Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Νέα τρομοκρατική επίθεση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια-εκκένωση κτιρίου

Μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση της κυβέρνησης ΝΔ.
Μια ακόμη κατασταλτική επιχείριση ενάντια στην κοινωνική Αμφισβήτηση, την Κοινωνική-πολιτική Αλληλεγγύη και τους Πρόσφυγες. 
Με μια Αστυνομική επιχείρηση εκατοντάδων Τραμπούκων των ΜΑΤ και Ασφαλιτών για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

προσπαθεί η κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.
Οι πιέσεις που δέχεται από το Ακροδεξιό κομματικό ακροατήριο για το Προσφυγικό ζήτημα....
Αλλά και τα αυταρχικά μηνύματα που στέλνει στους επενδυτές για την επιβολή ενός περιβάλλοντος αστικού Νόμου και Τάξης, το οποίο θα εγγυάται την κερδοφορία τους...
Οδηγούν την κυβέρνηση σε αυτή την επίδειξη τρομοκρατικής δράσης τις τελευταίες μέρες.




Οι εκατοντάδες Τραμπούκοι των ΜΑΤ -γνωστοί για την σχέση τους με την Χρυσή Αυγή και το Ναζισμό- επιχειρούν εναντίον Προσφύγων που βρίσκονται στο κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας 42, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σημειώνεται, ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί από την αστυνομία τον περασμένο Απρίλιο, αλλά μετά από λίγες ημέρες έγινε και πάλι κατάληψη.

Το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού επιβάλλει ένα ασφυκτικό καθεστώς αστυνόμευσης κάθε στιγμή του βίου της εργατικής τάξης και της νεολαίας:

με τον Τραμπούκο ΜΑΤΑΤΖΗ και Ασφαλίτη να επιτίθεται στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης, υγείας, διασκέδασης.
Η απάντηση όμως του Φοιτητικού Κινήματος στην ΑΣΟΕΕ δείχνει την οργή που υπάρχει στην νεολαία, είναι αγωνιστικό μήνυμα στο αστικό πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο.
Όλοι αυτοί συνειδητοποιούν ότι  "δε περπατά" η "εθνική ενότητα" που απαιτούν για να εξυπηρετήσει τους μονοδρόμους της κερδοφορίας τους και τα επεκτατικά-επιθετικά τους σχέδια στην Ανατολική Μεσόγειο.... 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου