Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Έρχεται ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στην Αθήνα για να υπογραφεί η Πολεμική Συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Αμερικανός ΥΠΕΞ αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Militaire News ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Α. Μπλίνκεν αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να επισκεφθεί την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει τη νέα Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας -ΗΠΑ, η οποία θα μετατραπεί σε Συμφωνία πενταετούς διάρκειας, πλέον. Οι ακριβείς ημερομηνίες της πρώτης επίσκεψης Μπλίνκεν στην Αθήνα κανονίζονται δια της διπλωματικής οδού.
Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη που εμπλέκει τον λαό μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που οξύνονται.
Μια πολεμική συμφωνία που αφήνει το αποτύπωμα της στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, σε Αφρική και Μέση Ανατολή. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία, το ξεδίπλωμα των επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ απέναντι σε Ρωσία και ΗΠΑ, εξυπηρετούνται από αυτή την πολεμική συμμαχία.
Το ελληνικό αστικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας με την συμφωνία όλων των καθεστωτικών αστικών κομμάτων και του συνόλου του αστικού κόσμου προσδένεται σε αυτούς τους σχεδιασμούς προκειμένου να αναβαθμίσει διαμέσου του Πολέμου τον στρατηγικό του ρόλο και να ικανοποιήσει τους ιδιαίτερους επιθετικούς επεκτατικούς σχεδιασμούς που αφορούν τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά κοιτάσματα, διεκδικώντας ταυτόχρονα τον έλεγχο των θαλάσσιων οδών ενέργειας-εμπορίου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. 
Εδώ βρίσκονται και οι όροι του ανταγωνισμού ελληνικού και τουρκικού αστικού κράτους, όπως περιγράφονται με τον Μεγαλοϊδεατισμό και τον Νεοοθωμανισμό, όπου η τάση Συνδιαλλαγής-Συμβιβασμού αλληλοτροφοδοτείται από την προβολή Στρατιωτικής Ισχύος και διπλωματικών λεονταρισμών, απειλώντας τους λαούς με Θερμό επεισόδιο και συνολική Διακρατική Πολεμική Σύγκρουση.
Η Αύξηση της Στρατιωτικής θητείας, οι φρενήρεις εξοπλισμοί, οι δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών και Στρατιωτικών, η Στράτευση  στα 18 των φτωχών ανδρών-γυναικών στα 18, η συγκρότηση επομένως ενός Στρατού πιο Ταξικού και Μισθοφορικού, όπου οι φτωχοί θα είναι οι Αναλώσιμοι για τα κέρδη των πλουσίων, συνδέεται με αυτούς του πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς.
Το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να βρεθεί απέναντι στον Αμερικανό ΥΠΕΞ και την Πολεμική Συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να Αρνηθούν να συμμετέχουν στους βρώμικους πολέμους τους.
Να στηρίξουν την προσπάθεια για ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τον Ιμπεριαλισμό και το ΝΑΤΟ, τις βάσεις του Θανάτου που έχουν μετατρέψει την ελληνική επικράτεια σ’ ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο εναντίον των λαών.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας, 
ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας 
και νεολαίας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου