Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΚΕΕΔ: ο Κορονοιός είναι στις Ειδικές Δυνάμεις αλλά το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους τρομάζει!



To ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με συνεχείς του παρεμβάσεις έχει αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στις Ειδικές Δυνάμεις. 
Έχει αποκαλύψει ότι στο ΚΕΕΔ τα στελέχη επιχειρούν με την Τρομοκρατία να συγκαλύψουν επικίνδυνες καταστάσεις και την αδυναμία των Στρατιωτικών να εξασφαλίσουν Ασφάλεια στους στρατιώτες.
Τα ερωτήματα που θέσαμε σχετικά με τους λόγους για την Απαγόρευση των εξόδων και τα έκτακτα κατασταλτικά μέτρα εναντίον των φαντάρων έμειναν αναπάντητα. 

Και ενώ οι καταγγελίες των στρατιωτών από το ΚΕΕΔ τόνιζαν τα ζητήματα υγείας και οι Στρατιωτικοί απαντούσαν με Τρομοκρατία, αποκαλύφθηκε ότι ο συνάδελφος που καταγράφηκε ως κρούσμα Κορονοιού στο ΚΕΠΒ Θήβας, προέρχονταν από το ΚΕΕΔ. 

Τα συμπεράσματα δικά σας: 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ φαντάρου από στρατιώτη στο ΚΕΕΔ

Μετά την θορύβηση που προκάλεσε η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το υπέροχο στρατόπεδο μας έλαβε μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού και για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. 

Παρακάτω σας παραθέτω τα μέτρα που λήφθησαν:

1) Έντυσαν ένα στρατιώτη με στολή απολύμανσης και του έδωσαν μια συσκευή απολύμανσης για να γυρίσει ΕΚΕΙΝΟΣ (!ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!) όλο το στρατόπεδο και να ψεκάσει. 

Όλο αυτό προφανώς μόνο για τα "μάτια του κόσμου" προφανώς και για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. Για να ικανοποιήσουν τις συστάσεις του ΓΕΣ.

Καθημερινά γίνεται απολύμανση μόνο με ψεκασμούς χλωρίνης, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για τους στρατιώτες που την κάνουν.

2) Έστησαν δεύτερη φωτογράφιση με θερμομέτρηση εισερχομένου "τυχαίου" αυτοκινήτου με γάντια και μάσκες στους νοσηλευτές στρατιώτες, ενώ καθημερινά η θερμομέτρηση του εισερχόμενου κόσμου γίνεται με γυμνά χέρια και χωρίς μάσκες σε πάνω από 150 εισερχόμενα αυτοκίνητα.
3) 1μιση ώρα ανάγνωση των άρθρων που αναρτώνται από το Σπάρτακο στην πρωινή αναφορά του λόχου, σε συνδυασμό με επεξήγηση και ανάλυση των όσων γράφονται. 
Εκμηδενίζουν τα προβλήματα που αναφέρονται και ρίχνουν το μπαλάκι στους στρατιώτες που μετά από περισσότερες από 20 μέρες μέσα στο στρατόπεδο "δεν φροντίζουν για την υγιεινή τους". 
Επίσης κατηγορούν τους στρατιώτες ότι δεν αξίζουν να βρίσκονται στις Ειδικές Δυνάμεις αφού δεν μπορούν να αντέξουν την βρώμα και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της κατάστασης.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ των στρατιωτών για τους κινδύνους που διατρέχουμε, και την εμφάνιση κρούσματος στο στρατόπεδο μας, τα στελέχη εξακολουθούν να μπαινοβγαίνουν. 
Απλώς σε ποσοστό 50% κάθε εβδομάδα. 
Εμείς παραμένουμε μέσα, οι μόνες εξετάσεις που έγιναν σε μας ήταν θερμομέτρηση. Οι μερίδες φαγητού λιγοστεύουν και η ευθύνη βαραίνει
τους μάγειρες που δεν εμφάνισαν ως δια μαγείας περισσότερο φαγητό στους δίσκους μας.
Κλείνοντας, η προπαγάνδα εν έτη 2020 ζει και βασιλεύει στον ελληνικό στρατό. 
Ούτε ένα κρούσμα ήταν αρκετό για να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία μας. 
Κάτι πιο σοβαρό και επικίνδυνο από ένα κρούσμα θα ναι αρκετό άραγε; 
Ουσιαστικά η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τις μονάδες του Ελληνικού Στρατού σε Στρατόπεδα Συγκέντρωση φαντάρων και τους αντιμετωπίζει όπως ακριβώς και τους πρόσφυγες. 
Εσώκλειστοι, Τρομοκρατημένοι, χωρίς Δικαιώματα, Αναλώσιμοι της «Πολιτικής της Αγέλης» που επιλέγεται ως τακτική αντιμετώπισης του Κορονοιού. 
Οι Στρατιωτικοί σε ρόλο Δεσμοφύλακα που αποχωρούν από τα Στρατόπεδα μόλις λήξει η βάρδια τους!!!
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ που μας στηρίζει, Απαιτούμε:
ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 
ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Να ληφθούν γενναία μέτρα Αποσυμφόρησης και να παύσει ο Συνωστισμός.
Πρέπει τώρα να παύσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία. 
Τα Στρατόπεδα να λειτουργήσουν με Προσωπικό Ασφαλείας.
Άδειες στους φαντάρους.
Να ληφθούν όλα τα μέτρα για τον Κορονοιό και κυρίως να εφαρμοστούν.
Να υπάρξει επίσημη Ενημέρωση από τις Διοικήσεις των μονάδων και το ΓΕΣ.
ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου