Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Καθηγητής Μάζης: δεν είναι Πρόσφυγες αυτοί που θαλασσοπνίγονται, είναι Παράνομοι Μετανάστες!



Διαβάστε περισσότερα:

Ο καθηγητής Μάζης, κορυφαίος εκφραστής του καθηγητικού κατεστημένου και διαμορφωτής της κοινής γνώμης επιτίθεται στους Πρόσφυγες.

Με μια αντιδραστική ταυτοποίηση των Προσφύγων ως Παράνομους Μετανάστες, με κριτήριο "το γιατί δεν μένουν στην Τουρκία και επιχειρούν το ταξίδι της ελπίδας προς τις χώρες της Ευρώπης", για να συντριβούν και να θανατωθούν μπροστά στα αισχρά Τείχη της Ευρώπης Φρούριο.



Και όλα αυτά για να δαιμονοποιηθούν οι Πρόσφυγες, για να μας πείσει "να βλέπουμε αλλιώς" τους ανθρώπους που θαλασσοπνίγονται!!!


ω, τι Ανθρωπισμός, τι Πολιτισμός...
Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του Ανδρός....



Αλήθεια, γιατί δεν μας απαντά ο καθηγητής Μάζης, ο απελπισμένος από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Σομαλία, την Λιβύη, την Παλαιστίνη, την Υεμένη είναι πρόσφυγες ή μετανάστες;


Γιατί δεν μας απαντά, αυτές οι χώρες, αυτοί οι λαοί που καταστράφηκαν από το ΝΑΤΟ και τις Συμμαχίες των Προθύμων, δεν αποτέλεσαν και αποτελούν πεδία δράσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και στόχοι των συμμαχικών βομβαρδιστικών που απογειώθηκαν από τη βάση της Σούδας, του Αράξου και της Ανδραβίδας;

Ο καθηγητής Μάζης που προπαγανδίζει το Ελληνικό κράτος ως Κοιτίδα Σταθερότητας και Ασφάλειας και απαιτεί από την κυβέρνηση ακόμη πιο μεγάλη πολεμική συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ουσιαστικά προπαγανδίζει την Αστάθεια που προκαλεί σε Μέση Ανατολή και Αφρική το πιο μεγάλο Πολεμικό Ορμητήριο!

Τέλος, ο καθηγητής Μάζης αιφνιδιάζει με την ερμηνεία αλά Μαρξ για την σχέση Γερμανού καπιταλιστή και μετανάστη, αλλά ξεχνά όλους τους κρίκους αυτής της αλυσίδας εκμετάλλευσης και καταπίεσης. 
Στην Τουρκία, στην Ελλάδα... εκεί δεν μπορεί να ερμηνεύσει την σκληρή καθημερινότητα των προσφύγων με όρους Μαρξ; 
Για τα εργοστάσια της αδίστακτης παιδικής εκμετάλλευσης και τις Μανωλάδες δεν έχει ακούσει ο καθηγητής Μάζης;
Φυσικά, τα δικαιώματα των προσφύγων-μεταναστών του είναι άγνωστες λέξεις!!! 

Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να στρωθεί με ιδεολογικούς-πολιτικούς όρους ο δρόμος των απάνθρωπων αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, έρχεται η προβολή του οριστικού επιχειρήματος που συνδέει το σύγχρονο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας με την Ακροδεξιά:
Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ...  

Έτσι χαράσσεται ο δρόμος του Κοινωνικού Εκφασισμού.
Έτσι δικαιολογείται η Δολοφονική πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, Σαλβίνι-Ορμπάν, η απάνθρωπη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου