Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ανατολικά της Αμμοχώστου το Barbaros: Ανησυχία των γονιών για τα παιδιά τους που στάλθηκαν υποχρεωτικά να Υπηρετήσουν στην Κύπρο

Ανάστατοι είναι οι γονείς που τα παιδιά τους υπηρετούν στην Κύπρο [ΕΛΔΥΚ].
Μετά την πολεμική κρίση μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού κράτους, μια πραγματική απειλή ολοκληρωτικής πολεμικής σύγκρουσης που βιώσαμε πρόσφατα...
Ένα νέο απειλητικό επεισόδιο ξεσπά στην Κύπρο, ως αποτέλεσμα του ανταγωνισμού τους για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον λελεγχο της Ανατολικής Μεσογείου.
Πλησίον του τεμαχίου 3 της κυπριακής ΑΟΖ έδωσε στίγμα, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Πέμπτης (30/07), το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Barbaros Hayreddin Pasa. Λίγες ώρες μετά τη NAVTEX που εξέδωσε η ‘Άγκυρα, το πλοίο Barbaros απέπλευσε από το λιμάνι Τasucu όπου βρισκόταν αγκυροβολημένο με κατεύθυνση προς τις δεσμευμένες περιοχές της κυπριακής ΑΟΖ.

Η κίνηση του Barbaros επιβεβαιώνεται και από τον χάρτη πραγματικού χρόνου πλοίων, ο οποίος απεικονίζει το τουρκικό ερευνητικό ανατολικά της Αμμοχώστου.
Αυτά αποκαλύπτουν οι δημοσιογράφοι και απογειώνουν τους φόβους των γονιών για τα παιδιά τους που υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου. 
Τα περισσότερα από αυτά υποχρεωτικά!
Σε πρόσφατη ανακοίνωση μας τονίζαμε:
ΕΛΔΥΚ: Τρομερές αυθαιρεσίες του Στρατού εναντίον των φαντάρων-Τους στέλνουν Παράνομα στην Κύπρο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Την Πέμπτη 30/07, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συμμετέχει στην Αντιπολεμική διαδήλωση στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα

▸ Κόντρα στο πολεμοκάπηλο και εθνικιστικό κλίμα των ημερών 
Καλούμε λοιπόν και εμείς σε μαζική και μαχητική συμμετοχή.
Ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός προκαλείται από την επιθετικότητα, τον επεκτατισμό και των δύο κρατών, με επίδικα ΑΟΖ-Ενεργειακά Κοιτάσματα-Έλεγχος θαλάσσιων εμπορικών-εμπορικών ροών παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ
Η απάντηση που πρέπει να δώσουν Έλληνες και Τούρκοι Φαντάροι είναι:
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Συμφέροντα σας. 
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και της κρατικής τρομοκρατίας.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου