Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΑΔΙΣΠΟ Θεσσαλονίκης: κάνει σκοπιά ακόμη και ο Γιατρός!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ενημερώσω σχετικά με κάποια θέματα που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου - ΑΔΙΣΠΟ στη Θεσσαλονίκη.
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν έχουν προστεθεί μη χρήσιμοι περίπολοι και σκοποί στις υπηρεσίες τους με την κατάληξη να μην έχουν αρκετά άτομα για τις υπηρεσίες και να φτάνουν σε σημείο να κάνουν διπλές υπηρεσίες μέσα στη μέρα. 
Κάνουν υπηρεσίες μέχρι και ο οπλίτης γιατρός, μάγειρες, καψημιτζήδες, ταχυδρόμοι κλπ κάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί ούτε το έχω ξανακούσει. Να είναι όλη την ημέρα στα πόστα τους αλλά να κάνουν και σκοπιές, περίπολα, θαλαμοφύλακες και πολλά άλλα.

Επίσης τώρα φεύγει κόσμος που απολύεται, με διαθέσεις, με άδειες κλπ και γίνονται ακόμα λιγότεροι, με τις υπηρεσίες να αυξάνονται βάζοντας τους να κάνουν τον σοφέρ στο "ΒΕΛΟΣ" (ναυτικό) στις ημέρες που έχουν έξοδο, με αποτέλεσμα να χάνουν την έξοδο τους. Αντί να το δώσουν σε άλλη μονάδα της Θεσσαλονίκης που είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα ή να χρεώσουν όχημα στο "ΒΕΛΟΣ" για να μπορούν να μετακινούνται.

Με την προηγούμενη διοίκηση, οι μέρες πήγαιναν 6 μέσα και 6 έξω κάτι που ήταν από τα καλύτερα για ένα "στρατόπεδο" μέσα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Τώρα το καλύτερο είναι 2 μέσα 1 έξω με διπλές υπηρεσίες, με το να κάνουν υπηρεσίες αυτοί που έχουν και καθορισμένα πόστα και με το να κάνουν υπηρεσία οι εξοδούχοι με αποτέλεσμα να χάνουν την έξοδο τους.

Οι στρατιώτες έχουν αρχίσει να απελπίζονται και να μην ξέρουν τι να κάνουν και που να στραφούν για να βρουν το δίκιο τους.

Και όλα αυτά σε μια υπομονάδα η οποία είναι Σχολή και όχι στρατόπεδο (χωρίς όμως να υπάρχουν μαθητές).

Χρειάζονται περισσότερα άτομα ή λιγότερες υπηρεσίες. 
Κανένας δεν αντέχει για πολύ σε τέτοιες συνθήκες!

Στρατιώτες της μονάδας

Πρέπει να βγούμε μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουμε Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Απάντηση μας είναι το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό, ενάντια στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν Λάτσης-Βαρδινογιάννης, TOTAL και EXXON MOBIL, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις βάσεις και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας, ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και νεολαίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου