Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Με προπαγανδιστικά βίντεο το Υπουργείο Άμυνας προπαγανδίζει την σχέση του με τις ΗΠΑ που ασκούνται με το Τουρκικό Π.Ν.!


Θέλαμε να ξέρουμε, η καθόλου επιπόλαια προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας, που διαφημίζει την κοινή αεροναυτική άσκηση με τη συμμετοχή μέσων και προσωπικού Ελληνικού και Αμερικανικού κράτους, στη θαλάσσια περιοχή νοτίως Κρήτης, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στο πλαίσιο της διαρκούς στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας –ΗΠΑ...
Σε ποιους απευθύνεται;

Τι προπαγανδίζουν και γιατί;

Θέλουν να μας πείσουν για την Πολεμική τους Συνεργασία με τις ΗΠΑ;

Για την αποτελεσματικότητα -σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά- γιατί εξασφαλίζουν την στήριξη της Αμερικανικής Υπερδύναμης στην επίτευξη των Μεγαλοιδεατικών τους στόχων στην Ανατολική Μεσόγειο;

Ή εκτάκτως προχωρούν σε προπαγανδιστική εκστρατεία για να μας πείσουν ότι οι ΗΠΑ κρατούν ίσες αποστάσεις και ασκούνται με το Ελληνικό αλλά και το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό;

Γιατί πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η προπαγανδιστική εκστρατεία του ΥΠΕΘΑ έπεται χρονικά των δημοσιευμάτων για την κοινή άσκηση Τουρκίας-Ιταλίας-ΗΠΑ στο πλαίσιο της ΝΑFTEX που δεσμεύει συγκεκριμένη περιοχή Νοτίων της Κρήτης, στα πέρατα της Ανατολικής Μεσογείου. 

Πέρα όμως από την καθεστωτική προπαγάνδα υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα επίδικα που ενδιαφέρουν απόλυτα τον λαό μας προ πρέπει να γυρίσει την πλάτη στα λεγόμενα "εθνικά δίκαια", να καταδικάσει και να αντιταχθεί στην κοινή αστική πολιτική των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ που μας αντιμετωπίζουν ως πιόνια στη γεωστρατηγική σκακιέρα.
Καταρχήν, ο ελληνικός αστικό κόσμος ξεπλένει τον Αμερικανικό παράγοντα καλώντας μας να ξεχάσουμε ότι επιθετικό και εγκληματικό έχει κάνει εις βάρος του λαού μας και των λαών της.
Επίσης, όμως σημαντικό είναι ότι ο ελληνικός αστικός κόσμος για να ικανοποιήσει τις στρατηγικές του επιδιώξεις προσδένεται στους αμερικανικούς πολεμικούς επιθετικούς σχεδιασμούς και λαμβάνει συγκεκριμένη θέση στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
Με παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα και όχι μόνο.
Είναι μια επιθετική αμερικανική πολιτική που σαρώνει Ασία-Αφρική-Μέση Ανατολή-Βαλκάνια-Ανατολική Ευρώπη-Καύκασο και έχει ως ιδιαίτερο ορόσημο την κρίση της Ουκρανίας που οδήγησε στον εμφύλιο και την εμπλοκή των ιμπεριαλσιτικών δυνάμεων.
Άνθρωπος κρίκος ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα ο Πάιατ!
Υπηρέτησε ως Πρέσβης στην Ουκρανία από το 2013 – 2016...
Εμείς θεωρούμε ότι οι Λαοί δεν έχουν ανάγκη από Προστάτες. 
Δεν έχουν ανάγκη τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα. 
Δεν έχουν ανάγκη τους Μισθοφόρους Στρατιώτες και τις Αγορές Όπλων. 

Μόνο με Κοινούς Αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας σε Τουρκία και Ελλάδα μπορεί να υπάρξει Ειρήνη και Ευημερία, μπορεί να ηττηθεί ο κόσμος των πλουσίων και η αστική πολιτική των πολέμων, της εκμετάλλευσης και καταπίεσης. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου