Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Γ ΕΑΝ: Βρισιές, φωνές, ειρωνείες και 8 φαντάροι στο Νοσοκομείο γιατί έπρεπε να "σκληραγωγηθούν"

Σε επιστολή καταγγελίας τους φαντάροι από την Γ ΕΑΝ αποκαλύπτουν το πως η Πολεμοκαπηλεία και το Αξιόμαχο ενός Στρατού Παρόχου Ασφάλειας στις πετρελαϊκές εταιρείες, κυνηγού προσφύγων και Χωροφύλακα των λαών από τα Βαλκάνια μέχρι την Αφρική και Μέση Ανατολή, αντιμετωπίζει τους φαντάρους βίαια και ως Αναλώσιμους.
Τα επεισόδια επίθεσης στελεχών είναι καθημερινά, οι άδικες ποινές συνεχείς, όπως και οι λεκτικές επιθέσεις που επιδιώκουν να αμαυρώσουν την προσωπικότητα μας, να "τσαλακώσουν την Αξιοπρέπεια μας, ώστε να διευκολυνθεί η Πειθάρχηση, η Υποταγή και η μετατροπή μας σε Στρατιωτάκια Ακούνητα και Αγέλαστα έτοιμα να εκτελέσουν κάθε απάνθρωπη διαταγή τους.
Όλα αυτά μας αποδεικνύουν οι συνάδελφοι στην επιστολή τους.
Όπου ¨τρώνε" στέρηση εξόδου για γελοίες αφορμές.
Με συνεχείς λεκτικές επιθέσεις και μειώσεις της προσωπικότητας τους. Για συγκεκριμένο στέλεχος οι φαντάροι που πήραν μέρος στα ΣΠΕΝ είναι ¨ανώριμοι και μικρά παιδιά", και θα πρέπει να υποστούν τις αγριοφωνάρες του!
Στέλεχος που ειρωνεύεται, μιλά άσχημα, ξεσπάει στους φαντάρους με το παραμικρό.
Μια ακραία συμπεριφορά που έχει προκαλέσει φόβο και άγχος.
Είναι χαρακτηριστικό το επεισόδιο όταν συνάδελφος που αντιμετώπιζε πόνους στα γόνατα και το μοιραζόταν με τους υπόλοιπους φαντάρους, απειλήθηκε να βγει αναφερόμενος και να τιμωρηθεί.
Σε Φαντάρους που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα ή αιτούνται φοιτητικής άδειας, απαντούν Αρνητικά!
Ενώ έχει κρύο δεν ανάβουν το καλοριφέρ τα βράδια και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από την παγωνιά.
Τέλος, η πολεμοκαπηλεία έχει συγκεκριμένες συνέπειες για τους συναδέλφους που θεωρούνται Αναλώσιμοι.
Στα ΣΠΕΝ μας έβαζαν να κάνουμε εκπαίδευση σε άσχημες συνθήκες με πάρα πολύ κρύο και υγρασία. Μας πηήγαιναν σε βουνά απλά για να καθόμαστε, δεν κάναμε τίποτα 
Διατάχθηκαν λοιπόν να κοιμηθούν σε σκηνάκια, με 100% υγρασία έξω και 0 βαθμούς.
Μας έβαλαν να κοιμηθούμε σε σκηνές έξω και για υπόστρωμα μας έδωσαν μια βρεγμένη ζελατίνη, ενώ για στρώμα το υπόθεμα που έχουμε στα λουκάνικα και είχαμε σκοπιά δυο άτομα ανά μια ώρα με αποτέλεσμα από το κρύο δεν κοιμήθηκε κανείς.
Αποτέλεσμα να καταλήξουν 8 συνάδελφοι στο νοσοκομείο εξαιτίας των διαταγών αυτών.
Πρέπει να θίξουμε το γεγονός ότι οι σκηνές προβλέπονταν για τους φαντάρους αλλά και για τους Αξιωματικούς που όμως είχαν πάει στο γραφείο τους στα ζεστά όλο το βράδυ και κοιμήθηκαν εκεί! 
Ενώ είχαν και αυτοί δικιά τους σκηνή, αλλά σιγά μην καθόταν με τόσο κρύο μαζί μας.
Άραγε, η Ιεραρχία και το ΓΕΣ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες αυτές;
Αναγκαία όσο ποτέ η ανάπτυξη του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Η πάλη των φαντάρων και οι διαμαρτυρίες των γονιών, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι τα μόνα εμπόδια που ταυτόχρονα βελτιώνουν τις συνθήκες και καταφέρνουν Νίκες.
Στόχος του λαού μας πρέπει να είναι το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής και Κατασταλτικής Μηχανής.
Εμείς καλούμε σε κλιμάκωση των κοινωνικών αντιστάσεων, σε ένταση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην αστική πολιτική, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τον εθνικισμό και ρατσισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου