Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ


Πιο Πολεμική Θητεία για τους φτωχούς και ακραίας Βυσματοκρατείας για τα γαλάζια παιδιά

Έχουμε λοιπόν:
έναν Στρατό πιο Ταξικό με τους φτωχούς στα σύνορα και στην Κύπρο πιο πολλούς μήνες
έναν Στρατό πιο Πολεμικό, που εμπλέκει τους ΄περισσότερους στρατεύσιμους και για περισσότερους μήνες. Χαρακτηριστική η επάνδρωση  με στρατεύσιμους ναύτες των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού που ολοένα πλέουν σε Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο, Μαύρη Θάλασσα και Περσικό Κόλπο. Από κοντά και η συμμετοχή μας στις Ειδικές Δυνάμεις που Αυτονομούνται και αναλαμβάνουν ευρύτερο ρόλο:
θα φυλάνε αγωγούς και πλατφόρμες πετρελαίου, θα πηγαίνουν Μάλι και Σαουδική Αραβία, θα είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού.
Μεγαλύτερη συμμετοχή των στρατεύσιμων στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Απογείωση της Βυσματοκρατείας: οι Αποσπάσεις Απογειώνονται και τα βύσματα στην Πολεμική Αεροπορία των 3-4 μηνών λιγότερης θητείας λόγω των Άγραφων Αδειών θα υπηρετούν το ίδιο με τον Στρατό Ξηράς.
Μια θητεία πιο ακριβή 0-ακόμη 1500 ευρώ το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Ακόμη μεγαλύτερη εργασιακή εκμετάλλευση για τα Προνόμια των Στρατιωτικών -Υπηρέτες στα ΚΑΑΥ και Λέσχες Αξιωματικών-, αλλά και δωρεάν εργαζόμενοι για να ΄μην γίνονται προσλήψεις στο Δημόσιο -εμείς θα βγάζουμε τις Συντάξεις και οτιδήποτε άλλο. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει την καμπάνια του ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και την Πολεμοκαπηλεία.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου