Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΛΦΑΤ/ΓΕΕΘΑ: Ο Στρατός Τρελαίνει-Στρατιώτης οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο μετά από τρομερό ντελιριακό ξέσπασμα

ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ
Η κατάσταση στο ΛΦΑΤ Πενταγώνου γίνεται καθημερινά χειρότερη με ευθύνη της Ιεραρχίας και του ΓΕΣ που γνωρίζει τα πάντα αλλά Αδιαφορεί. 
Η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκάλεσε την αλλαγή της στάσης των αρμόδιων Αξιωματικών, αλλά η Απόλυση των συναδέλφων πρόσφερε την αφορμή για την χειροτέρευση της κατάστασης. 
Από τον Λόχο δεν είχε ληφθεί καμιά πρόβλεψη σε κανένα επίπεδο. Τώρα έχουν 80 φαντάροι για 69 υπηρεσίες τη μέρα. 
Να σημειώσουμε ότι η Ιεραρχία λειτούργησε Εκδικητικά και αύξησε τις υπηρεσίες παρά το γεγονός ότι η δύναμη των στρατιωτών μειώθηκε. 
Οι συνάδελφοι συνεχώς μειώνονται, ενώ όσοι έχουμε μείνει ακολουθούμε καθημερινά εκπαίδευση με λιγοστές ώρες ύπνου. 
Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι ότι ο φόβος μας έγινε πραγματικότητα αφού ένας στρατιώτης οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο μετά από τρομερό τελωνιακό ξέσπασμα. Για την ακρίβεια παρουσιάστηκε στην αναφορά του λόχου λέγοντας ασυναρτησίες σε ένα μοναδικό παραλήρημα τρέλας με ακάλυπτες εκφράσεις και παραλογισμούς. 
Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο νοσοκομείο οπού παραμένει. 

Η κατάσταση δεν τέλειωσε εκεί όμως καθώς ένας ακόμη στρατιώτης δεν άντεξε τη ψυχολογική και σωματική πίεση, αφού όχι μονό ακoλουθούσε σκληρή εκπαίδευση και σκοπιές αλλά είχε τιμωρηθεί και με ποινές. 
Μάλιστα είχε κι ένα ιδιαιτέρως θερμό επεισόδιο σε μια αναφορά του λόχου με συγκεκριμένο αξιωματικό. Κι αυτός ο στρατιώτης, ο όποιος φαινόταν ότι είχε προβλήματα (τα όποια παραμέλησαν προφανώς οι αρμόδιοι γιατροί) χωρίς να μετέχει σε καμία συζήτηση με τους υπόλοιπους στρατιώτες, οδηγήθηκε σε ιατρική βοήθεια αφού δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση κυριευμένος από επικίνδυνες σκέψεις. 

Το θέμα είναι ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε προειδοποιήσει για όλους αυτούς τους κινδύνους από την τακτική που ακολουθεί η Ιεραρχία και την τεράστια πίεση που ασκείται στους συναδέλφους. 
Διαβάστε την ανακοίνωση μας: 


Το ΓΕΣ αντί να λάβει μέτρα αύξησε την πίεση στους συναδέλφους και τώρα δεν προλαβαίνει να στέλνει φαντάρους στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο καθώς μεγάλος είναι ο φόβος για ακόμη πιο δραματικά γεγονότα. 
Αυτός είναι ο Στρατός που επιδιώκει να αυξήσει τους μήνες της Υποχρεωτικής Στράτευσης και να οδηγεί τους νέους στου Παραλόγου τη Θητεία στα 18. 
Αυτή είναι η τεράστια εκμετάλλευση και καταπίεση που ονομάζεται Στρατιωτική Θητεία. 

Εμείς Απαιτούμε τη λήψη μέτρων τώρα. 
Αν όλα αυτά σημειώνονται στο Πεντάγωνο, στο Κέντρο της Αθήνας και των Ενόπλων Δυνάμεων, φαντάσου τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει στην Παραμεθόριο, στις άθλιες μονάδες και φυλάκια του Στρατού Ξηράς.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου