Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τα Καψόνια δεν γνωρίζουν Κορονοϊό στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας ( ΚΕΣΝ ) Καρδίτσα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Χρειάζεται να δημοσιευτούν άμεσα τα παρακάτω καθώς αποτελούν την σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης που επικρατεί στο ΚΕΣΝ. 

Πολλαπλά παράπονα των φαντάρων που κατέφθασαν στο στρατόπεδο ως επιλεγμένοι στρατονόμοι και όχι με δική τους θέληση. 
Απαράδεκτη συμπεριφορά των ανώτερων και παλαιών στρατονόμων προς τους εκπαιδευόμενους που υποβάλλονται συνεχώς σε άσχημους χαρακτηρισμούς. 
Τους αναγκάζουν με φωνές και ερειστικά σχόλια να ουρλιάζουν κυριολεκτικά και να επιδεινώνουν την κατάσταση της υγείας μερικών από αυτούς.


Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευόμενοι ήδη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν έχουν βγει από το στρατόπεδο ούτε μία φορά λόγω του ξεσπάσματος κορωνοιού στη χώρα. 

Παράλληλα, οι ανώτεροι είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά, μάσκες και γάντια ενώ στους φαντάρους δεν παρέχουν τίποτα από αυτά. 
Η μόνη ενέργεια προστασίας ήταν να απολυμάνουν τους θαλάμους.
Αυτό το μήνυμα συντάχθηκε εκ μέρους των φαντάρων της μονάδας ΚΕΣΝ και των οικογενειών τους που ανησυχούν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με τη Διοίκηση της Σχολής και μετέφερε την αγωνία των στρατιωτών για την απειλή του Κορονοιού, αλλά και τις καταγγελίες τους για τα καψόνια.
Η Διοίκηση κράτησε αποστάσεις από τα όσα καταγγέλλονται και σε κάθε περίπτωση δεσμεύτηκε ότι τέτοιες βιαιότητες δεν είναι ανεκτές...
Για να δούμε.
Στο παρελθόν η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχει δεχτεί πολλές παρόμοιες καταγγελίες. Η βία που ασκείται εις βάρος των εκπαιδευόμενων Στρατινόμων είναι τμήματα της Εκπαίδευσης τους, καθημερινότητα της διαμόρφωσης τους. Την επόμενη χρονιά αυτοί θα αναλάβουν να "γαλουχήσουν" τους νέους...
Έτσι εκπαιδεύονται οι στρατονόμοι  γιατί αυτός είναι ο Κατασταλτικός ρόλος που τους ανατίθεται στις μονάδες.
Κανένας φαντάρος δεν έχει δουλεία στην Στρατονομία. Εξάλλου οι περισσότεροι έχουν πάει Αναγκαστικά...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου