Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

10,5 Δισεκατομμύρια ευρώ σε οπλικά συστήματα και 15000 Μισθοφόρους Στρατιώτες

Επαναλαμβάνουμε:
είναι τρέλα αυτά που εξήγγειλε ο Κ.Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 
Σε αυτή την εποχή της κρίσης που ο κόσμος της εργασίας βυθίζεται στη φτώχεια και την ανέχεια, όπου τεράστια αδιέξοδα ορθώνονται για την νεολαία και την οδηγούν στη Μετανάστευση...
Η κυβέρνηση της ΝΔ οικοδομεί το Ισραήλ των Βαλκανίων με τεράστιες Αγορές όπλων και ένα πρωτοφανές κύμα Στρατιωτικοποίησης.
Προσέξτε:
επιδιώκοντας την πολεμική αναβάθμιση του το ελληνικό αστικό κράτος δαπανά 10,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ κάνοντας τον Μακρόν, τις γαλλικές και όχι μόνο, πολεμικές βιομηχανίες, μαζί με τους Έλληνες επιχειρηματίες να τρίβουν τα χέρια τους.
10,5 ΔΙΣ Ευρώ γιατί το απαιτεί ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών ροών, για τον ευρύτερο ιμπεριαλιστικό ρόλο που διεκδικούν.
Με αδίστακτο τρόπο ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ότι:
1. Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά 18 Rafale. Αντικαθιστά τα επίσης γαλλικά Mirage. Υπάρχει μια έντονη αρθρογραφία ότι τα τελευταία θα πουληθούν στην Κύπρο. Θα δούμε...
2. Το Πολεμικό Ναυτικό  εκκινεί τη διαδικασία για 4 φρεγάτες πολλαπλών ρόλων. Προχωρά τον Εκσυγχρονισμό 4 φρεγατών MEKO και αγοράζει 4 ελικόπτερα.
3.Εμπλουτίζεται το οπλοστάσιο. Τορπίλες για το Πολεμικό Ναυτικό, αντιαρματικά όπλα για τον Στρατό Ξηράς και πύραυλοι για την Πολεμική Αεροπορία.
4. Ένα ακόμη ακραίο μέτρο είναι η Πρόσληψη 15.000 Μισθοφόρων Στρατιωτών σε ορίζοντα 5ετίας.
Μέχρι την τελευταία στιγμή τα ΜΜΕ απειλούσαν την νεολαία ότι θα αυξηθεί η θητεία και θα μας επιβάλλουν θητεία στα 18.
Πρέπει να δούμε ότι αποσύρεται ο θεσμός των ΟΒΑ -μετά την τεράστια Αποτυχία να προσλάβουν φθηνούς μισθοφόρους, όπου σημαντική ήταν η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ- και επαναφέρουν τους ακριβότερους ΕΠ.ΟΠ., τάζοντας μονιμότητα υπό όρους στις Ένοπλες Δυνάμεις.  
Αν κανείς προσθέσει τις 15.000 προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. τις χιλιάδες προσλήψεις Αστυνομικών και Συνοριοφυλάκων είναι εύκολο να διαπιστώσει την πρωτοφανή ενίσχυση του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας που δραστηριοποιείται ενάντια σε εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό Είναι χαρακτηριστική η εμπλοκή του Στρατού στο Προσφυγικό Ζήτημα.
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά στον σχηματισμό του Ισραήλ των Βαλκανίων, με τον στρατό Πραιτοριανών της αστικής τάξης, που ικανοποιούν και ψηφοθηρικές ανάγκες. 
5. Οι αγορές όπλων είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις εξελίξεις στην Πολεμική Βιομηχανία: αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι η ΕΛΒΟ Ιδιωτικοποιείται και άμεσα θα μπει στρατηγικός επενδυτής στα Ναυπηγεία; Σκαραμαγκά. Για τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ο πόλεμος λογίζεται ως Πυλώνας της καπιταλιστικής ανάπτυξης.
6. Ενισχύουν την ψηφιακή τους λειτουργία οι ΕΔ.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλα αυτά.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιστεύει ότι το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να παρέμβει τώρα. Προβάλλοντας την ανάγκη Κοινού Διεθνιστικού εργατικού αγώνα σε Ελλάδα και Τουρκία. Απάντηση μας η συναδέλφωση Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου