Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Φαντάροι ΑΣΔΥΣ για την Αυτοκτονία του Κυριάκου: Δε δεχόμαστε ο Στρατός να μας Αφαιρεί την ζωή

Πραγματικά, είναι σοκαριστικό για τους φαντάρους να βλέπουν έναν συνάδελφο τους να βάζει τέλος στη ζωή του λόγω της σωματικής και κυρίως ψυχικής κούρασης που μας γεννά ο ελληνικός στρατός.
Ανεξάρτητα από την άποψη που έχει κάποιος για το στρατό, όλοι σκεφτήκαμε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αφήσουμε πίσω σπουδές, δουλειά, οικογένειες και φίλους για να τελειώσουμε και με αυτό.
Οι περισσότεροι στρατιώτες καθημερινά ζουν με την αγωνία για την "επόμενη μέρα". Οι περισσότεροι βλέπουμε το περιβάλλον μας να είναι εγκλωβισμένο ανάμεσα σε οικονομικά προβλήματα και τη πανδημία. Και αυτά δημιουργούν ήδη μία πίεση στο στρατευμένο νέο.
Ο συνάδελφος μας ο Κυριάκος έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω της πίεσης που δέχτηκε μέσα στο στρατό. Έχουμε βιώσει και μεις αντίστοιχες καταστάσεις.
Αλήθεια, πόσες φορές δεν έχουμε δει να μας "σκατώνουν" για κάτι που δεν έγινε σωστά;
Αλήθεια, πόσες φορές δεν τα έχουμε ακούσει γιατί δε προσέχουμε για τον κορονοιό, την ίδια ώρα που τα μέτρα προστασίας είναι αστεία ακόμα;
Αλήθεια, πόσες φορές δεν μας έχουν χώσει σε αλλεπάλληλες υπηρεσίες, ακόμα και παραπάνω από το επιτρεπόμενο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική και ψυχική μας υγεία;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου