Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

96 ΤΥΕΘ στη Χίο: Αυξάνονται τα κρούσματα Κορονοιού και προτείνεται οι Φαντάροι να βράζουν νερό για να κάνουν μπάνιο!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τραγική η κατάσταση στο 96 ΤΥΕΘ στη Χίο. 
Το πρώτο πλήγμα ήρθε όταν την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021.
Πέραν των 8 στρατιωτών που νοσηλεύονταν (όταν εστάλη η επιστολή), είχαμε τα 2 πρώτα κρούσματα της Μονάδος μας και τα πράγματα άρχισαν να γίνονται χειρότερα. 
Δεύτερο πλήγμα -και όχι δεν είναι κάποιο είδος κακόγουστου αστείου- ήταν η μεταφορά κρεβατιών του θαλάμου που βρισκόμαστε μέσα στη νύχτα σε διαφορετικό χώρο. Μετά από εκείνο το βράδυ κάθε μέρα έχουμε από 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα εντός Μονάδος. 
Τρίτο πλήγμα είναι η βλάβη του θερμοσίφωνα και της τουαλέτας και οι απαντήσεις της διοικήσεως του ΤΥΕΘ ήταν να βράζουμε ζεστό νερό σε κατσαρόλα χρησιμοποιώντας αυτό ώστε να κάνουμε μπάνιο και να βάλουμε σακούλες προς αντικατάσταση της χαλασμένης τουαλέτας. Ίσως οι συγκεκριμένες απαντήσεις να ειπώθηκαν σε στυλ πλάκας αλλά εμείς που τα βιώνουμε αυτά δεν τα δεχόμαστε σε στυλ πλάκας ή χιούμορ. Περαιτέρω, η αδιαφορία της Μονάδος προς εμάς φαίνεται στο να τους λέμε ότι δεν έχουμε θέρμανση και μας φέρνουν μια ηλεκτρική σόμπα για τον κάθε θάλαμο για τα μάτια του κόσμου αντί να προβούν σε εγκατάσταση air condition ή καλοριφέρ. 
Τέλος, η συχνή επαφή δεν είναι μόνο μεταξύ μας αλλά και με τα στελέχη τα οποία έρχονται κανονικά και μετά την επιβεβαίωση πολλών κρουσμάτων θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τόσο την ατομική τους υγεία αλλά και των ανθρώπων που συναναστρέφονται έξω, έχοντας μετά την έννοια ότι εμείς φταίμε εάν αυτοί νοσήσουν από τον ιό.

Αλήθεια, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνουν αυτές τις καταγγελίες;
Αυτός είναι ο Στρατός.
Αυτά είναι τα μέτρα που λαμβάνουν για τον Κορονοιό.
Η ανυπαρξία μέτρων συνδέεται με τις άθλιες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, με αποτέλεσμα ο Κορονοιός κάνει Επέλαση.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το Υπουργείο Άμυνας διαδίδει τον Ιό.
Γιατί δεν δίνουν τα αναγκαία κονδύλια για ΤΕΣΤ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;
Πρέπει βλέπεις να δώσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ σε όπλα και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, να δίνουν το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ και να κάνουν συνέχεια επικίνδυνες, πανάκριβες και απειλητικές για τους λαούς Ασκήσεις με τους Αμερικανούς, το Ισραήλ και τη Γαλλία.
Απαιτούμε μέτρα για τον Κορονοιό. Τι περιμένουν; Συμπληρώθηκε ένα έτος με τον Κορονοιό και στον στρατό ακολουθούν την ίδια επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική.
Μετράμε παραπάνω από 6.300 νεκρούς συνανθρώπους μας από την εγκληματική τους αμέλεια και συνεχίζουν να ρίχνουν την ευθύνη σε εμάς.
 Κυβέρνηση και Υπουργείο Άμυνας, με την αγαστή συνεργασία του στρατιωτικούς κατεστημένου, Αδιαφορούν για τους συναδέλφους φαντάρους και τα στελέχη.
Τους ενδιαφέρει μόνο να Αγοράσουν πανάκριβους πολεμικούς εξοπλισμούς, να Προσλάβουν δεκάδες χιλιάδες Αστυνομικούς-Μισθοφόρους Στρατιώτες-Συνοριοφάλακες.
Για να κυνηγάνε πρόσφυγες-μετανάστες, να σπάνε απεργίες, να προσφέρουν Ασφάλεια σε εφοπλιστές-κατασκευαστές-πετρελαϊκές εταιρείες και να συμμετέχουν σε όλους τους βάρβαρους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη είναι Αναλώσιμοι.
Πρέπει να Αντισταθούμε. Να υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα μας με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Να αγωνιστούμε έναντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΝΔ, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από Στρατό και Αστυνομία.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου