Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΚΕΤΧ Πάτρας 1986: Ένα Κολαστήριο με μεγάλη ιστορία

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακούγαμε πριν λίγο με τον σύντροφό μου Γιάννη την εκπομπή «φύλλο πορείας» για την περίπτωση του 23χρονου φαντάρου Κυριάκου Ευαγγελάτου από την Κεφαλονιά.
Δεν έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά, παρά μόνο ότι το ΚΕΤΧ Πάτρας, μάλλον σημαδεύει γενιές και γενιές φαντάρων…

Ο Γιάννης από το στρες, τη βαρβαρότητα και τα καψόνια που βίωσε εκεί, έχασε τα μαλλιά του σε διάστημα τριών μηνών, εν έτη 1986.

Η περίπτωση του παιδιού είναι συγκλονιστική.

Σκεφτόμασταν πόσοι ακόμη άνθρωποι σε αυτά τα 35 χρόνια να έχουν υποφέρει και τραυματιστεί ψυχικά σε αυτό το κωλοστρατόπεδο… και αν το ΓΕΣ το συντηρεί σκόπιμα σαν κολαστήριο φαντάρων.

Επειδή όμως σήμερα δεν βρισκόμαστε λίγο μετά την μεταπολίτευση (1986) αλλά στη δεύτερη 20ετία του 21ου αιώνα δεν μπορεί κανένας πολίτης να επιτρέπει σε αυτούς τους αμόρφωτους διεστραμμένους στρατόκαυλ@@@, που τους πληρώνουμε κιόλας όλοι εμείς, να συσκοτίζουν και να βασανίζουν τα παιδιά μας και τον κάθε νέο άνθρωπο που υποχρεώνεται, αναχρονιστικά, να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.

Ίσως η υπόθεση αυτή, είναι ανάγκη να σηματοδοτήσει μια άλλη εποχή.

Αν και ο γενικότερος ζόφος δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τέτοιες προσδοκίες.

Καληνύχτα και καλή μας τύχη!
Π.Κ & Γ.Σ.  

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι απαιτείται μια μεγάλη παρέμβαση του Κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό.
Οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει και να μην εξοργιστεί από την επιχείριση Συγκάλυψης.
Η προσπάθεια παρέμβασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΥΤΕΥΜΑΝΩ θα συνεχιστεί.
Καλεί όμως το κάθε ευαισθητοποιημένο μέλος του κόσμου της εργασίας και την νεολαία, γονείς και παλιές Σειρούλες να σταθούν δίπλα μας σε μια προσπάθεια να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα των φαντάρων, να αντιταχθούμε στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.  

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου