παιδιά είναι εξαντλημένα, τσακισμένα. Κοιμούνται το πολύ 3 ώρες για μεγάλο διάστημα»!
Οι γονείς των στρατιωτών που καταγγέλλουν τα παραπάνω καλούν την διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ να παρέμβει προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου