Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Κόβουν τις 15 μέρες άδεια από τους φαντάρους της Σειράς Μαρτίου;

Συνάδελφοι από την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για να μας μεταφέρουν την είδηση ότι οι αρμόδιοι αξιωματικοί από το Γραφείο Προσωπικού τους ενημέρωσαν ότι έχει έρθει Σήμα από το ΓΕΣ σύμφωνα με το οποίο κόβονται οι 15 μέρες Άδεια για τους φαντάρους της Β΄ ΕΣΣΟ 2020.
Πρόκειται για την Άδεια Ορκωμοσίας τους που δεν δόθηκε όταν το Υπουργείο Άμυνας άλλαξε την απόφαση του για την αντιμετώπιση του Κορονοιού και τους Φυλάκισε για μήνες στα ΣΥΠΟ!

Αν ισχύει η είδηση πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εξαπάτηση των φαντάρων από το Υπουργείο Άμυνας.

Θυμίζουμε ότι ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στις πάμπολλες εμφανίσεις του στα Κανάλια, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και οι σχετικές ανακοινώσεις του ΓΕΕΘΑ τόνιζαν την χορήγηση των 15 ημερών Αδείας.

Τώρα, σύμφωνα με την καταγγελία των συναδέλφων από το Βόλο έρχεται το ΓΕΣ και τις Καταργεί.

Είναι το ίδιο Επιτελείο που Μεταθέτει μαζικά φαντάρους στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις- ΚΑΑΥ για να τους μετατρέψει σε Υπηρέτες των στρατιωτικών ώστε να κάνουν Δωρεάν τις Διακοπές τους.

Είναι επομένως τεράστια Αθλιότητα να διαδίδεις ότι κόβεις τις Άδειες των φαντάρων της Σειράς του Μαρτίου με πρόφαση τις ελλείψεις στην Επάνδρωση των μονάδων, που το ΓΕΣ με τις επιλογές του προκαλεί να για να ικανοποιήσει τα Προνόμια των Στρατιωτικών.

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να δηλώσουν υπεύθυνα αν ισχύουν τα όσα καταγγέλλουν οι συνάδελφοι από την 32η Ταξιαρχία στον Βόλο.

Στο βαθμό όμως που κόβουν τις Άδειες καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι και να Διεκδικήσουν τις Άδειες.
Με την ίδια αποφασιστικότητα πρέπει να σταθούν και οι γονείς στο πλευρό των στρατευμένων παιδιών τους.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Αλλο κοπηκαν σε ολους και αλλο κοπηκε απο 32ταξιαρχια βολου εχει διαφορα.Εκει πρεπει να καταγγειλουν,διοτι εμεις τα πηραμε απο τα νησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή