Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα που παίρνει φωτιά το πεδίο βολής στον Αετό! Τι λέει η 12η Μεραρχία;

Οι μιλιταριστές και οι εθνικιστές που πανηγυρίζουν με τις πανάκριβες ασκήσεις με πραγματικά πυρά που προγματοποιεί ο Ελληνικός Στρατός, ξεχνούν να μας πουν τους τεράστιους κινδύνους που κρύβουν για τους φαντάρους, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών και το περιβάλλον.
Γιατί οι ασκήσεις αυτές συχνά ευθύνονται για πυρκαγιές και τη μόλυνση του περιβάλλοντος, με τα επικίνδυνα συστατικά των πυρομαχικών που αργά ή γρήγορα περνούν στο νερό και στην τροφική αλυσίδα καθώς τα πεδία βολής χρησιμοποιούνται και ως βοσκοτόπια.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει ότι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα που παίρνει φωτιά το πεδίο βολής στον Αετό!
Οι πολεμικές προετοιμασίες εν όψει της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ κορυφώνονται και στο πλαίσιο αυτό η ΧΙΙ Μηχ. Μεραρχία Πεζικού ανακοίνωσε «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ – 21» στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολής «ΑΕΤΟΣ».
Το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού επιβεβαιώνουν αυτές τις καταγγελίες;
Καταγγελίες που αποδεικνύουν ότι ο Στρατός όχι μόνο δεν σβήνει τις πυρκαγιές, αλλά τις ανάβει ο ίδιος!
Στην επιστολή καταγγελίας αναφέρεται:
Η Ιεραρχία της 12ης Μεραρχίας αδιαφορεί και γι΄αυτό .
Φαίνεται δεν την συγκινούν τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με τα πύρηνα μέτωπα της Εύβοιας αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδος.
Μάλλον η Ιεραρχία της 12ης έχει επαναπαυθεί εφόσον ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έχει προϊστορία και εμπειρία στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Εμείς απαιτούμε να μην γίνει η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ.
Να Απαγορευτούν όλες οι ασκήσεις με Πραγματικά Πυρά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου